- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.241
Yaaaa ben su an yerimde duramıyorum yaaaaaa çok mutluyum yaaa kendime bu kadar sevinmedm Ayyyy inanamıyorum yaaa ağlıcam şimdi mutluluktan gozumuz aydınnnnnm :)
Kızlaaaaaaar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Şu an nasıl titriyorum anlatamam. Allah' ım şükürler olsun.
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Eki Görüntüle 1738769 Eki Görüntüle 1738770
Canım bu ay biraz şans olursoğan kürü yapıyorum ve regl dengem değişti. Şans olacak yani ama seeenn hamilesinn ve hamilelerin tahmini tutaarr
Yaaaa ben su an yerimde duramıyorum yaaaaaa çok mutluyum yaaa kendime bu kadar sevinmedm Ayyyy inanamıyorum yaaa ağlıcam şimdi mutluluktan gozumuz aydınnnnnm :)
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim ayy şimdi bende meraklandim yarın sabahta ben yapayım test
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Çok şükür canımmm inşallah pes pese güzel haberler alcaz :) burdan totem yapacak arkadaslara sesleniyorum totemê Son derece inanın ki tutsun biz inandık oldu sloganıyla Size hitap ediyorumOldu canım sonunda oldu :) ayy hala yazarken bile rüya görmüyorum di mi diye kendimi cimcikleyesim geliyor :)
Canımmmm çok teşekkür ederim, senin bebişe kardeş istedin bak sırayla gelmeye başladı, devamı da gelicek inşallah.
Ben de çok mutluyum, listemizin tamamına yazmak istiyorum ben HAMİŞİ ve inanıyorum yazıcam.
aaaa cnmmmmm cok tebrikk ederimmmm Allah kucagina kavustursun insallahh cok sevindim
aaaa cnmmmmm cok tebrik ederimmmm Allah kucagina kavustursun insallahh cok sevindim
ayyy hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah benim gibi kolay ve rahat bir hamilelik geçirirsin sende, ya ben çok temiz kalplimiyim neyim, kendimi övüyorum sanki ama aynen de böyle yazmıştım pozitifi gördü de kan testine mi gitti diye çok sevindim canım inan senin kadar çok sevindim. darısı isteyen herkesin başına inşallah.
değerin gayet iyi hayatım. hiç yaptırıp da kendini strese sokma, ben hiç yaptırmadım test ilk testten sonra, gayet yüksek bir değer .benim 217 çıkmıştı. bir hafta bekle direk doktora git. keseyi görürsün şimdi dinlen bu mutluluğun tadını çıkarSağol canımmm, amin inşallah :) Test sonucum 431 :) pazar günü bi daha yaptırmam lazım sanırım :)
Oley oley oleeeeeeeyyyy bu ay senin bebisin gelecegine acayip inaniyordum canim. Allah dogdugu gunu de gostermeyi nasip etsin. Masallah hcg de baya yuksek. Bende birazdan doktora gidecegim. Insallah bebisimi gorurum
ayyy hayırlı uğurlu olsun canım. inşallah benim gibi kolay ve rahat bir hamilelik geçirirsin sende, ya ben çok temiz kalplimiyim neyim, kendimi övüyorum sanki ama aynen de böyle yazmıştım pozitifi gördü de kan testine mi gitti diye çok sevindim canım inan senin kadar çok sevindim. darısı isteyen herkesin başına inşallah.
değerin gayet iyi hayatım. hiç yaptırıp da kendini strese sokma, ben hiç yaptırmadım test ilk testten sonra, gayet yüksek bir değer .benim 217 çıkmıştı. bir hafta bekle direk doktora git. keseyi görürsün şimdi dinlen bu mutluluğun tadını çıkar
Oley oley oleeeeeeeyyyy bu ay senin bebisin gelecegine acayip inaniyordum canim. Allah dogdugu gunu de gostermeyi nasip etsin. Masallah hcg de baya yuksek. Bende birazdan doktora gidecegim. Insallah bebisimi gorurum
canım ben 7 haftalıkken gitmiştim doktora, keseyi görmüştük. iki hafta sonra tekrar gitiğimde de kalp atışlarını duyduk. yani 9 haftada kalp atışlarını duyduk. yani bir sıkıntı yaşamayınca doktora gitmek tahlil yaptırmak insanı strese soktuğunu düşünüyorum. ben burada okuyodum bazı topiklerde değerim şu çıktı iki gün önce şuydu, değer düzgün yükselmemiş yok iki katı olmamış bilmem ne boşu boşuna kendini strese sokuyorlar diye düşünüyorum yine de sen bilirsin, ara ara sancıların krampların lekelenmelerin olabilir. yoğun olmadığı sürece de hiç korkma, benim lekelenmem kanamam olmadı ama zaman zaman kasık ve bel ağrılarım oluyordu.Sağol tatlım, çok çok teşekkürler. Umarım kolay geçer tabi ama en önemlisi sağlıklı olsun ve sağlıkla kucağıma alıyım inş.
Dediğin gibi sabahtan size haber verene kadar olan süreci aynen bilmişsin :)
Darısı tüüüüm listemize :)
Kan testini de tekrarlama diyorsun ama bir kez daha yaptırsam diyordum ben pazar günü. Şu an 4+2 görünüyorum, doktora ne zaman gitsem ki?
canım ben 7 haftalıkken gitmiştim doktora, keseyi görmüştük. iki hafta sonra tekrar gitiğimde de kalp atışlarını duyduk. yani 9 haftada kalp atışlarını duyduk. yani bir sıkıntı yaşamayınca doktora gitmek tahlil yaptırmak insanı strese soktuğunu düşünüyorum. ben burada okuyodum bazı topiklerde değerim şu çıktı iki gün önce şuydu, değer düzgün yükselmemiş yok iki katı olmamış bilmem ne boşu boşuna kendini strese sokuyorlar diye düşünüyorum yine de sen bilirsin, ara ara sancıların krampların lekelenmelerin olabilir. yoğun olmadığı sürece de hiç korkma, benim lekelenmem kanamam olmadı ama zaman zaman kasık ve bel ağrılarım oluyordu.
cnm cabuk anlat neler yaptin preseed falan kullanmismiydin ovulasyon v.s coft cizgiyi gordun sonra ne yaptin iliski kac gun oldu hemen anlat beklioormmHepiniz iyi ki varsınız, herkesten gelen bu güzel enerjiler de çok yardımcı oldu bence
Amin tatlım, inşallah :) Heyooo ikimiz de Eylül annesi olacağız llah' ın izniyle :)
ayy çok heyecanlı yaa doktora gitmek, belki bize fotoğrafı gelir senin bebişin de :)
Aaayyyy canım benim çok çok çok sevindim :) çok yakın tanıdığım bir insan hemileymiş gibi sevindim.hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kafan rahat olsun, değerin yükselir. Tadını çıkar tatlım :) maşallah diyelim
Canım ben de güzel haberler vereyim. Doktordan çıktım, bebişimin gelişimi iyi. Haftaya ikili test için gideceğiz. Yavaş yavaş bebiş görünümü alıyor mucizemTatlım yarın senden de bebişimizin resmini ve güzel haberlerini bekliyoruz o zaman :)
Canım çok şükür her şey yolunda :) fotoğraf atıyorum bakalım teyzesi cinsiyeti tahmin edecek mi? :) bir maşallah alırım teyzelerimizdenValla ben nub ile kesede bebeğin konumuna göre yapıyorum kızlara cinsiyeti belli olanlarda daha yanıldığım yok :) Allâh yanıltmasıngüzel haberlerini bekliyoruz :)
evet doktoru arayıp ne zaman geleyim demen daha iyi olur. muhtemelen iki hafta sonra diyecektir.Aslında en iyisini yapmışsın. Sabretmek işe yarıyorBu ay test yapmak için sabrettim bekledim ya, sabah testi yaparken anında çizgi belirmeye başladı. Ben de doktorumu arıyım diyorum. Değeri söyliyim, ne zaman gideceğime o karar versin. içimden haftaya cumartesi geçmişti ama daha 5+3 oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?