- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.261
cnm cabuk anlat neler yaptin preseed falan kullanmismiydin ovulasyon v.s coft cizgiyi gordun sonra ne yaptin iliski kac gun oldu hemen anlat beklioormm
Canım çok şükür her şey yolunda :) fotoğraf atıyorum bakalım teyzesi cinsiyeti tahmin edecek mi? :) bir maşallah alırım teyzelerimizden
Aaayyyy canım benim çok çok çok sevindim :) çok yakın tanıdığım bir insan hemileymiş gibi sevindim.hayırlı uğurlu olsun inşallah. Kafan rahat olsun, değerin yükselir. Tadını çıkar tatlım :) maşallah diyelim
Homely_angel cnm sirf senin icin girdim hala adet olamadigim icin pek girmiyodum normalde ama o kadar sevindim ki kendiminkini ogrendigimdeki sevinci yasadim resmen allahim tamamina erdirsin insallah
Yazmasam da okuyordum ve bu guzel habere cooook sevindimHomely_angel Saglikla kucagina al insallah bebegini tebrik ederim ve bu arada ben 276 degerle 4+ 2 de keseyi gormustum
Ben de benzer bir yorum yaptım. Bebişim keyfine düşkün sanırım dedimAyyy kocaman bir maşallah ona, nasıl güzel sanki uzanmış oraya :) Her şeyin yolunda olmasına da çok sevindim canım :)
sağlıkla kucağına al inş. canım,1. Canım bir kere ben bu ay HSG çekildim. Gerçi zaten tüpler açık çıkmıştı ama yine de faydası olduğumu bilmiyorum.
2. Preseed kullandım, bence imkanın varsa kullan.
3. Geçen ay Klomen kullanmıştım ama regli olmuştum. Fakat etkisi iki aymış, o da katkıda bulunmuş olabilir.
4. Yumyum günlerinde ilişkiden yarım saat 1 saat önce sade türk kahvesi içirdim eşime.
5. Ovulasyon testi ile takip ettim. En koyuyu yakaladığım gün ve sonrasındaki iki gün (yani 3 gün üstüste) değerlendirdik.
6. Reglim biter bitmez de değerlendirmiştik.
İşte böyle :)
Bu arada yememe içmeme hiç dikkat etmedim. tatilde olduğum için sürekli ayaktaydım ve hep yürüdüm.
Yani sanırım biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allah' ın takdiri
Ben de benzer bir yorum yaptım. Bebişim keyfine düşkün sanırım dedimallah tüm hamilelere bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese de nasip etsin :)
Bubarada kizlar koyu beyaz akintm var iki gundur acaba adet geliyomudr ki
sağlıkla kucağına al inş. canım,
yumyum günlerimde eşime kahve içirdim demişsin ya, eşine açık açık söyleidn mi yumyum günüm kahve faydalı olacak bebk için diye,
ben söylediğim zmanlarda ilişki olamıyor heyecan panik vs vs eşimde..........
nasıl yapcam bilemedim, ben yaklaşınca da panik oluyoryumyum günlerimi bu ay ovu testi ile takip edip ona söylememyi düşnüyüordum ama o sürekli panik halinde çocuk meselesi açıldı açılalı, çok istiyor o halbuki, yumyum günlerimi kaçıırıyoruz hep onun yüzünden,
böyle bi sorun yaşadınız mı ya da bana ne tavsiye dersiniz.
cnm preseed kullandim ben 2 aydir kullaniorm ama bu ay daha guzel kullandim. dedigin gibi koyu cizgi ve 3 gun ust uste yaptik bizde ama bizimm spermler hareketsiz ne oldu bilmiorm insallah olmutur bat 14 ocak1. Canım bir kere ben bu ay HSG çekildim. Gerçi zaten tüpler açık çıkmıştı ama yine de faydası olduğumu bilmiyorum.
2. Preseed kullandım, bence imkanın varsa kullan.
3. Geçen ay Klomen kullanmıştım ama regli olmuştum. Fakat etkisi iki aymış, o da katkıda bulunmuş olabilir.
4. Yumyum günlerinde ilişkiden yarım saat 1 saat önce sade türk kahvesi içirdim eşime.
5. Ovulasyon testi ile takip ettim. En koyuyu yakaladığım gün ve sonrasındaki iki gün (yani 3 gün üstüste) değerlendirdik.
6. Reglim biter bitmez de değerlendirmiştik.
İşte böyle :)
Bu arada yememe içmeme hiç dikkat etmedim. tatilde olduğum için sürekli ayaktaydım ve hep yürüdüm.
Yani sanırım biz elimizden geleni yapalım, gerisi Allah' ın takdiri
Amin cnm ya zaten balik etliydim resmen sisko bi insan oldum sislikten ve artik gercekten moralim bozuk yapisiklik mi var bi sikinti mi var o da ultrasonla belli olmuyomusinş geliyordur artık, gelsin de bebişi de hemen arkasına duyalım
cnm preseed kullandim ben 2 aydir kullaniorm ama bu ay daha guzel kullandim. dedigin gibi koyu cizgi ve 3 gun ust uste yaptik bizde ama bizimm spermler hareketsiz ne oldu bilmiorm insallah olmutur bat 14 ocaktekrar tebriknederim cnm benim
cnm preseed kullandim ben 2 aydir kullaniorm ama bu ay daha guzel kullandim. dedigin gibi koyu cizgi ve 3 gun ust uste yaptik bizde ama bizimm spermler hareketsiz ne oldu bilmiorm insallah olmutur bat 14 ocaktekrar tebriknederim cnm benim
Ben de inanamadim ama elime cikti verince gordum yani en iyisi doktorunun tavsiyesi tabiki belki yine de daha ileri bir tarihte cagirir .. Ben de bebegim de iyiyiz cok sukur artik minik tekmeleri hissediyorum cinsiyeti cok buyuk bir ihtimalle kiz :) kizim sevincten koltuk tepelerinde zipladi esim birkac gun depresif takildi bense kiz da erkekde olsa ayni mutlulugu yasardim yasadim :) Allah hepimize saglikla hayirli bir evlat versin insallah :)Çok sağol tatlım, amin inşallah. aaaa kese bile görünebilir yani her yerde 1000-1500 arası olması lazım diyor ?
Bu arada sen nasılsın? her şey yolunda mı?
evet cnm turk kahveside icirmistim.iliskiden yarim saat sonra :))) yumurta kalitesi icin bal tarcin corek otu kurude yalmistim. vallahi yadigim sey kamadi artik takdir Allahinİnşallah olmuştur, tam ideal çalışmayı yapmışsınız. Spermitolar da hızlandıysa süper
Ben de inanamadim ama elime cikti verince gordum yani en iyisi doktorunun tavsiyesi tabiki belki yine de daha ileri bir tarihte cagirir .. Ben de bebegim de iyiyiz cok sukur artik minik tekmeleri hissediyorum cinsiyeti cok buyuk bir ihtimalle kiz :) kizim sevincten koltuk tepelerinde zipladi esim birkac gun depresif takildi bense kiz da erkekde olsa ayni mutlulugu yasardim yasadim :) Allah hepimize saglikla hayirli bir evlat versin insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?