Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Homely_angel cnmmmm tebrikkk ederimmm ben biliodummmm bu ay senin hamileliği.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bana da dua ett bu ay benim de olsun.. regli oldum bu gün..

evet cnm turk kahveside icirmistim.iliskiden yarim saat sonra :))) yumurta kalitesi icin bal tarcin corek otu kurude yalmistim. vallahi yadigim sey kamadi artik takdir Allahin

Öncesi olsaymış daha iyiymiş :) Ama her şey kısmet canım, 5 gün sonra bakmışsın kahve keyif kahvesi olarak içilmiş

Homely_angel cnmmmm tebrikkk ederimmm ben biliodummmm bu ay senin hamileliği.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bana da dua ett bu ay benim de olsun.. regli oldum bu gün..

çok sağol canım, emin ol hepinize en içten şekilde dua ediyorum ve edeceğim. Ben zinciri başlatmışımdır inş, siz de peşpeşe verirsiniz haberleri :)

Kizlar moralim cok bozuk. Doktordan yeni geldim. Gelisim geri biraz dedi doktor. Keseyi gordu 10mm ama bebek olusmamis daha dedi. 6. haftadasin dedi ama benim hesabima gore 7.haftada olmam gerekiyor. Dusuk riski var progestan kullan dedi. Yorulmayacaksin dinleneceksin dedi ama calistigim yerde mumkun degil surekli merdiven inip cikiyorum onu da yapma dedi. Nasil caliscam bilmiyorum. Moralim acayip bozuk. Hastaneden cikinca agladim durdum

Homely_angel
Canim tebrik üstüne tebrik ediyorum.Allah dualarini kabul etti sonunda.zaten saat gibi olan adetin gelmeyince ben anlamiştim
Yazmasam da takip ediyorum yani
Adina çok sevindim allah tamamina erdirsin hiç stres yapma ve her şeyi çok araştirma.artik tadini çikarmaya bak.sonuçta aylarin yorgunlugu oluyo insanda.bende durumlar iyi ama bugün biraz lekelenme oldu dr a gittik gayet sağlikli sikinti yok dedi Allaha şükür.allah isteyen herkese nasip etsin.

Mrb kızlar bugün doktora gittim yumurta takibine yine çağırmıştı. Büyümüş yumurtam bir tane daha yanında oluşmuş hatta :) demekki yumurtlamam da problem yok 19 ml de şimdi 25 de çatlar dedi en geç .

Canımmm nolur ağlama, o kadar çok duyduğum bir şey ki bu. Çoğu bebekte geriden gelme oluyor. Enerjimizi ve dualarımızı şimdi senin için bir araya toplayacağız. Ve İnş bebiş annesine sımsıkı tutunacak

Çok teşekkürler canım, âmin sağlıkla devam etsin İnş tatlım hepimizin :)

Yupppi süper, 3 güne kadar çatlıycak o zaman

canim ne guzel allah kucagina almayi oyle doya doya bakmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…