- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.281
evet cnm turk kahveside icirmistim.iliskiden yarim saat sonra :))) yumurta kalitesi icin bal tarcin corek otu kurude yalmistim. vallahi yadigim sey kamadi artik takdir Allahin
Homely_angel cnmmmm tebrikkk ederimmm ben biliodummmm bu ay senin hamileliği.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. bana da dua ett bu ay benim de olsun.. regli oldum bu gün..
5 şubat bat bu aydan umutluyum bakalımçok sağol canım, emin ol hepinize en içten şekilde dua ediyorum ve edeceğim. Ben zinciri başlatmışımdır inş, siz de peşpeşe verirsiniz haberleri :)
kiz yanlis yazmisim dikkat etmemisom iliskiden yarim saat once yazcaktim.sonra yazmisimÖncesi olsaymış daha iyiymiş :) Ama her şey kısmet canım, 5 gün sonra bakmışsın kahve keyif kahvesi olarak içilmiş
Canim senin haberine o madar sevindim ki bugun ama simdi de bir o kadar uzgunum. Allah tekrar yuzumu guldurur insallahKızlar aradım bile doktorumu :) Değerim iyiymiş. Salıdan önce keseyi göremeyiz. Salı'dan sonra ne zaman istersen gel dedi
Hamilesin ikinci cizgi bariz belli kan ver kesin belli olur canmMerhaba arkadaslar nasiliniz.Ben gunum gecti ve test yaptim.sonuca bir bakarmisiniz nedir bu?cok endiseliyim(
Boyle cikib da hamile olan oldumu hic.Kan vermeye gidemiyorum iste(Hamilesin ikinci cizgi bariz belli kan ver kesin belli olur canm
Kizlar moralim cok bozuk. Doktordan yeni geldim. Gelisim geri biraz dedi doktor. Keseyi gordu 10mm ama bebek olusmamis daha dedi. 6. haftadasin dedi ama benim hesabima gore 7.haftada olmam gerekiyor. Dusuk riski var progestan kullan dedi. Yorulmayacaksin dinleneceksin dedi ama calistigim yerde mumkun degil surekli merdiven inip cikiyorum onu da yapma dedi. Nasil caliscam bilmiyorum. Moralim acayip bozuk. Hastaneden cikinca agladim durdum
Çok teşekkürler canım, âmin sağlıkla devam etsin İnş tatlım hepimizin :)Homely_angel
Canim tebrik üstüne tebrik ediyorum.Allah dualarini kabul etti sonunda.zaten saat gibi olan adetin gelmeyince ben anlamiştim
Yazmasam da takip ediyorum yani
Adina çok sevindim allah tamamina erdirsin hiç stres yapma ve her şeyi çok araştirma.artik tadini çikarmaya bak.sonuçta aylarin yorgunlugu oluyo insanda.bende durumlar iyi ama bugün biraz lekelenme oldu dr a gittik gayet sağlikli sikinti yok dedi Allaha şükür.allah isteyen herkese nasip etsin.
Tebrikler hamilesiiiin :)Merhaba arkadaslar nasiliniz.Ben gunum gecti ve test yaptim.sonuca bir bakarmisiniz nedir bu?cok endiseliyim(
Netten aldım canım ben. Klomeni de öyle kullanma bence canım, biz doktorla takip ettik yumurtalar büyüyor mu filan diyeHomely_angel cnm preseedin nerden aldın eczaneden mi alayım yoksa netten mi?doktor klomen vrrmedi ben kafama göre alsam nolur onu nasıl kullanmalıyım ?
Mrb kızlar bugün doktora gittim yumurta takibine yine çağırmıştı. Büyümüş yumurtam bir tane daha yanında oluşmuş hatta :) demekki yumurtlamam da problem yok 19 ml de şimdi 25 de çatlar dedi en geç .
kızlaaaaaaaaaaar doktora gittim geldimmmm çok şükür iyiyizz :) bebeğimi gördüm resmini atıyorum şimdi size şöyle nazar boncugumu şuraya takayımmaşallah subhanallah diyeyim
görmemişin çocugu olmuş demeyin hee :) bu benim 2 kayıptan sonra mucizemmm :)
bu arada doktor 4 gün geri ölçtü ama bence yanlış ölçtü :) çünkü zor gördü yavruceğimi takmadım ben :) kalp atışlarını duymadım ama gördüm en azından şükürler olsun rabbimeeeeeeee Allahım sen çok büyüksünn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?