Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ayyy cok guzel bir haber bu myssteriouss cnm tebrik ederim allah tamamina erdirsin. vay gec olsun guc olmasin dimi ama masallah diyelim bhcg cok yuksek bi de

ayyy cok guzel bir haber bu myssteriouss cnm tebrik ederim allah tamamina erdirsin. vay gec olsun guc olmasin dimi ama masallah diyelim bhcg cok yuksek bi de

grup lideri olarak agustostan beri hep sen hamile olcan mi die cok takip ettim valla cok sevindim senin adina ahh sabretmek ne kadar zor ya ... gec oldu senin benim de olsa artik yeterince gec olmadi galiba

Canımmm çok teşekkürler. Geç olsun sağlıklı olsun. Bak bizimki 10. Ayda geldi. Sizinkilerde gelecek onlara da böyle sevinicez beraber

Tamam canım dinliycem tavsiyelerini eşimi yakalarım inşallah senin adına çok mutluyum fena umut oldun bana)
Canım bozma moralini lütfen.. İnşallah düZelir her şey.. Moralini bozma, sakin ol.. Her şeyin hayırlısı

canım sen daha adet olmadın mı
Yok cnm olmadim iki gundur beyaz akintim var acaba adet olcam ondn mi diyorum hayirlisi artik ya eski konulari okudim 84. Gun olan varmis rahim filminde cikiyomus yapisiklik fln ben igdirdayim burda oldugunu sanmiyorum bakalim rabbim ne gidtercek

Yaaa cnmmm inanamıyorum şuan da kalbim küt küt attı allahım bu harika bir haber cnmmmm cok ama Cook sevindim ins sağlıcakla kucağına aldığın günleri de okuruz duyarız

Gözün aydın cnm. Beklemelerine deydi. aynen benimde bu değerlerde çıkmıştı sonuçlarım. Muhtemelen . hafta tamamlanıyor. . haftana giriyorsun. Allah'ım herkesi böyle haberlerle mutlu etsin.

Homely_angel cnm belirtilerin nelerde adetten bi hafta once falan bisiyler hissettin mi sancj agri v.s

Canım hiç bir belirtim yoktu, hatta burada da yazmıştım. Regl olmayı beklediğim yumyumun 14. Günü ve sonrasında regli ağrısına benzer karın ve kasık ağrıları vardı. Ama öyle şiddetli bişi değildi. Bir de göğüsler hassastı, özellikle uçları hala öyle. Bunun dışında da bişi yok. Ama size tavsiyem regli gününe kadar sabretmeye çalışın. O durumda çizgi pat diye çıkıyor zaten bu sabah da test yaptım 30 sn de beliriyor çizgi.

Yaaa cnmmm inanamıyorum şuan da kalbim küt küt attı allahım bu harika bir haber cnmmmm cok ama Cook sevindim ins sağlıcakla kucağına aldığın günleri de okuruz duyarız

Canım benim çok teşekkürler. Âmin tüm hamişlerimize bebekleri sağlıkla gelsin, tüm isteyenlerimiz de bir an önce hamiş olsun inşallah :)

Gözün aydın cnm. Beklemelerine deydi. aynen benimde bu değerlerde çıkmıştı sonuçlarım. Muhtemelen . hafta tamamlanıyor. . haftana giriyorsun. Allah'ım herkesi böyle haberlerle mutlu etsin.

Teşekkürler canım. Regle göre bugün 4+3 üm. Âmin amiiin tüm bekleyenlerin bekleyişini hayırlısına kavuştursun İnş.

Cnm moralini bozma. daha çok erkenki. Benim kese 6+1 de gözüktü. Bebeğimi de 7. hafta bitiminde net gördük. Daha erken. Doktorlar öyle yapıyo. moral bozuyolar. Bekle ve sabretmeyi öğrenmelisin. 7+5 iken 2 ay boyunca progestan kullandım. Feci baş dönmesi ve mide bulantısı yapı. aynı zamanda ben de çalıştım o dönem boyunca. sabredeceksin. Ve 4 5 günde bir doktora gidip moralini bozma. Gayet normal 5 günde ne olacak allah aşkına. Sabret progestanı al kullanmaya başla bian önce.

Yok cnm olmadim iki gundur beyaz akintim var acaba adet olcam ondn mi diyorum hayirlisi artik ya eski konulari okudim 84. Gun olan varmis rahim filminde cikiyomus yapisiklik fln ben igdirdayim burda oldugunu sanmiyorum bakalim rabbim ne gidtercek
Canım bence iyi bi doktora görün yapışıklik olabilir sana yok dedi ama bu kadar süre olmaman enteresan

Teşekkürler canım. Regle göre bugün 4+3 üm. Âmin amiiin tüm bekleyenlerin bekleyişini hayırlısına kavuştursun İnş.
Canim uzun süredir giremiyorum buraya. Bi bakayım dedim. Bakarken de senin hamile olduğun geçti içimden. Kalbim temizmisçok sevindim. Tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Rabbim. Insallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsın. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara. Onlar tez zamanda bu güzel haberi versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…