- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.301
ayyy cok guzel bir haber bu myssteriouss cnm tebrik ederim allah tamamina erdirsin
Kızlaaaaaaar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Şu an nasıl titriyorum anlatamam. Allah' ım şükürler olsun.
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Eki Görüntüle 1738769 Eki Görüntüle 1738770
grup lideri olarak agustostan beri hep sen hamile olcan mi die cok takip ettim valla cok sevindim senin adina ahh sabretmek ne kadar zor ya ... gec oldu senin benim de olsa artik yeterince gec olmadi galibaYupppi süper, 3 güne kadar çatlıycak o zaman
Tewwekur ederim canim venim:)darisi olmayanlarin basinaTebrikler hamilesiiiin :)
ayyy cok guzel bir haber bu myssteriouss cnm tebrik ederim allah tamamina erdirsin. vay gec olsun guc olmasin dimi ama masallah diyelim bhcg cok yuksek bi de
grup lideri olarak agustostan beri hep sen hamile olcan mi die cok takip ettim valla cok sevindim senin adina ahh sabretmek ne kadar zor ya ... gec oldu senin benim de olsa artik yeterince gec olmadi galiba
Tamam canım dinliycem tavsiyeleriniSoğan kürü yapılırken zararı yok di mi? Hamile kalmaya yani. Seninle HSG çekimini konuşurken hep aklımdan böyle geçti, arka arkaya vericez bu haberleri dedim. Ben inanıyorum. Geceleri eşini iyi yakalaBir de sade türk kahvesi
Canım bozma moralini lütfen.. İnşallah düZelir her şey.. Moralini bozma, sakin ol.. Her şeyin hayırlısıKizlar moralim cok bozuk. Doktordan yeni geldim. Gelisim geri biraz dedi doktor. Keseyi gordu 10mm ama bebek olusmamis daha dedi. 6. haftadasin dedi ama benim hesabima gore 7.haftada olmam gerekiyor. Dusuk riski var progestan kullan dedi. Yorulmayacaksin dinleneceksin dedi ama calistigim yerde mumkun degil surekli merdiven inip cikiyorum onu da yapma dedi. Nasil caliscam bilmiyorum. Moralim acayip bozuk. Hastaneden cikinca agladim durdum
çok teşekkür ederim canım benim rabbim en kısa zamanda sizlerede bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah:)canim ne guzelallah kucagina almayi oyle doya doya bakmayi nasip etsin
maşallahhh subhanallah :) canım erkek diye tahmin ediyorumCanım çok şükür her şey yolunda :) fotoğraf atıyorum bakalım teyzesi cinsiyeti tahmin edecek mi? :) bir maşallah alırım teyzelerimizden
canım sen daha adet olmadın mıHomely_angel cnm sirf senin icin girdim hala adet olamadigim icin pek girmiyodum normalde ama o kadar sevindim ki kendiminkini ogrendigimdeki sevinci yasadim resmen allahim tamamina erdirsin insallah
Yok cnm olmadim iki gundur beyaz akintim var acaba adet olcam ondn mi diyorum hayirlisi artik ya eski konulari okudim 84. Gun olan varmis rahim filminde cikiyomus yapisiklik fln ben igdirdayim burda oldugunu sanmiyorum bakalim rabbim ne gidtercekcanım sen daha adet olmadın mı
Yaaa cnmmm inanamıyorum şuan da kalbim küt küt attı allahım bu harika bir haber cnmmmm cok ama Cook sevindim ins sağlıcakla kucağına aldığın günleri de okuruz duyarız
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Demek sen de erkek diye düşünüyorsun:) çevremdeki birçok kişi de senin gibi düşünüyor :) cinsiyeti belli olunca haberdar ederim artık :) sağlıklı olsun da bebişim en önemlisi bu.maşallahhh subhanallah :) canım erkek diye tahmin ediyorum
Gözün aydın cnm. Beklemelerine deydi. aynen benimde bu değerlerde çıkmıştı sonuçlarım. Muhtemelen . hafta tamamlanıyor. . haftana giriyorsun. Allah'ım herkesi böyle haberlerle mutlu etsin.
Homely_angel cnm belirtilerin nelerde adetten bi hafta once falan bisiyler hissettin mi sancj agri v.s
Yaaa cnmmm inanamıyorum şuan da kalbim küt küt attı allahım bu harika bir haber cnmmmm cok ama Cook sevindim ins sağlıcakla kucağına aldığın günleri de okuruz duyarız
Gözün aydın cnm. Beklemelerine deydi. aynen benimde bu değerlerde çıkmıştı sonuçlarım. Muhtemelen . hafta tamamlanıyor. . haftana giriyorsun. Allah'ım herkesi böyle haberlerle mutlu etsin.
Cnm moralini bozma. daha çok erkenki. Benim kese 6+1 de gözüktü. Bebeğimi de 7. hafta bitiminde net gördük. Daha erken. Doktorlar öyle yapıyo. moral bozuyolar. Bekle ve sabretmeyi öğrenmelisin. 7+5 iken 2 ay boyunca progestan kullandım. Feci baş dönmesi ve mide bulantısı yapı. aynı zamanda ben de çalıştım o dönem boyunca. sabredeceksin. Ve 4 5 günde bir doktora gidip moralini bozma. Gayet normal 5 günde ne olacak allah aşkına. Sabret progestanı al kullanmaya başla bian önce.Kizlar moralim cok bozuk. Doktordan yeni geldim. Gelisim geri biraz dedi doktor. Keseyi gordu 10mm ama bebek olusmamis daha dedi. 6. haftadasin dedi ama benim hesabima gore 7.haftada olmam gerekiyor. Dusuk riski var progestan kullan dedi. Yorulmayacaksin dinleneceksin dedi ama calistigim yerde mumkun degil surekli merdiven inip cikiyorum onu da yapma dedi. Nasil caliscam bilmiyorum. Moralim acayip bozuk. Hastaneden cikinca agladim durdum
Kesinlikle canımmm sağlıklı olması en önemlisi :)Demek sen de erkek diye düşünüyorsun:) çevremdeki birçok kişi de senin gibi düşünüyor :) cinsiyeti belli olunca haberdar ederim artık :) sağlıklı olsun da bebişim en önemlisi bu.
Canım bence iyi bi doktora görün yapışıklik olabilir sana yok dedi ama bu kadar süre olmaman enteresanYok cnm olmadim iki gundur beyaz akintim var acaba adet olcam ondn mi diyorum hayirlisi artik ya eski konulari okudim 84. Gun olan varmis rahim filminde cikiyomus yapisiklik fln ben igdirdayim burda oldugunu sanmiyorum bakalim rabbim ne gidtercek
Canim uzun süredir giremiyorum buraya. Bi bakayım dedim. Bakarken de senin hamile olduğun geçti içimden. Kalbim temizmisTeşekkürler canım. Regle göre bugün 4+3 üm. Âmin amiiin tüm bekleyenlerin bekleyişini hayırlısına kavuştursun İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?