Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aldim ilaci canim. Gece yatarken ic bas donmesi yapar dedi. Aksam ictim. Internette bebegin gelisim haftalarina bakinca bu haftada bebek olusur gozu mozu belli olur yaziyor her yerde. Insan da oyle bekliyor. Olmayinca da hayal kirikligi. Neyse ki simdi daha iyiyim. Ama sabah 5 bucukta aglayark uyandim resmen hickira hickira agliyordum. Ruyamda kanamam vardi ve telefonla doktorla konusuyordum. Degerlerin dusmus dusuk yapiyorsun bebegi kaybedeceksin diyordu. Kabus gibiydi

Hehe bol bol pozitif çizgiyi görmek için yap cnm :)

Canım durum netleşene kadar işten izin alsan olmaz mı ? Allah bebeğini sana bağışlasın cnm

Ne güzel arkadaşlıklar kurmuşuz burada, senin gibi uzun süredir giremeyen kaç arkadaş dün ve bugün hissetmiş :) çok çok teşekkürler canım benim. Inşallah hepimizin her şey yolunda gider ve sağlıkla gelir minişler. Herkesten güzel haber gelecek inşallah, o güne kadar buradayız :)

Canım doktor seni çok strese sokmuş ama elinden geldiğince pozitif düşün ki bebiş de hissetsin bunu. Eminim ki sonraki kontrolde güzel haberlerle geleceksin.

Ay Nasıl duygulandım anlatamam sağlıkla gelsin yavrun çok ama çok sevindim Bayadır girmedim sırf sana bakmaya girdim ve güzel haber yupiiiiii

Yapıyorum bu sabahki daha koyuydu :) diğer aylardaki tek çizgilerin acısını çıkartalım :)
Canım bende senden cesaret alarak bugün test yaptım ama ne yazıkki tek çizgiyi gordum ama ne bi regli belirtisi hiç bisey yok bu kadar gecikme neden oluyor anlamıyorum

Ay Nasıl duygulandım anlatamam sağlıkla gelsin yavrun çok ama çok sevindim Bayadır girmedim sırf sana bakmaya girdim ve güzel haber yupiiiiii

Amin canım sağlıkla büyüsün ve sağlıkla gelsin İnş. Çoook teşekkür ederim. Sen nasılsın? Başlamadınız mı tekrar çalışmalara ?

Canım yaa seni çok özledim deminki mesajını da okudum:) sen de başlıyormuşsun yeniden bak bizle aynı anda başlayan myssterious kaldı hamiş sıra bizde
Sen iyisin değil mi? Özletme çok kendini yaa

Canım yaa seni çok özledim deminki mesajını da okudum:) sen de başlıyormuşsun yeniden bak bizle aynı anda başlayan myssterious kaldı hamiş sıra bizde
Oy bitanem benim bende sizi çok özledim inanki aklım hep sizde okadar Mutlu oluyorumki güzel haberlerinizi alınca bugun dayanamadım e Bebek'ten battaniye aldım resım ekledim size ondan sonra dedım hayırlısı inş güzel haberler veririz hayırlısıyla çok seviyorum seni

Eklentiler

• image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 52
Ayy ne güzel o öyleee çok beğendim, be de mi alsammm???
Canım inan ben de hem mutlu oluyorum, hem unutlanıyorum güzel haber aldıkça
Ben de çok seviyorum, seni de gerçekten çok özledim yaa hadi bakalım hemen güzel haberle dön aramıza.. Senin ilk açtığın topicte hamile kalanlar doğurmuş mudur ki? Haberin var mı??

Eveeet sırayla hatta mümkünse bu ay hep beraber gelin peşimden :) artık hamilelik konularını konuşalım İnş. Hem ardaemre bize göre çok kıdemli, çok öğreneceğimiz şey var :)

Ayy çok şekermiş, oğluşlarına kardeş bir prenses gelsin en kısa zamanda İnş. Battaniyesi de hazır :)
bat ne zaman sölicen bize?

Ayy çok şekermiş, oğluşlarına kardeş bir prenses gelsin en kısa zamanda İnş. Battaniyesi de hazır :)
bat ne zaman sölicen bize?
Cnm preseed i netten nerden aldın? ben baktm ama güvenemedim, özelden de olabilir, site ismi verebilir misin? Ovu testlerimi de sipariş ettim, bu ay hepimiz arkandan gelicez inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…