- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.321
Aldim ilaci canim. Gece yatarken ic bas donmesi yapar dedi. Aksam ictim. Internette bebegin gelisim haftalarina bakinca bu haftada bebek olusur gozu mozu belli olur yaziyor her yerde. Insan da oyle bekliyor. Olmayinca da hayal kirikligi. Neyse ki simdi daha iyiyim. Ama sabah 5 bucukta aglayark uyandim resmen hickira hickira agliyordum. Ruyamda kanamam vardi ve telefonla doktorla konusuyordum. Degerlerin dusmus dusuk yapiyorsun bebegi kaybedeceksin diyordu. Kabus gibiydiCnm moralini bozma. daha çok erkenki. Benim kese 6+1 de gözüktü. Bebeğimi de 7. hafta bitiminde net gördük. Daha erken. Doktorlar öyle yapıyo. moral bozuyolar. Bekle ve sabretmeyi öğrenmelisin. 7+5 iken 2 ay boyunca progestan kullandım. Feci baş dönmesi ve mide bulantısı yapı. aynı zamanda ben de çalıştım o dönem boyunca. sabredeceksin. Ve 4 5 günde bir doktora gidip moralini bozma. Gayet normal 5 günde ne olacak allah aşkına. Sabret progestanı al kullanmaya başla bian önce.
Hehe bol bol pozitif çizgiyi görmek için yap cnm :)Canım hiç bir belirtim yoktu, hatta burada da yazmıştım. Regl olmayı beklediğim yumyumun 14. Günü ve sonrasında regli ağrısına benzer karın ve kasık ağrıları vardı. Ama öyle şiddetli bişi değildi. Bir de göğüsler hassastı, özellikle uçları hala öyle. Bunun dışında da bişi yok. Ama size tavsiyem regli gününe kadar sabretmeye çalışın. O durumda çizgi pat diye çıkıyor zatenbu sabah da test yaptım 30 sn de beliriyor çizgi.
Canım durum netleşene kadar işten izin alsan olmaz mı ? Allah bebeğini sana bağışlasın cnmAldim ilaci canim. Gece yatarken ic bas donmesi yapar dedi. Aksam ictim. Internette bebegin gelisim haftalarina bakinca bu haftada bebek olusur gozu mozu belli olur yaziyor her yerde. Insan da oyle bekliyor. Olmayinca da hayal kirikligi. Neyse ki simdi daha iyiyim. Ama sabah 5 bucukta aglayark uyandim resmen hickira hickira agliyordum. Ruyamda kanamam vardi ve telefonla doktorla konusuyordum. Degerlerin dusmus dusuk yapiyorsun bebegi kaybedeceksin diyordu. Kabus gibiydi
Canim uzun süredir giremiyorum buraya. Bi bakayım dedim. Bakarken de senin hamile olduğun geçti içimden. Kalbim temizmisçok sevindim. Tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin Rabbim. Insallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsın. Darısı diğer bekleyen arkadaşlara. Onlar tez zamanda bu güzel haberi versin insallah
Aldim ilaci canim. Gece yatarken ic bas donmesi yapar dedi. Aksam ictim. Internette bebegin gelisim haftalarina bakinca bu haftada bebek olusur gozu mozu belli olur yaziyor her yerde. Insan da oyle bekliyor. Olmayinca da hayal kirikligi. Neyse ki simdi daha iyiyim. Ama sabah 5 bucukta aglayark uyandim resmen hickira hickira agliyordum. Ruyamda kanamam vardi ve telefonla doktorla konusuyordum. Degerlerin dusmus dusuk yapiyorsun bebegi kaybedeceksin diyordu. Kabus gibiydi
Hehe bol bol pozitif çizgiyi görmek için yap cnm :)
Ama biz seninde cizgilerini gormek istiyoruzzzzzYapıyorum bu sabahki daha koyuydu :) diğer aylardaki tek çizgilerin acısını çıkartalım :)
Ay Nasıl duygulandım anlatamam sağlıkla gelsin yavrun çok ama çok sevindim Bayadır girmedim sırf sana bakmaya girdim ve güzel haber yupiiiiii
Kızlaaaaaaar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Şu an nasıl titriyorum anlatamam. Allah' ım şükürler olsun.
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Eki Görüntüle 1738769 Eki Görüntüle 1738770
Canım bende senden cesaret alarak bugün test yaptım ama ne yazıkki tek çizgiyi gordum ama ne bi regli belirtisi hiç bisey yok bu kadar gecikme neden oluyor anlamıyorumYapıyorum bu sabahki daha koyuydu :) diğer aylardaki tek çizgilerin acısını çıkartalım :)
Tamam Can'ım gönderirim eve gidinceAma biz seninde cizgilerini gormek istiyoruzzzzz
Ay Nasıl duygulandım anlatamam sağlıkla gelsin yavrun çok ama çok sevindim Bayadır girmedim sırf sana bakmaya girdim ve güzel haber yupiiiiii
Başlıyorum bu ay ovulasyon testi sipariş verdimAmin canım sağlıkla büyüsün ve sağlıkla gelsin İnş. Çoook teşekkür ederim. Sen nasılsın? Başlamadınız mı tekrar çalışmalara ?
Canım yaa seni çok özledim deminki mesajını da okudum:) sen de başlıyormuşsun yenidenAy Nasıl duygulandım anlatamam sağlıkla gelsin yavrun çok ama çok sevindim Bayadır girmedim sırf sana bakmaya girdim ve güzel haber yupiiiiii
Oy bitanem benim bende sizi çok özledim inanki aklım hep sizde okadar Mutlu oluyorumki güzel haberlerinizi alınca bugun dayanamadım e Bebek'ten battaniye aldım resım ekledim size ondan sonra dedım hayırlısı inş güzel haberler veririz hayırlısıyla çok seviyorum seniCanım yaa seni çok özledim deminki mesajını da okudum:) sen de başlıyormuşsun yenidenbak bizle aynı anda başlayan myssterious kaldı hamiş sıra bizde
Sen iyisin değil mi? Özletme çok kendini yaa
Ayy ne güzel o öyleeeOy bitanem benim bende sizi çok özledim inanki aklım hep sizde okadar Mutlu oluyorumki güzel haberlerinizi alınca bugun dayanamadım e Bebek'ten battaniye aldım resım ekledim size ondan sonra dedım hayırlısı inş güzel haberler veririz hayırlısıyla çok seviyorum seni
Süper süper süper :) en kısa zamanda haberi alalım o zaman :)Başlıyorum bu ay ovulasyon testi sipariş verdim
Canım yaa seni çok özledim deminki mesajını da okudum:) sen de başlıyormuşsun yenidenbak bizle aynı anda başlayan myssterious kaldı hamiş sıra bizde
Sen iyisin değil mi? Özletme çok kendini yaa
Oy bitanem benim bende sizi çok özledim inanki aklım hep sizde okadar Mutlu oluyorumki güzel haberlerinizi alınca bugun dayanamadım e Bebek'ten battaniye aldım resım ekledim size ondan sonra dedım hayırlısı inş güzel haberler veririz hayırlısıyla çok seviyorum seni
Cnm preseed i netten nerden aldın? ben baktm ama güvenemedim, özelden de olabilir, site ismi verebilir misin? Ovu testlerimi de sipariş ettim, bu ay hepimiz arkandan gelicez inşallahAyy çok şekermiş, oğluşlarına kardeş bir prenses gelsin en kısa zamanda İnş. Battaniyesi de hazır :)
bat ne zaman sölicen bize?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?