- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.341
Bi test daha yap istersen canım onda da silik çıkarsa vardır bebis benceResmini cekiyorum rsimde cikmoyor yoksa hemen burda paylasardim
Testim yok su anda ama yarin yine yapicam bu arada sabah ilk idrar diyildi unutmustum test yapmayi iki saat sonra yapdimBi test daha yap istersen canım onda da silik çıkarsa vardır bebis bence
Cnm preseed i netten nerden aldın? ben baktm ama güvenemedim, özelden de olabilir, site ismi verebilir misin? Ovu testlerimi de sipariş ettim, bu ay hepimiz arkandan gelicez inşallah
A oylemi ozaman birazdan gidib test alip yaparim insallah hamileyimBen ikinci testi öğleden sonra yapmıştım onda da silik çıkmıştı. Ilk idrar olmasi şart değil
Kizlarrr ben simdi test yaptim5 dakika sonra 2 ci kizci silik olarak belirdi cok heyecanliyim esime gidelim kan verelim doyorum ama malesef esim hayir iki gunde bekle diyor
Yaaa insallah hamileyimdir senin bebeyin bana uğur getirdi teyzesi ona kurban olur kizci git gide koyulasiyor bir azdan fotosunu ekliyeceğim ikinci testi bu gunde yapamazsam yarin yapicamHeyoooo süper :) çok sevindim. Hadi ikinci testi de yap canım merakla bekliyorum. Bu arada çok su içme olur mu? İdrar yoğun olursa daha iyi sonuç veriyor.
Canm bana da ole gelmisti dun kuaforde konusu acildi 4 ay sonra olan hatta 6 ay sonra olan varmis ayrica yapisiklik icin rahim rontgeni cekilmem gerekiyomus oda burda yokCanım bence iyi bi doktora görün yapışıklik olabilir sana yok dedi ama bu kadar süre olmaman enteresan
Yaaa insallah hamileyimdir senin bebeyin bana uğur getirdi teyzesi ona kurban olur kizci git gide koyulasiyor bir azdan fotosunu ekliyeceğim ikinci testi bu gunde yapamazsam yarin yapicam
Ayy hadi insallah bende eylul annesi olurumCanım fotoğrafta bile görünüyor, ayy hadi inşallah. Şu kan testini de yaptırımda Eylül annelerine alıcaz İnş seni de :)
Kızlaaaaaaar HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM
Şu an nasıl titriyorum anlatamam. Allah' ım şükürler olsun.
Kusura bakmayın nolur merakta bıraktım sizi, idrar testinden hemen sonra yazamadım. Eşim kan testini görelim önce diye çok ısrar etti. İkisini de ekliyorum. ve söz verdiğim gibi eşimden sonra ilk öğrenen siz oluyorsunuz
Eki Görüntüle 1738769 Eki Görüntüle 1738770
Çok teşekkürler canım benim, âmin :) tabi ki dualarımdasınız, en iyi bizler anlarız beklemenin nasıl olduğunu.ya gerçekten çok güzel bi haberAllahım kucağına almayı nasip etsin inşlh bizlerede dua et olur mu ?
Ayyy hadi bakalim canim totemler tek tek tutuyo :)
Kızlar dün deli gibi iş yaptım
Aksama kanamam oldu doğru hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyiydi az bi kanama alanı var dedi doktor istersen yatış yapalım dedi bende farklı bi tedavi uygulanmayacaksa eve gideyim dedim o da sadece dinlenmen için dedi bende eve geldim sonra annemlere haber verdik yola çıkmak için doktordan izin aldık annemlere geldim inşallah iyi oluruz dua edin bize teyzeleri...
lütfen kendine çok dikkat et tuvalet dışında hiç kalkma bende böyle olmuştum dikkat etmedim sonrasında skıntı olmuştu hiç kalkma ayağa.Allah Bebeğini size bağışlasın inşlh.Kızlar dün deli gibi iş yaptım
Aksama kanamam oldu doğru hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyiydi az bi kanama alanı var dedi doktor istersen yatış yapalım dedi bende farklı bi tedavi uygulanmayacaksa eve gideyim dedim o da sadece dinlenmen için dedi bende eve geldim sonra annemlere haber verdik yola çıkmak için doktordan izin aldık annemlere geldim inşallah iyi oluruz dua edin bize teyzeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?