Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cnm preseed i netten nerden aldın? ben baktm ama güvenemedim, özelden de olabilir, site ismi verebilir misin? Ovu testlerimi de sipariş ettim, bu ay hepimiz arkandan gelicez inşallah

Cnm özelden yazıyım sana sitenin ismini, buradan reklam oluyor diye istemmiyordum belki. Gelin gelin hepinizi bekliyorum :)

Kizlarrr ben simdi test yaptim5 dakika sonra 2 ci kizci silik olarak belirdi cok heyecanliyim esime gidelim kan verelim doyorum ama malesef esim hayir iki gunde bekle diyor

Heyoooo süper :) çok sevindim. Hadi ikinci testi de yap canım merakla bekliyorum. Bu arada çok su içme olur mu? İdrar yoğun olursa daha iyi sonuç veriyor.

Heyoooo süper :) çok sevindim. Hadi ikinci testi de yap canım merakla bekliyorum. Bu arada çok su içme olur mu? İdrar yoğun olursa daha iyi sonuç veriyor.
Yaaa insallah hamileyimdir senin bebeyin bana uğur getirdi teyzesi ona kurban olur kizci git gide koyulasiyor bir azdan fotosunu ekliyeceğim ikinci testi bu gunde yapamazsam yarin yapicam

Canım bence iyi bi doktora görün yapışıklik olabilir sana yok dedi ama bu kadar süre olmaman enteresan
Canm bana da ole gelmisti dun kuaforde konusu acildi 4 ay sonra olan hatta 6 ay sonra olan varmis ayrica yapisiklik icin rahim rontgeni cekilmem gerekiyomus oda burda yok

Yaaa insallah hamileyimdir senin bebeyin bana uğur getirdi teyzesi ona kurban olur kizci git gide koyulasiyor bir azdan fotosunu ekliyeceğim ikinci testi bu gunde yapamazsam yarin yapicam

Canım fotoğrafta bile görünüyor, ayy hadi inşallah. Şu kan testini de yaptırımda Eylül annelerine alıcaz İnş seni de :)

ya gerçekten çok güzel bi haber Allahım kucağına almayı nasip etsin inşlh bizlerede dua et olur mu ?

Kızlar dün deli gibi iş yaptım
Aksama kanamam oldu doğru hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyiydi az bi kanama alanı var dedi doktor istersen yatış yapalım dedi bende farklı bi tedavi uygulanmayacaksa eve gideyim dedim o da sadece dinlenmen için dedi bende eve geldim sonra annemlere haber verdik yola çıkmak için doktordan izin aldık annemlere geldim inşallah iyi oluruz dua edin bize teyzeleri...

]Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem. Kanamamda hala devam ediyo evde test yapsam cikar mi

Canimmmm dikkat et kendine korktum bi an ama dinlen kafana da takma arkadaşımın da olmuştu geçti sonunda içini ferah tut bak annenler de yanında mutlu gulucukler dağıt etrafa

lütfen kendine çok dikkat et tuvalet dışında hiç kalkma bende böyle olmuştum dikkat etmedim sonrasında skıntı olmuştu hiç kalkma ayağa.Allah Bebeğini size bağışlasın inşlh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…