- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.361
Bat 30 ocak kuzumAyy çok şekermiş, oğluşlarına kardeş bir prenses gelsin en kısa zamanda İnş. Battaniyesi de hazır :)
bat ne zaman sölicen bize?
Çok şükür canım yaa korkuttu minik biziCanimmmm dikkat et kendine korktum bi an ama dinlen kafana da takma arkadaşımın da olmuştu geçti sonunda içini ferah tut bak annenler de yanında mutlu gulucukler dağıt etrafa
Çok sağol canım benim rabbim korusun dinlencem artık bol bollütfen kendine çok dikkat et tuvalet dışında hiç kalkma bende böyle olmuştum dikkat etmedim sonrasında skıntı olmuştu hiç kalkma ayağa.Allah Bebeğini size bağışlasın inşlh.
İnşallah canımm inşallah rabbim yavrularımiz yi korusun...ruziyye cnm resmen çizgi var hemen kan ver cok güzel haber buuuu Homely_angel CNm test sonucun çıktı mı merak ettim ? interiorarchitect yaa CNm keşke o kadar is yapmasaydın .. Aman dikkat et iyice dinlen o kanama alanı yok olur ins en kısa zamanda
Hiiiii deli gibi iş yapmak mıııKızlar dün deli gibi iş yaptım
Aksama kanamam oldu doğru hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyiydi az bi kanama alanı var dedi doktor istersen yatış yapalım dedi bende farklı bi tedavi uygulanmayacaksa eve gideyim dedim o da sadece dinlenmen için dedi bende eve geldim sonra annemlere haber verdik yola çıkmak için doktordan izin aldık annemlere geldim inşallah iyi oluruz dua edin bize teyzeleri...
]Selam kizlarrrr ya birturlu sorunumu cozemedim kimsenin basina gelmemis galiba yada hamileyim diye benmi kendimi kandiriyorum sanki hamileymisim gibi geliyo 2ocakta kehve rengi lekenmeler basladi 4une kadar devam etti sonrada cogaliyo azaliyo normal edet gibi degil ve 9gundur halada devam esiyo benim cok duzenli adetim hic gununu sasmaz bildim bileli bu auda 9uda en gec 11inde olmam gerekirken 2ocakta oldum acaba yerlesme kanamasimidir yada ustune mi gordum test yapsammi bilemedim evde yarin hastaneye gidicem. Kanamamda hala devam ediyo evde test yapsam cikar mi
ruziyye cnm resmen çizgi var hemen kan ver cok güzel haber buuuu Homely_angel CNm test sonucun çıktı mı merak ettim ? interiorarchitect yaa CNm keşke o kadar is yapmasaydın .. Aman dikkat et iyice dinlen o kanama alanı yok olur ins en kısa zamanda
Aynen canımEveeet sırayla hatta mümkünse bu ay hep beraber gelin peşimden :) artık hamilelik konularını konuşalım İnş. Hemardaemre bize göre çok kıdemli, çok öğreneceğimiz şey var :)
Kizlarrr ben simdi test yaptim5 dakika sonra 2 ci kizci silik olarak belirdi cok heyecanliyim esime gidelim kan verelim doyorum ama malesef esim hayir iki gunde bekle diyor
Canımmm ben körüm çizgi konularında ama ben bile gördümm
Ah jindam ah dövücem ben seni..öyle iş miş yok, hiç bir şeyin olmasa da nazda yapma zatenKızlar dün deli gibi iş yaptım
Aksama kanamam oldu doğru hastaneye gittim çok şükür bebeğim iyiydi az bi kanama alanı var dedi doktor istersen yatış yapalım dedi bende farklı bi tedavi uygulanmayacaksa eve gideyim dedim o da sadece dinlenmen için dedi bende eve geldim sonra annemlere haber verdik yola çıkmak için doktordan izin aldık annemlere geldim inşallah iyi oluruz dua edin bize teyzeleri...
Maşallah çok güzel artmış canımÇıktı canım 763,40 sonucum. Ilk önce korktum iki katı değil diye. Ama zaten 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. Sanırım bir sorun yok.
Ayy o kadar cok istiyorum ki ins hamileyimdir esimi ikna edemiyorum kan vermeye malesef 2 daha bekleyelim diyor 13 ocak insallah kan vericem tabi adet olmazsamruziyye cnm resmen çizgi var hemen kan ver cok güzel haber buuuu Homely_angel CNm test sonucun çıktı mı merak ettim ? interiorarchitect yaa CNm keşke o kadar is yapmasaydın .. Aman dikkat et iyice dinlen o kanama alanı yok olur ins en kısa zamanda
Aynen canıminşallah inşallah ya bugün ovülasyon testi yaptım, kaçırmadım diye yumutrlamyı umutlandım atıcam resmi yorumlarsın olur mu
Insallah adet olmam yarin yine test yapicam guzel heberler veririm ins
Canımmm ben körüm çizgi konularında ama ben bile gördümmayy kan ver de güzel haberi kutlayaım
Ah jindam ah dövücem ben seni..öyle iş miş yok, hiç bir şeyin olmasa da nazda yapma zatenneyse iyi olmanıza çok sevindim, iyi dinlen bitanem.. Annen ne güzel bakar sana zaten:) dikkat et kendine sıkılırsan yaz laflarız
Maşallah çok güzel artmış canıme sen 1 2 güne keseyi de görürsünnn her şey güzel olacak inşallah canım benim
Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacaken koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün
Aynen canıminşallah inşallah ya bugün ovülasyon testi yaptım, kaçırmadım diye yumutrlamyı umutlandım atıcam resmi yorumlarsın olur mu
Canımmm ben körüm çizgi konularında ama ben bile gördümmayy kan ver de güzel haberi kutlayaım
Ah jindam ah dövücem ben seni..öyle iş miş yok, hiç bir şeyin olmasa da nazda yapma zatenneyse iyi olmanıza çok sevindim, iyi dinlen bitanem.. Annen ne güzel bakar sana zaten:) dikkat et kendine sıkılırsan yaz laflarız
Maşallah çok güzel artmış canıme sen 1 2 güne keseyi de görürsünnn her şey güzel olacak inşallah canım benim
Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacaken koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün
Ayy o kadar cok istiyorum ki ins hamileyimdir esimi ikna edemiyorum kan vermeye malesef 2 daha bekleyelim diyor 13 ocak insallah kan vericem tabi adet olmazsam
Insallah totemi 9 ay kaldirmamAyyy hadi bakalim canim totemler tek tek tutuyo :)
Yaptim simdi silik kizci yine cikti qaliba bebek geliyorCanım test var m elinde bi daha yapsana :)
Amin amin inşllh bu kez tutar çok umutluyum. sade kahveyi denicem :)beyaz_gelincik01 canım totemin hayırlı olsun :) hemencik tutsun:)
Tamam yarın atarım tekrar o zamanBence kaçırmadın canım, süperYa dün akşam çatladı ya da yarın çatlayacak bence. Yarın ki testine göre daha net yorum yapabiliriz. Zaten yarın ya çok açılacak ya da kopkoyu olacak. Ama zaten dünü ve bugünü değerlendirmişsiniz. Yarın ki teste göre bence yarını da değerlendirmeniz uygun olacak ki bu ay biz de 3 gün üstü üste değerlendirdik
Maşallah canımArtıyor çok şükür. Keseyi net görelim diye acele etmiyorum doktora gitmeye, Cumartesi giderim herhalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?