Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hiiiii deli gibi iş yapmak mııı Canım yapma öyle şeyler, şu an en hassas günler. Şimdi güzelce yat dinlen. İçini de rahat tut. Bişicik olmaz Rabbim korusun.

Yakın arkadaşımda oldu canım hatta idrar testleri bile tek çizgiydi. Em iyisi bi kan testi yaptır kafan rahatlasın. İnş bebişin seninledir :)

Çıktı canım 763,40 sonucum. Ilk önce korktum iki katı değil diye. Ama zaten 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. Sanırım bir sorun yok.

Eveeet sırayla hatta mümkünse bu ay hep beraber gelin peşimden :) artık hamilelik konularını konuşalım İnş. Hem ardaemre bize göre çok kıdemli, çok öğreneceğimiz şey var :)
Aynen canım inşallah inşallah ya bugün ovülasyon testi yaptım, kaçırmadım diye yumutrlamyı umutlandım atıcam resmi yorumlarsın olur mu
Kizlarrr ben simdi test yaptim5 dakika sonra 2 ci kizci silik olarak belirdi cok heyecanliyim esime gidelim kan verelim doyorum ama malesef esim hayir iki gunde bekle diyor

Canımmm ben körüm çizgi konularında ama ben bile gördümm ayy kan ver de güzel haberi kutlayaım
Ah jindam ah dövücem ben seni..öyle iş miş yok, hiç bir şeyin olmasa da nazda yapma zaten neyse iyi olmanıza çok sevindim, iyi dinlen bitanem.. Annen ne güzel bakar sana zaten:) dikkat et kendine sıkılırsan yaz laflarız
Çıktı canım 763,40 sonucum. Ilk önce korktum iki katı değil diye. Ama zaten 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. Sanırım bir sorun yok.
Maşallah çok güzel artmış canım e sen 1 2 güne keseyi de görürsünnn her şey güzel olacak inşallah canım benim

Bi soru sorsam.. Ben kaç gündür istanbuldaydım ovülasyon testi falan yapamadım. Dün geldik dün eşimle birlikte olduk. Bugün test yaptım ekliyorum fotoğrafı. Bugün o gün mü? Yoksa dündü de acaba silindi mi? Yoksa yarın daha koyu çıkma ihtimali var mı?? Biz bugün de eşimle birlikte olduk ama ya yarınsa diyorum o zaman 3 gün üst üste olacak en koyu bu mudur kızlar ya? Var ya eski testleri de atmışım hatırlamıyorum. Bu arada bugün 13. Gün

Eklentiler

• image.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 38
Ayy o kadar cok istiyorum ki ins hamileyimdir esimi ikna edemiyorum kan vermeye malesef 2 daha bekleyelim diyor 13 ocak insallah kan vericem tabi adet olmazsam

Bence kaçırmadın canım, süper Ya dün akşam çatladı ya da yarın çatlayacak bence. Yarın ki testine göre daha net yorum yapabiliriz. Zaten yarın ya çok açılacak ya da kopkoyu olacak. Ama zaten dünü ve bugünü değerlendirmişsiniz. Yarın ki teste göre bence yarını da değerlendirmeniz uygun olacak ki bu ay biz de 3 gün üstü üste değerlendirdik
Maşallah canım Artıyor çok şükür. Keseyi net görelim diye acele etmiyorum doktora gitmeye, Cumartesi giderim herhalde :)

Jindam cok gekmis olsun dikkat bebeyinede kendinede isi falan bos ver yat rahatina bak

Tamam yarın atarım tekrar o zaman eşim şok şuan sen tüm özelimizi orda anlatıyor musun diyor dedim hayatım senin göZünden tuhaf ama biz destek oluyoruz

Hadi bakalım haftaya görücen o zaman inşallah keseyi sağlıkla al kucağına inşallah canım

ruziyye canımmmm hadi kan yap o kadar heycanlandim ki senin için şu an ayyy ne olur rabbim seninde olsun bebeğin nasıl mutlu olcam anlatamammmm :)
gulit_me döv beni canım haklısın valla deli gibiyim ben... Rabbim korusun minigimi...
Homely_angel canım teşekkür ederim değerinde güzel artmış gözünaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…