- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.381
Kıyamam ki sanaruziyye canımmmm hadi kan yap o kadar heycanlandim ki senin için şu an ayyy ne olur rabbim seninde olsun bebeğin nasıl mutlu olcam anlatamammmm :)
gulit_me döv beni canım haklısın valla deli gibiyim ben... Rabbim korusun minigimi...
Homely_angel canım teşekkür ederim değerinde güzel artmış gözünaydın canım
Sen benim canımsınn...Kıyamam ki sanaama dikkat et gerçekten, neyse annen varmış şimdi o dikkat ettirir zaten
Sen benim canımsınn...
Ediyoruz güzel teyzemiz... Annem de sağolsun dikkat ediyo bize iyi bakıyor :)
Yaptim simdi silik kizci yine cikti qaliba bebek geliyor
Tamam yarın atarım tekrar o zamaneşim şok şuan sen tüm özelimizi orda anlatıyor musun diyor dedim hayatım senin göZünden tuhaf ama biz destek oluyoruz
Hadi bakalım haftaya görücen o zaman inşallah keseyisağlıkla al kucağına inşallah canım
interiorarchitect cok dikkat et cnm kendine yormaman gereken zamanda sen deli is yaptim diyosun allah ikinizide korusun
Homely_angel cnm degerin ne guzel artmis masallah ruziyye cnm hayirli olsun allah tamamina erdirsin
Kizlar ben adet olana girmeme karari aldim insallah en yakin zamanda araniza donerim sanki hic adet olamiycam hic calisma fln olmuycak gibi geliyo kafama takmamak icin uzak kalmaya karar verdim
Ohh cok güzel bence CNm şakıya keseyi göreceksin muhtemelen allahım ins doğurduğunuz ve gizinde hamile kalıp doğurduğumuz günleri de okuruz konuşuruz cnmmm hepberaberÇıktı canım 763,40 sonucum. Ilk önce korktum iki katı değil diye. Ama zaten 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. Sanırım bir sorun yok.
Bence var kesin ayyy Nasıl dayanacaksın kız :) gerçi Bi kac gun neyse beklemek en iyisi askında bat geldi mi senin ? Sen ne zmndir istiyorsun bu arada CNm ?Ayy o kadar cok istiyorum ki ins hamileyimdir esimi ikna edemiyorum kan vermeye malesef 2 daha bekleyelim diyor 13 ocak insallah kan vericem tabi adet olmazsam
İns CNm ins doğal yoldan gelir kuzun bizim de aynı sorun oldu spermlerimiz sayı ve hareket düşük çıktı bakalım tedaviye başladık esime ama bizim ki kronik rahatsızlığı icin iki yıldır kullandığı ilacına olduğu anlaşıldı ztn oğlum 7.ayda kendiliginden olmustu dr varikosel de olmayınca büyük ihtimal ilaçtan dedi ztn yan etkisinde yazıyor geçici kısırlık diye geldi bizi buldu oda kısmet isteKızlar bnada dua edin ltfn esimd sperm azlgı vardı bu ay klomen kullanyrm catlama ignesi verckmi dktr blmyrm ve preseed kullancm bu ay. Esimed osmanli macunu aldk sperm arttryms ilskdn 1 saat once yicek. Progestan istcm bide doktordan tutunmasi icnms sanrm. Olmazsa subata asilamamz var zaten dualarnza ihtycm var
Evet bzm sayi dusuk insallah olur. Sizde ilaci biraktysanz insallah hemen kalrsn hamile. Ogluna belki bi kiz kardes gelir bu ay :)İns CNm ins doğal yoldan gelir kuzun bizim de aynı sorun oldu spermlerimiz sayı ve hareket düşük çıktı bakalım tedaviye başladık esime ama bizim ki kronik rahatsızlığı icin iki yıldır kullandığı ilacına olduğu anlaşıldı ztn oğlum 7.ayda kendiliginden olmustu dr varikosel de olmayınca büyük ihtimal ilaçtan dedi ztn yan etkisinde yazıyor geçici kısırlık diye geldi bizi buldu oda kısmet isteama umudumuz var ins sende rahat ol CNm ins kendi kendine gelmesede bile aşılama ile olur :) sayı mı az sizin ?
ardaemre cnm aramıza tekrar hoş geldin guruba ilk geldiğim de senin güzel haberinle sevunmistik ins tekrar da güzel haberler ver bize
Ahhhh ya cnmm ne güzel seyler söylüyorsun seeeen ins Rabb'im o günleri daha fazla bekletmeden göstersin kız olursa ismi bile hazır oğlum sürekli kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor şimdidenEvet bzm sayi dusuk insallah olur. Sizde ilaci biraktysanz insallah hemen kalrsn hamile. Ogluna belki bi kiz kardes gelir bu ay :)
Benimd cnm benimde hep dualarmdasnz gercekten cok yakin ve icten buluyorum hepinizi.Ahhhh ya cnmm ne güzel seyler söylüyorsun seeeen ins Rabb'im o günleri daha fazla bekletmeden göstersin kız olursa ismi bile hazır oğlum sürekli kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor şimdideninsaalah seninde güzel haberini bir an once alırız CNmm sürekli dualarimdasiniz ...
Dualarım seninle canım inşAllah bu ay olur emeklerinin karsılıgını alırsnKızlar bnada dua edin ltfn esimd sperm azlgı vardı bu ay klomen kullanyrm catlama ignesi verckmi dktr blmyrm ve preseed kullancm bu ay. Esimed osmanli macunu aldk sperm arttryms ilskdn 1 saat once yicek. Progestan istcm bide doktordan tutunmasi icnms sanrm. Olmazsa subata asilamamz var zaten dualarnza ihtycm var
Insallah vardir ama test yaptim cikmadi tek kizci bile zor cikti bilemedim test bozukdu qaliba 6 aydir istiyorum insallah hamileyim ikinci cocuklar nazli ciktilar bir turlu gelmedilerBence var kesin ayyy Nasıl dayanacaksın kız :) gerçi Bi kac gun neyse beklemek en iyisi askında bat geldi mi senin ? Sen ne zmndir istiyorsun bu arada CNm ?
Kızlar bnada dua edin ltfn esimd sperm azlgı vardı bu ay klomen kullanyrm catlama ignesi verckmi dktr blmyrm ve preseed kullancm bu ay. Esimed osmanli macunu aldk sperm arttryms ilskdn 1 saat once yicek. Progestan istcm bide doktordan tutunmasi icnms sanrm. Olmazsa subata asilamamz var zaten dualarnza ihtycm var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?