Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kıyamam ki sana ama dikkat et gerçekten, neyse annen varmış şimdi o dikkat ettirir zaten

Hahahaa benimki de şok olmuştu ilk öğrenince :) geçen gün de bak bizim hamiş listesi diye gösterdim. Ooo çok kalabalıkmışsınız diyor :)
Sen testi yap ekle canım, ikisini kıyaslayarak yorumlarız.
Görürüm İnş hem çok heyecanlı hem de çok endişeli. Umarım her şey yolundadır :)

interiorarchitect cok dikkat et cnm kendine yormaman gereken zamanda sen deli is yaptim diyosun allah ikinizide korusun
Homely_angel cnm degerin ne guzel artmis masallah ruziyye cnm hayirli olsun allah tamamina erdirsin
Kizlar ben adet olana girmeme karari aldim insallah en yakin zamanda araniza donerim sanki hic adet olamiycam hic calisma fln olmuycak gibi geliyo kafama takmamak icin uzak kalmaya karar verdim

Çok sağol canm :)
Sen de en kısa zamanda kırmızıları görüp aramıza dönersin inş. Çevre illerde rahim filmi çektirmek şansı bulsan keşke.

Kızlar bnada dua edin ltfn esimd sperm azlgı vardı bu ay klomen kullanyrm catlama ignesi verckmi dktr blmyrm ve preseed kullancm bu ay. Esimed osmanli macunu aldk sperm arttryms ilskdn 1 saat once yicek. Progestan istcm bide doktordan tutunmasi icnms sanrm. Olmazsa subata asilamamz var zaten dualarnza ihtycm var

Çıktı canım 763,40 sonucum. Ilk önce korktum iki katı değil diye. Ama zaten 48-72 saat içinde ikiye katlanmalıymış. Sanırım bir sorun yok.
Ohh cok güzel bence CNm şakıya keseyi göreceksin muhtemelen allahım ins doğurduğunuz ve gizinde hamile kalıp doğurduğumuz günleri de okuruz konuşuruz cnmmm hepberaber

Ayy o kadar cok istiyorum ki ins hamileyimdir esimi ikna edemiyorum kan vermeye malesef 2 daha bekleyelim diyor 13 ocak insallah kan vericem tabi adet olmazsam
Bence var kesin ayyy Nasıl dayanacaksın kız :) gerçi Bi kac gun neyse beklemek en iyisi askında bat geldi mi senin ? Sen ne zmndir istiyorsun bu arada CNm ?

gulit_me dunu ve bugünü değerlendirmen cok iyi olmuş CNm yarında yap bakalım silik çıkışırsa dündür yumyum günün daha koyu çıkarsa yarında değerlendirin bende o şekilde düşünüyorum üst üste riske atmamak icin

İns CNm ins doğal yoldan gelir kuzun bizim de aynı sorun oldu spermlerimiz sayı ve hareket düşük çıktı bakalım tedaviye başladık esime ama bizim ki kronik rahatsızlığı icin iki yıldır kullandığı ilacına olduğu anlaşıldı ztn oğlum 7.ayda kendiliginden olmustu dr varikosel de olmayınca büyük ihtimal ilaçtan dedi ztn yan etkisinde yazıyor geçici kısırlık diye geldi bizi buldu oda kısmet iste ama umudumuz var ins sende rahat ol CNm ins kendi kendine gelmesede bile aşılama ile olur :) sayı mı az sizin ?
ardaemre cnm aramıza tekrar hoş geldin guruba ilk geldiğim de senin güzel haberinle sevunmistik ins tekrar da güzel haberler ver bize

Evet bzm sayi dusuk insallah olur. Sizde ilaci biraktysanz insallah hemen kalrsn hamile. Ogluna belki bi kiz kardes gelir bu ay :)

Evet bzm sayi dusuk insallah olur. Sizde ilaci biraktysanz insallah hemen kalrsn hamile. Ogluna belki bi kiz kardes gelir bu ay :)
Ahhhh ya cnmm ne güzel seyler söylüyorsun seeeen ins Rabb'im o günleri daha fazla bekletmeden göstersin kız olursa ismi bile hazır oğlum sürekli kardeşiyle ilgili hayaller kuruyor şimdiden insaalah seninde güzel haberini bir an once alırız CNmm sürekli dualarimdasiniz ...

Benimd cnm benimde hep dualarmdasnz gercekten cok yakin ve icten buluyorum hepinizi.

Dualarım seninle canım inşAllah bu ay olur emeklerinin karsılıgını alırsn

Bence var kesin ayyy Nasıl dayanacaksın kız :) gerçi Bi kac gun neyse beklemek en iyisi askında bat geldi mi senin ? Sen ne zmndir istiyorsun bu arada CNm ?
Insallah vardir ama test yaptim cikmadi tek kizci bile zor cikti bilemedim test bozukdu qaliba 6 aydir istiyorum insallah hamileyim ikinci cocuklar nazli ciktilar bir turlu gelmediler

Canım nasıl uğraştığını ve istediğini tüm mesajların hissettiriyor. Bu ay tüm bu çalışmaları yaparken bir yandan da rahat ol, çünkü en kötü zaten aşılama kararı vermişsin. İnan her akşam hem hamişlere hem hamiş olmak isteyenlere dua ediyorum. İnş inş gelsin senden bu ay güzel haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…