Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

günaydın canım, hiç canımı sıkma böyle şeylere de kafana takma, senin kanaman sancın varmı ki de düşük riskin var demiş doktor. hiçbirşey olmaz inşallah. ben de yoğun çalışıyorum. merdiven inip çıkmıyormu ama stresli ve yoğun bir işim var maalesef, ben hiç takılmadım böyle şeylere, olacak olduktan sonra hiçbirşey olmaz inşallah. sen rahat rahat işini yap, biraz daha yavaş hareket et sadece koşturma çalışırken yorulmakla çcuk düşümüyor canım ben bunu anladım. üzüntüyle düşüyor. sen ne kadar canını sıkarsan ya şöyle olursa ya böyle olursa diye o zaman daha çok sıkıntı yaşarsın. sakin olmaya çalış,

Ohh cok güzel bence CNm şakıya keseyi göreceksin muhtemelen allahım ins doğurduğunuz ve gizinde hamile kalıp doğurduğumuz günleri de okuruz konuşuruz cnmmm hepberaber
İnş canım çok acele etmiyorum işte, dayanabilirsem cumartesi günü giderim doktora :) Amin tatlım, hepinizden hamiş haberini almadan gitmem zaten bir yere :)

Beyazmelek16 ayrıca benim de bebeğim o haftalarda iki hafta geriden geliyor demişti. ama en son kontrolümde tam haftasını tamamlamış hatta 3 gün de önde maaşallah, bunlara takılma sen. ağlayıp da bebeğine zarar verme

ruziyye canım hayırlı olsun, hamilesin,rabbim kolay bir hamilelik geçirmeni nasip etsin ve sağlıkla kucağına al inşallah

Çok şükür canım yaa korkuttu minik bizi
Geçmiş olsun cnm. Benim de kanamam olmuştu. doktor 1 hafta rapor yazdı. Kesenin eski yerinde kanamalar olabiliyormuş, Progestan ilacı kesenin yukarı taşınmasını sağladığı için. Progestanı içmeye devam et. Sabah 1 akşam 1 içtim ben hep. İnşallah çabuk atlatırsın. bol bol yatman gerekiyor bu hafta. Sonra düzeliyor zaten herşey. Bu bir hafta çok önemli.

Günaydın kızlar, mutlu keyifli ve tabi bebek haberli bir hafta olsun inş :)
Aminnn ins canim benim de bata 6 gün var her ay goguslerim sizlardi yumurtlamadsn sonra adet olana kadar dokunamazdim bu ay hic sizi yok adet olucak gibi sanci oluyor batmalar geciyor atesimi ölcüyorum sabahlari 3 gundur 36.4 gaz problemimde var ins bebis vardir bu ay

inşallah canım inşallah :)

Ayy içimi rahatlattin canım hem acildeki doktor hemde kendi doktorum önemli bi şey yok dedi az bi kanama alanı var bebeğin kalp atışlarıda var dedi sorun yok dedi acildeki doktor günde 3 tane içmemi söyledi yatıyorum sürekli

Canım çok teşekkürler ediyorum artık vinç gelse kaldıramaz yerimden :)
canım geçmiş olsun dikkat et kendine, yazdım sabah istimi ekleyip ama nasılsa görünmedi bir türlü, kendini yorma şekerim fazla, iş yap belki ama dinlene dinlene yavaş yavaş

Sağol canım, her adımı ayrı bir soru işareti gerçekten :) şimdi kese ve kalp atışı sırada bakalım :)
canım vallahi ben sabırlı olmayı öğrendim. hamile kaldığım aydan itibaren, hamile kaldığımda da çok sabırlıydım çok şükür ve sakindim. şu anda da öyle evet merak ediyorum birsürü şeyi ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. ne zaman paniklemeye kalksam başıma bir şey geliyor ya düşüyorum ya hasta oluorum. o yüzden sabrı tavsiye ediyorum sana ve diğer tüm arkadaşlarıma,

canım geçmiş olsun dikkat et kendine, yazdım sabah istimi ekleyip ama nasılsa görünmedi bir türlü, kendini yorma şekerim fazla, iş yap belki ama dinlene dinlene yavaş yavaş
Canım benim çok teşekkür ederim valla şimdi yatıyorum annemlerde eve geçince de temizlik için temizlikci çağırmaya başlıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…