Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Haklısın canım, tavsiyene uymak için elimden geleni yapacağım

Destegin icin sagol canim. Simdi daha iyiyim. Doktordan cikinca ilk sokla oldu o aglamalar ama atlattim cok sukur. Kendimi acayip yorgun hissediyorum ama. Nefes alislarim bile sıkıntı yapiyor sanki

Tamam canım 5 te yapıyorum testi, hemen ekliycem inşallah bu ay tutunur bebeğim bana
Her şey yolundadır umarım ki bence yolunda hafta sonu keseciğini göstercek bebişin umarım sana
Ayy zaten şu testler kafayı yedircek bana 5 te yapıyorum,yapınca atıcam tekrar.. Sen naptın testlerim ne durumda, koyulaştı mı?? Allahım bu kadar kasmak istemiyorum kendimi aslında ama bu ay kür de yapıyorum ya, olmadı bırakıcam oluruna
Sat 12 aralik bat ise 12 ocak 1 gun kaldi bakalim ne olucak
Yaaa idrar da gördük, umarım yanıltmaz bizi ama takvim de 5 hafta gösteriyor hadi inşallah
Günaydın kızlar, mutlu keyifli ve tabi bebek haberli bir hafta olsun inş :)

gulit_me canım hadi inşallah bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz
Ben topiğin demirbaşı olucam bu gidişle:) inşallah canım yaa, çok teşekkür ederim güzel dileğin için
Maşallah sana, çok da iyi yapıyorsun gerçekten. Ki insan sağlılığı için yapılması gereken de o:) tebrik ediyorum canım seni.. Hayatının her alanına yansıtırsın umarım
ben de yapcam bu ay totemmmm yaşasınnn.... bu ay acayip pozitifim...
Yaaa ben de yapmayı düşünüyorum ama, kaldırmaktan çekiniyorum. İnşallah tutar totemin canım benim
Canım benim çok teşekkür ederim valla şimdi yatıyorum annemlerde eve geçince de temizlik için temizlikci çağırmaya başlıcam
En mantıklısı canım, çok iyi yaparsın valla

Destegin icin sagol canim. Simdi daha iyiyim. Doktordan cikinca ilk sokla oldu o aglamalar ama atlattim cok sukur. Kendimi acayip yorgun hissediyorum ama. Nefes alislarim bile sıkıntı yapiyor sanki
oluyor hayatım ilk zamanlar o durumlar. ilerledikçe artıyor da hatta görüceksin, ama sen kendini sakin tut. her okuduğuna her söylediğine sıkıntı yapma, sancın kanaman olmadığı sürece de düşük yapacağım diye korkma

amann biz bizeyiz kısmet kaldırrız olmazsa napak :)) olana kadar bi daha koyarız

Ben geldim. Aslında biraz şaşkınım. Test silikleşti ama birden bu kadar silikleşir mi ya?? Saçma geldi bana.. Bir de siz baksanız??

Eklentiler

• image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 45
Bir de şöyle 2 sini 1 atayım

Eklentiler

• image.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 45

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…