- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.421
yapmışsın ya şekerim :)ayy ben bu totemi nerden yapcambulamadım...
otemi de yaptımmm hadi inşallah...ayy ben bu totemi nerden yapcambulamadım...
geçmiş olsun cnm kuzuya dikkat et.. kıymetli oo..Canım benim çok teşekkür ederim valla şimdi yatıyorum annemlerde eve geçince de temizlik için temizlikci çağırmaya başlıcam
canım vallahi ben sabırlı olmayı öğrendim. hamile kaldığım aydan itibaren, hamile kaldığımda da çok sabırlıydım çok şükür ve sakindim. şu anda da öyle evet merak ediyorum birsürü şeyi ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. ne zaman paniklemeye kalksam başıma bir şey geliyor ya düşüyorum ya hasta oluorum. o yüzden sabrı tavsiye ediyorum sana ve diğer tüm arkadaşlarıma,
canım preseed jeli nerden alayım.. hangi site.. güvenemedim..
ben de yapcam bu ay totemmmm yaşasınnn.... bu ay acayip pozitifim...
kutusunun fotosunu çeker misin canım mavi olan var pembe olan var hangisini alayım..
amiiiiiiiin@jindam cok geçmiş olsun nolur dikkat et kendine
Homely_angel cnm degerin ne guzel artmis masallah
@ruziyye cnm hayirli olsun hcg çok yüksek çıksın inş :)
beyaz_gelincik01 cnm totemin hayırlı olsun 9 ay sürsün inş
Destegin icin sagol canim. Simdi daha iyiyim. Doktordan cikinca ilk sokla oldu o aglamalar ama atlattim cok sukur. Kendimi acayip yorgun hissediyorum ama. Nefes alislarim bile sıkıntı yapiyor sankiBeyazmelek16 ayrıca benim de bebeğim o haftalarda iki hafta geriden geliyor demişti. ama en son kontrolümde tam haftasını tamamlamış hatta 3 gün de önde maaşallah, bunlara takılma sen. ağlayıp da bebeğine zarar verme
inşalllahhhhh....Totem hayırlıs olsun tatlım, 40 hafta hep dursun inş
Tamam canım 5 te yapıyorum testi, hemen ekliycem inşallah bu ay tutunur bebeğim banaHahahaa benimki de şok olmuştu ilk öğrenince :) geçen gün de bak bizim hamiş listesi diye gösterdim. Ooo çok kalabalıkmışsınız diyor :)
Sen testi yap ekle canım, ikisini kıyaslayarak yorumlarız.
Görürüm İnş hem çok heyecanlı hem de çok endişeli. Umarım her şey yolundadır :)
Ayy zaten şu testler kafayı yedircek banagulit_me dunu ve bugünü değerlendirmen cok iyi olmuş CNm yarında yap bakalım silik çıkışırsa dündür yumyum günün daha koyu çıkarsa yarında değerlendirin bende o şekilde düşünüyorum üst üste riske atmamak icin
Yaaa idrar da gördük, umarım yanıltmaz bizi ama takvim de 5 hafta gösteriyor hadi inşallahSat 12 aralik bat ise 12 ocak 1 gun kaldi bakalim ne olucak
Günaydın kızlar, mutlu keyifli ve tabi bebek haberli bir hafta olsun inş :)
Ben topiğin demirbaşı olucam bu gidişle:) inşallah canım yaa, çok teşekkür ederim güzel dileğin içingulit_me canım hadi inşallah bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz
Maşallah sana, çok da iyi yapıyorsun gerçekten. Ki insan sağlılığı için yapılması gereken de o:) tebrik ediyorum canım seni.. Hayatının her alanına yansıtırsın umarımcanım vallahi ben sabırlı olmayı öğrendim. hamile kaldığım aydan itibaren, hamile kaldığımda da çok sabırlıydım çok şükür ve sakindim. şu anda da öyle evet merak ediyorum birsürü şeyi ama kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. ne zaman paniklemeye kalksam başıma bir şey geliyor ya düşüyorum ya hasta oluorum. o yüzden sabrı tavsiye ediyorum sana ve diğer tüm arkadaşlarıma,
Yaaa ben de yapmayı düşünüyorum ama, kaldırmaktan çekiniyorum. İnşallah tutar totemin canım benimben de yapcam bu ay totemmmm yaşasınnn.... bu ay acayip pozitifim...
En mantıklısı canım, çok iyi yaparsın vallaCanım benim çok teşekkür ederim valla şimdi yatıyorum annemlerde eve geçince de temizlik için temizlikci çağırmaya başlıcam
oluyor hayatım ilk zamanlar o durumlar. ilerledikçe artıyor da hatta görüceksin, ama sen kendini sakin tut. her okuduğuna her söylediğine sıkıntı yapma, sancın kanaman olmadığı sürece de düşük yapacağım diye korkmaDestegin icin sagol canim. Simdi daha iyiyim. Doktordan cikinca ilk sokla oldu o aglamalar ama atlattim cok sukur. Kendimi acayip yorgun hissediyorum ama. Nefes alislarim bile sıkıntı yapiyor sanki
amann biz bizeyiz kısmet kaldırrız olmazsa napak :)) olana kadar bi daha koyarızTamam canım 5 te yapıyorum testi, hemen ekliycem inşallah bu ay tutunur bebeğim bana
Her şey yolundadır umarım ki bence yolundahafta sonu keseciğini göstercek bebişin umarım sana
Ayy zaten şu testler kafayı yedircek bana5 te yapıyorum,yapınca atıcam tekrar.. Sen naptın testlerim ne durumda, koyulaştı mı?? Allahım bu kadar kasmak istemiyorum kendimi aslında ama bu ay kür de yapıyorum ya, olmadı bırakıcam oluruna
Yaaa idrar da gördük, umarım yanıltmaz bizi ama takvim de 5 hafta gösteriyor hadi inşallah
Ben topiğin demirbaşı olucam bu gidişle:) inşallah canım yaa, çok teşekkür ederim güzel dileğin için
Maşallah sana, çok da iyi yapıyorsun gerçekten. Ki insan sağlılığı için yapılması gereken de o:) tebrik ediyorum canım seni.. Hayatının her alanına yansıtırsın umarım
Yaaa ben de yapmayı düşünüyorum ama, kaldırmaktan çekiniyorum. İnşallah tutar totemin canım benim
En mantıklısı canım, çok iyi yaparsın valla
Bir de şöyle 2 sini 1 atayım
yesss tam zamanını tutturdunuz bu seferçatlama pazar günü oldu büyük olasılıkla canım. Siz her ihtimale karşı bu günü de boş geçmeyin
Evet silikleşir, benim de böyle bir anda yok oluyordu.[/QUOTE
Sanki 1 2 gün sonra silikleşiyordu diye hatırladım da.. Sağol canımvalla eşim kafayı yiyecek çift idmanı vardı bugün ama napalımm
Bir de şöyle 2 sini 1 atayım
Canım aminn inşallahAllahım bu ay seni de hamis görmek istiyoruz topik olarak allahım hayırlı sını verir insallah
Dimi tatlımm yaabir gün daha dayansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?