- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.441
Canim ben klomen kullanirken doktor inofolicte vermisti. Sabah aksam 1tane aliyordum. Bide esime de gunde birkez icirmemi soylemisti doktor ama ben icerken bi degisiklik farketmedimMrb kızlar hepinizi zevkle okuyorumBnm çatlama oldu galiba çok akıntım var çünkü . Aranızda hiç infolik kullanan var mı? Varsa sizde bir farklılık hissettiniz mi kendinizde?
Canım aminn inşallahsen nasıl oldun bu arada??
Dimi tatlımm yaa
Amın CNm ins :) sagkikla kucağına alırsın insArkadaslar sabr etdim cizgi tam belli oldu.Artik doktora gideceyim.Allah isteyn her kese versin Insallah:)
Oh canım iyi yapıyorsun, ben de hazırlanıyorum kpssye, Allah yardımcın olsunBen çok sukur iyiyim tqtlim kpss ye calis yorum kafamı dagitiyoum sizleri takip ediyorum sizinle mutlu oluyorum nisanin gelmesini bekliyorum hamencecik
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla al kucağına inşallahArkadaslar sabr etdim cizgi tam belli oldu.Artik doktora gideceyim.Allah isteyn her kese versin Insallah:)
Haydi bakalım rast geletam gaz ileri!!! ovulasyon testleri ve jel de tamam
Hım ne zaman kullanmıştın klomeni? Bi de cnm sadece bir ay mı içtin inıfoliği? Sonra başka folik asite mi geçtin? Bnde bu ay klomenle başladım buna ama tuhaflık varCanim ben klomen kullanirken doktor inofolicte vermisti. Sabah aksam 1tane aliyordum. Bide esime de gunde birkez icirmemi soylemisti doktor ama ben icerken bi degisiklik farketmedim
hayırlı olsun canım. allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahArkadaslar sabr etdim cizgi tam belli oldu.Artik doktora gideceyim.Allah isteyn her kese versin Insallah:)
Selam benim yeni var 5 şubat bu arada çok sevindim çok mutlu oldum sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın inşallah sana ve bebeğine en büyük ödül için tavsiye ister misin :) uyku eğitimi ve doğumdan önce bol bol uyu gez toz alışveriş carsı pazar evini güzelce baştan sona temizlet daha bir sürü şey diyebilirim :))yesss tam zamanını tutturdunuz bu seferçatlama pazar günü oldu büyük olasılıkla canım. Siz her ihtimale karşı bu günü de boş geçmeyin
Evet silikleşir, benim de böyle bir anda yok oluyordu.
Mrb kızlar hepinizi zevkle okuyorumBnm çatlama oldu galiba çok akıntım var çünkü . Aranızda hiç infolik kullanan var mı? Varsa sizde bir farklılık hissettiniz mi kendinizde?
Arkadaslar sabr etdim cizgi tam belli oldu.Artik doktora gideceyim.Allah isteyn her kese versin Insallah:)
tam gaz ileri!!! ovulasyon testleri ve jel de tamam
Haydi bakalım rast gelebende önümüzde çakışma döneminde o jelden alayım diyorum CNm sen neye karar verdin hangisini aldın
Selam benim yeni var 5 şubat bu arada çok sevindim çok mutlu oldum sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın inşallah sana ve bebeğine en büyük ödül için tavsiye ister misin :) uyku eğitimi ve doğumdan önce bol bol uyu gez toz alışveriş carsı pazar evini güzelce baştan sona temizlet daha bir sürü şey diyebilirim :))
Yaa malesef yapamdim kan testi bu gun gitdim yaptiram sansimdan gitiyim yerde kan almiyorlarmis gebelik testi yapiyorum once cok ama cok silik cikiyor sonra belirginlesiyor adet gunum bugun insallah gelmez kirmizilar
Yaa o çizgi Bebek olmasa asla çıkmaz hatta koyulaşmaz bileYaa malesef yapamdim kan testi bu gun gitdim yaptiram sansimdan gitiyim yerde kan almiyorlarmis gebelik testi yapiyorum once cok ama cok silik cikiyor sonra belirginlesiyor adet gunum bugun insallah gelmez kirmizilar
Ayyy insallah dediyin gibidirYaa o çizgi Bebek olmasa asla çıkmaz hatta koyulaşmaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?