Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Mrb kızlar hepinizi zevkle okuyorum Bnm çatlama oldu galiba çok akıntım var çünkü . Aranızda hiç infolik kullanan var mı? Varsa sizde bir farklılık hissettiniz mi kendinizde?

Mrb kızlar hepinizi zevkle okuyorum Bnm çatlama oldu galiba çok akıntım var çünkü . Aranızda hiç infolik kullanan var mı? Varsa sizde bir farklılık hissettiniz mi kendinizde?
Canim ben klomen kullanirken doktor inofolicte vermisti. Sabah aksam 1tane aliyordum. Bide esime de gunde birkez icirmemi soylemisti doktor ama ben icerken bi degisiklik farketmedim

Ben çok sukur iyiyim tqtlim kpss ye calis yorum kafamı dagitiyoum sizleri takip ediyorum sizinle mutlu oluyorum nisanin gelmesini bekliyorum hamencecik
Oh canım iyi yapıyorsun, ben de hazırlanıyorum kpssye, Allah yardımcın olsun ohh nisana da başlasın çalışmalar, hem sınav mayısta rahat bir hamilelik geçirirsin o zaman inşallah canım
Arkadaslar sabr etdim cizgi tam belli oldu.Artik doktora gideceyim.Allah isteyn her kese versin Insallah:)
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla al kucağına inşallah

Canim ben klomen kullanirken doktor inofolicte vermisti. Sabah aksam 1tane aliyordum. Bide esime de gunde birkez icirmemi soylemisti doktor ama ben icerken bi degisiklik farketmedim
Hım ne zaman kullanmıştın klomeni? Bi de cnm sadece bir ay mı içtin inıfoliği? Sonra başka folik asite mi geçtin? Bnde bu ay klomenle başladım buna ama tuhaflık var

yesss tam zamanını tutturdunuz bu sefer çatlama pazar günü oldu büyük olasılıkla canım. Siz her ihtimale karşı bu günü de boş geçmeyin
Evet silikleşir, benim de böyle bir anda yok oluyordu.
Selam benim yeni var 5 şubat bu arada çok sevindim çok mutlu oldum sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaşarsın inşallah sana ve bebeğine en büyük ödül için tavsiye ister misin :) uyku eğitimi ve doğumdan önce bol bol uyu gez toz alışveriş carsı pazar evini güzelce baştan sona temizlet daha bir sürü şey diyebilirim :))

merhaba canım nasılsın? bizler iyiyiz, ben de çift çizgiyi cuma günü gördüm sonunda ama henüz doktora gitmedim.
Folic asitler de kilo yaptığını ve biraz mide bulantısına sebep olduğunu duydum canım.

ok canım listede revize ederim. çok çok teşekkür ederim, amin inşallah
uyku eğitimi ? hamileyken mi?
tavsiyelerini yazarsan sevinirim tabi

Amın CNm ins :) sagkikla kucağına alırsın ins
ruziyye cnm ne yaptın kan testi yaptırdın mı
Yaa malesef yapamdim kan testi bu gun gitdim yaptiram sansimdan gitiyim yerde kan almiyorlarmis gebelik testi yapiyorum once cok ama cok silik cikiyor sonra belirginlesiyor adet gunum bugun insallah gelmez kirmizilar

Yaa malesef yapamdim kan testi bu gun gitdim yaptiram sansimdan gitiyim yerde kan almiyorlarmis gebelik testi yapiyorum once cok ama cok silik cikiyor sonra belirginlesiyor adet gunum bugun insallah gelmez kirmizilar
Yaa o çizgi Bebek olmasa asla çıkmaz hatta koyulaşmaz bile

Benim takvim artik beni hamile gosteriyor bir kac saat sonra yine test yapicam sizede haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…