- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.461
Benim takvim artik beni hamile gosteriyor bir kac saat sonra yine test yapicam sizede haber veririm
ya dün kan vermiştim bugün sonuçlar çıkmış.. canım sıkıldı... tsh için ilaç içiodum başlayalı 20 gün oluo düşmüş ama az.. estradiol 62 önceden 80 di bu iyi... ama fsh ım lh dan düşük bu ay da mı çatlamıycak ki... neşe bizde iğneyle çatlatırız...aynen böylebu ay çok kararlısın, kesin sonuç alıcaz bence senden
Tamam koyarimçünkü hamilesiiin :) testi yapınca buraya da koysana canım, biz meraktan çatlıcaz valla :)
1Ay ictim canim klomenle basladim sonra bebis geldi canim. 2kutu kullanmis oldum. Daha sonra elimde folic1 vardi ona devam ettim. Ama herhangi bir tuhaflik hissetmedim canim. Ne gibi bi tuhafliktan bahsediyorsunHım ne zaman kullanmıştın klomeni? Bi de cnm sadece bir ay mı içtin inıfoliği? Sonra başka folik asite mi geçtin? Bnde bu ay klomenle başladım buna ama tuhaflık var
canım sen boşuna evham yapıyorsun, hamilesin, hayalet çizgi bile görsen bu iş tamam demektir. benim adetim 2 gün geçtikten sonra hayalet gibi çizgiydi ertesi gün böyle oldu. sonraki günler git gide koyulaştı. hayırlı olsunKizlar bu testi sabah kalktiqimda yapmisdim once cok silikti hic yok gibiydi sonra boyle oldu bir azdan yine yapcam onuda eklerim
Ayy gerçektenmi varmidir kafam yoruldu dusunmekten tualete gitmekten yoruldum bu gun her an adet olucakmis gibi geliyor cok korkuyorumcanım sen boşuna evham yapıyorsun, hamilesin, hayalet çizgi bile görsen bu iş tamam demektir. benim adetim 2 gün geçtikten sonra hayalet gibi çizgiydi ertesi gün böyle oldu. sonraki günler git gide koyulaştı. hayırlı olsun
Kesinlikle bebis var hic suphe yok. Be hamileyim dedigimde bu kadar belli degildi cizgiKizlar bu testi sabah kalktiqimda yapmisdim once cok silikti hic yok gibiydi sonra boyle oldu bir azdan yine yapcam onuda eklerim
Kesinlikle bebis var hic suphe yok. Be hamileyim dedigimde bu kadar belli degildi cizgi
Hadi insallah vardir sizede bel agrisi varmiydiki benim belim cok ağriyor birde goğuslerim acayip sizliyorKesinlikle bebis var hic suphe yok. Be hamileyim dedigimde bu kadar belli degildi cizgi
Resmen var iste CNm sen hemen kan testi yaptır :)Kizlar bu testi sabah kalktiqimda yapmisdim once cok silikti hic yok gibiydi sonra boyle oldu bir azdan yine yapcam onuda eklerim
Test hatalıdır bence en güzeli kan testiYaaaaa simdi test yapdim tek kizci cikti napicami şasirsim artik offf
Kan testine ac karninami gitmelimiyim simdi gitsem dogru cvb ala bilirmiyimTest hatalıdır bence en güzeli kan testi
Hemen git bence yok yok her an her saat aç tok fark etmez çıkar ztn kesinKan testine ac karninami gitmelimiyim simdi gitsem dogru cvb ala bilirmiyim
Kan testine ac karninami gitmelimiyim simdi gitsem dogru cvb ala bilirmiyim
Takma hiç Ben bir hafta sonra çalışmaya başladım bile. şu anda hala çalışıyorum. bana doktorum gün 3 tane yazdı. Ama bnm baş dönmem oldu çalıştığım için işte çok zorlandım. 2 ye düşür dedi. Kanama gayet normal. Benim vajinadan bile kahverengi geldi. Kanama dışarı çıktı. içerisi temizleniyor ve dışarı akıyor. Kese aşağıda oluyo hemen hemen herkeste. Bazılarında riskli bazılarında da bizim gibi. O ilaç keseyi oluştuğu erinden daha yukarı taşıyor. Kısacası için rahat olsun. bir hafta sonra çalışıyorsan eğer işine bile geri dön. ne kadar takarsan kendini dinlersen illa bi hastalık çıkıyo. Ben kendimi hiç dinlemiyorum. herşey olurunda. allahım izin verirse bebeğim sağlıklı bir şekilde doğacaktır zaten.Ayy içimi rahatlattin canım hem acildeki doktor hemde kendi doktorum önemli bi şey yok dedi az bi kanama alanı var bebeğin kalp atışlarıda var dedi sorun yok dedi acildeki doktor günde 3 tane içmemi söyledi yatıyorum sürekli
Haklısın valla insan yattıkca daha çok hissediyor orasınım burasının ağrıdıgıni şu an sadece lavaboya gittikçe sulu kahve akıntı geliyor inşallah geçicidirTakma hiç Ben bir hafta sonra çalışmaya başladım bile. şu anda hala çalışıyorum. bana doktorum gün 3 tane yazdı. Ama bnm baş dönmem oldu çalıştığım için işte çok zorlandım. 2 ye düşür dedi. Kanama gayet normal. Benim vajinadan bile kahverengi geldi. Kanama dışarı çıktı. içerisi temizleniyor ve dışarı akıyor. Kese aşağıda oluyo hemen hemen herkeste. Bazılarında riskli bazılarında da bizim gibi. O ilaç keseyi oluştuğu erinden daha yukarı taşıyor. Kısacası için rahat olsun. bir hafta sonra çalışıyorsan eğer işine bile geri dön. ne kadar takarsan kendini dinlersen illa bi hastalık çıkıyo. Ben kendimi hiç dinlemiyorum. herşey olurunda. allahım izin verirse bebeğim sağlıklı bir şekilde doğacaktır zaten.
Kocami zor ikna etdim yarin gidicem insallah yarina kadar gelmez kirmizilar oluyorum heycandan simdide gide bilirdim ama oğlum uyuyor kiyamdim kaldirmaya napalim bir azcik sabr edicezHemen git bence yok yok her an her saat aç tok fark etmez çıkar ztn kesinkoş kos kos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?