- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.481
Ayy canim insallah hersey yolundadir keseyide gorursun için rahatlarKızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadırcumartesi randevu aldım bakalım.
Aynen sulu gibi. 3 gün sürdü benim. günlük pedler kullandım. Ayaklarının altına yastık koy. ve ani hareketlerle sağ sol dönme. bu bir hafta en önemlisi. sonra geçiyo zaten.Haklısın valla insan yattıkca daha çok hissediyor orasınım burasının ağrıdıgıni şu an sadece lavaboya gittikçe sulu kahve akıntı geliyor inşallah geçicidir
Bok canım listede revize ederim. çok çok teşekkür ederim, amin inşallah
uyku eğitimi ? hamileyken mi?
tavsiyelerini yazarsan sevinirim tabi
Ayyy hadi inşallah çok şey soruyorum ama Son bi soru daha sorcam bi de ağrı oluyo muydu kasıklarda bi de belimin sol tarafında sanki yel girmiş gibi noktasal bi agri varAynen sulu gibi. 3 gün sürdü benim. günlük pedler kullandım. Ayaklarının altına yastık koy. ve ani hareketlerle sağ sol dönme. bu bir hafta en önemlisi. sonra geçiyo zaten.
İnsaalah CNm herşey yolundadir benceKızlar doktorumla konuştum b-hcg değerimin cuma günü 431,40, pazar günü 763,40 oldu. iyi mi diye sordum. Tam iki katı değil ama yeterli gibi dedi. cumartesi günü de her şey yolundaysa karından görürüz keseyi dedi. Umarım her şey yolundadırcumartesi randevu aldım bakalım.
Oğlun kac yasında CNm ne zmanadir istiyrisun sen ?Kocami zor ikna etdim yarin gidicem insallah yarina kadar gelmez kirmizilar oluyorum heycandan simdide gide bilirdim ama oğlum uyuyor kiyamdim kaldirmaya napalim bir azcik sabr edicez
tabiki hayatım, sen yarın test yaptığında daha koyu çıkacaktır. emin ol, kan testini ne zaman yaptıracaktınAyy gerçektenmi varmidir kafam yoruldu dusunmekten tualete gitmekten yoruldum bu gun her an adet olucakmis gibi geliyor cok korkuyorum
Evet bu gun 3 tane test yapdim birinin fotosunu demin eklemisdim son iki tesde birinde hayelet kizci dusdu birinde ise hiç dusmedi yarin kan testi yapdiracam ayy iyiki yapmişsin totemi bende o kadar inanarak yapdim ki her gun bakiyorum kocama gosteriyordum bak bebeyimiz yolda geliyor annesinin karnina cok guzel enerji oldu bana takvimi izlemekruziyye canım tekrar test yaptın mi o günden sonra ayyy iyi ki bu totemi yapmışım ve iyi ki sizler de yaptınız çok mutluyum sizin adınıza:)
Yarin sabah insallah kan testine koşacamtabiki hayatım, sen yarın test yaptığında daha koyu çıkacaktır. emin ol, kan testini ne zaman yaptıracaktın
Oğlum 2 bucuk yasinda 6 aydir istiyordum insallah rabbim isteyen her keze tez bir vakitde nasib ederOğlun kac yasında CNm ne zmanadir istiyrisun sen ?
bal gibim belli canım tebriklerrr hamilesin düşünme artıkKizlar bu testi sabah kalktiqimda yapmisdim once cok silikti hic yok gibiydi sonra boyle oldu bir azdan yine yapcam onuda eklerim
Oh Zamanlama süper CNm saglikla gelsin ins :) benim de oğlum iki yaşındayken başladık 15 ay oldu yok bende araları 3-3.5 yas olsun istiyirdum ama olmadı nasip iste bakalım Rabb'ime güvenin inancım sonsuz dualarımı boş çevirmeyecek insaalahOğlum 2 bucuk yasinda 6 aydir istiyordum insallah rabbim isteyen her keze tez bir vakitde nasib eder
Maddi imkanın varsa kesinlikle lalehan hanımdan şüphen olmasın ona git derim ben :) CNm Suan kime gidiyordun özel Muayene mi hastene mi ? Bende ins onu düşünüyorum ikinci kuzum gelirse :)
Maddi imkanın varsa kesinlikle lalehan hanımdan şüphen olmasın ona git derim ben :) CNm Suan kime gidiyordun özel Muayene mi hastene mi ? Bende ins onu düşünüyorum ikinci kuzum gelirse :)
Muayenesi 250 lira ayda bir kez yeterli oluyor ztn gebelikte .. Dogumu da anlaşmalı hastaneleri var
ooo ne kadar pahalı ya napıyolar ki bu kadar yüksek ücret alıyorlar. çok merak ettim hangi şehirdesiniz ?Şu anda da Özel Muayeneneye gidiyordum zaten canım. Hatta Lalehan Hanım' ın vizitesi daha iyimiş, Benimki daha yüksek. Hiç benimkine gitmeden Lalehan Hanım'a mı başlasam. Çok kafam karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?