Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Ayy canim insallah hersey yolundadir keseyide gorursun için rahatlar

Haklısın valla insan yattıkca daha çok hissediyor orasınım burasının ağrıdıgıni şu an sadece lavaboya gittikçe sulu kahve akıntı geliyor inşallah geçicidir
Aynen sulu gibi. 3 gün sürdü benim. günlük pedler kullandım. Ayaklarının altına yastık koy. ve ani hareketlerle sağ sol dönme. bu bir hafta en önemlisi. sonra geçiyo zaten.

ok canım listede revize ederim. çok çok teşekkür ederim, amin inşallah
uyku eğitimi ? hamileyken mi?
tavsiyelerini yazarsan sevinirim tabi
B
Yani şimdilik bilgi sahibi olsan bence çok faydasını görürsün ben bilmiyordum 10aylik oldu hala yatağında doğru düzgun yatmıyor zırt pırt uyanıyor baştan duruma el koysaydim böyle olmazdı sen araştır oku ne demek istediğimi anlarsın çünkü bebeği olanların en önemli sorunu uyku sonra beslenme yani çok tecrübesiz oluyorsun ilk başta ama sonra nasıl oluyorsa herşeyi öğrenmiş sana öğretmiş oluyor ilk 3ay zorlanabilirsin ama ınan ki çok keyifli yumuşacık mis kokulu caninin parçası tarifi mümkün olmayan bir duygu sana ruhuna bedenine ilaç olan birşey inşallah burdaki çoğu anne adayı bu duyguyu yaşar benim hamileliğim süper ötesi geçmişti doğum o kadar süper olmassda :))

Aynen sulu gibi. 3 gün sürdü benim. günlük pedler kullandım. Ayaklarının altına yastık koy. ve ani hareketlerle sağ sol dönme. bu bir hafta en önemlisi. sonra geçiyo zaten.
Ayyy hadi inşallah çok şey soruyorum ama Son bi soru daha sorcam bi de ağrı oluyo muydu kasıklarda bi de belimin sol tarafında sanki yel girmiş gibi noktasal bi agri var

İnsaalah CNm herşey yolundadir bence

Ayy gerçektenmi varmidir kafam yoruldu dusunmekten tualete gitmekten yoruldum bu gun her an adet olucakmis gibi geliyor cok korkuyorum
tabiki hayatım, sen yarın test yaptığında daha koyu çıkacaktır. emin ol, kan testini ne zaman yaptıracaktın

ruziyye canım tekrar test yaptın mi o günden sonra ayyy iyi ki bu totemi yapmışım ve iyi ki sizler de yaptınız çok mutluyum sizin adınıza:)
Evet bu gun 3 tane test yapdim birinin fotosunu demin eklemisdim son iki tesde birinde hayelet kizci dusdu birinde ise hiç dusmedi yarin kan testi yapdiracam ayy iyiki yapmişsin totemi bende o kadar inanarak yapdim ki her gun bakiyorum kocama gosteriyordum bak bebeyimiz yolda geliyor annesinin karnina cok guzel enerji oldu bana takvimi izlemek

Oğlum 2 bucuk yasinda 6 aydir istiyordum insallah rabbim isteyen her keze tez bir vakitde nasib eder
Oh Zamanlama süper CNm saglikla gelsin ins :) benim de oğlum iki yaşındayken başladık 15 ay oldu yok bende araları 3-3.5 yas olsun istiyirdum ama olmadı nasip iste bakalım Rabb'ime güvenin inancım sonsuz dualarımı boş çevirmeyecek insaalah

Muayenesi 250 lira ayda bir kez yeterli oluyor ztn gebelikte .. Dogumu da anlaşmalı hastaneleri var

Maddi imkanın varsa kesinlikle lalehan hanımdan şüphen olmasın ona git derim ben :) CNm Suan kime gidiyordun özel Muayene mi hastene mi ? Bende ins onu düşünüyorum ikinci kuzum gelirse :)

Muayenesi 250 lira ayda bir kez yeterli oluyor ztn gebelikte .. Dogumu da anlaşmalı hastaneleri var

Şu anda da Özel Muayeneneye gidiyordum zaten canım. Hatta Lalehan Hanım' ın vizitesi daha iyimiş, Benimki daha yüksek. Hiç benimkine gitmeden Lalehan Hanım'a mı başlasam. Çok kafam karışık.

ya da ilk önce bana Klomen' i filan kullandırdı diye benimkine gitsem sonra Lalehan Hanım'a mı devam etsem

Şu anda da Özel Muayeneneye gidiyordum zaten canım. Hatta Lalehan Hanım' ın vizitesi daha iyimiş, Benimki daha yüksek. Hiç benimkine gitmeden Lalehan Hanım'a mı başlasam. Çok kafam karışık.
ooo ne kadar pahalı ya napıyolar ki bu kadar yüksek ücret alıyorlar. çok merak ettim hangi şehirdesiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…