Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ooo ne kadar pahalı ya napıyolar ki bu kadar yüksek ücret alıyorlar. çok merak ettim hangi şehirdesiniz ?

İstanbul'dayım canım. Doğum poliçeli sağlık sigortam olduğu için Özel' lere gidiyorum ben. Bir de cumartesi günleri rahat rahat gitmek iyi oluyor.

hayır ben de özel hastaneye gidiyorum da doktorumdan da gayet memnunum yani, benim doktorumdan çok daha farklı birşeyler yaptığını düşünmüyorum yani onların da , ben doğumu da normal ebeyle doğum yapmak istediğim için çok masraflı olmuyor yani, tahliller bilmemneler hepsine toplamda her muayenede 100 lira falna ödüyorum yani, sağlık poliçeniz mi ödemiş oluyor yani bu durumda muayene ücretni kendiniz mi ödüyorsunuz

Şu anda da Özel Muayeneneye gidiyordum zaten canım. Hatta Lalehan Hanım' ın vizitesi daha iyimiş, Benimki daha yüksek. Hiç benimkine gitmeden Lalehan Hanım'a mı başlasam. Çok kafam karışık.
Anladım CNm ama bence ilk bastan bir doktorda olmak cok güzel yanı kesesi kalp atışı vs bir dr bilmesi oluşabilecek aksi durumlarda bunlari bilmesi önemli .. Ama kendi dr da kese ve kalp atışını duyup sonra lalehan hanıma da gidebilirsin o zmn da o kadar gec kalmış sayılmazsın

Tabii oyle CNm cok para vermek cok iyi sonuç demek degil .. Fkt gerçekten kadın dogum dr cok farklı birşey onunla Aran'da ki bag iletişim ve onun tecrübeli olması cok fazla önemli yanı ben en azında bunu cok önemsiyorum ..( oğlumda mesela benim hamileliğin doğumun herşey yolunda gitti fkt önemli olan birşeyler yolunda gitmediğinde o doktorun ve hastanenin yeterli olup olmayacağı ..) Doguma gelince benim doğumumda da ebeler vardı çoğu isi onlar yapıyor ztn normal doğumda dr bebeği çıkarıyor ve dikişi atıyor.. fkt dogum yapılacak hastane hijyen vs bunlar cok cok Cok önemli İstanbul'da kac tane enfeksiyon sebepli yeni dogum yapan anne kaybı yaşandı benim en önemsediğim şey dogum yapılacak hastanenin hijyeni ve sen benim şuram da bir rahatsızlık var dediğinde hemşirenin ebenin dr bin titizlikle bunu incelemesi ihmal etmemesi gerekiyor buda hastanenin kalitesiyle, ilgisiyle alakalı ve dogumu yaptıran doktorun vicdaniyla tecrübesi ile ilgili ..lalehan hnmi ben bu bu yüzden tercih edicem telefonu 7/24 acık ulaşılabiliyor gece dahi olsa koşa koşa geliyor doguma.. Bu yüzden hanı Aa o doktor ne yapıyor ki buda doktor buda hastene dememek lazım cok farklar var doktordan doktora hastaneden hastaneye :))

yok tatlım muayene ücretini kendim ödüyorum. Şu zamana kadar gittiğim hastanelerde de muayenelerde de hep ücretler bu mertebedeydi. Dolayısıyla genel mertebeleri çok bilmiyorum. Sigortam doğumu karşılıyor, o yüzden hastane seçiminde rahat davranabiliyorum. İstanbul' da belli başlı hastane ve doktorların fiyatları bu şekilde maalesef.

sana katıldığım birçok nokta var. ama normal doğum için ebelerin daha tecrübeli ve yetenekli olduklarını düşünüyorum ben, hani doğum yapmadım şimdiye kadar ama kuzenlerimin ve kuzenlerimin eşlerinin doğumlarında bulundum. doktor geldimi doğuma işler karman çorman oluyor. ebeler karışmıyorlar doktor var diye, yapılacak işi olmaz ediyorlar. benim kız kardeşim de hemşire, kardeşimin hanım geçen yıl doğum yaptı. iki gün boyunca sancı çekti kadıncağız, doktor olduğu çiçin ebeler hiç karışmadı. kız kardeşim doktor olmasaydı ebeler bebeği çevirip alırlardı abla diyor. hatta söylemiş de ebelere kardeşim haklı olduğunu söylemişler ve doktor bey var biz karışamayız sıkıntı oluyor sonra demişler , bende 1,5 yıl sonra hamile kaldım biliyorsunuz, çok istediğm bebediğimi ama çok da evhamlı değilim tabiki hastanenin hijyeni önemli ama tecrübe de çok önemli bence

pahalıymış ama gerçekten allah yardımcınız olsun

Evet ebeler gerçekten eğer tecrübesi varsa önemli rol oynuyor doğumda.. fkt İman bana o kadar cok kotu bilgisiz ebe yüzünden dönülmez hataların olduğu doğumlar var ki en güzeli Rabb'ime emanet etmek bizim gücümüz Br yere kadar araştırıp içimize sineni tercih ediyoruz iste :) İstanbul'da muayenesi 60/70 lira olan özel hastaneler de var baya da kalabalık tecrübe ilgi alaka Nasıl bilemiyorum orada ısını Hakkı'yla yapan doktorlar vardır mutlaka

aynen de onu yapıyorum ben, hiç ummadığım zamanda bana bebeğimi verdi çok şükür allahım. şükürler olsun ki rahat da bir hamileliğim var şimdiye kadar, hepinize de inşallah böyle rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin rabbim. inşallah doğumum da böyle olur. eminim acı çekicemdir ama ben her şeyin olması gerektiği gibi doğal olmasından yanayım. bu yüzden bu acıyı da çekmem gerekiyor evladım için. inşallah da kolaylıkla kurtulurum. annem beni nasıl doğurmuş onun canı yokmuymuş diyorum hep doktor hastane bile görmemiş hatta. direk doğuma gitmiş hastaneye, tabi o kadar yapmıyorum aylık rutin kontrole gidiyorum ama çok da abartmıyorum açıkcası

Ayyy hadi inşallah çok şey soruyorum ama Son bi soru daha sorcam bi de ağrı oluyo muydu kasıklarda bi de belimin sol tarafında sanki yel girmiş gibi noktasal bi agri var
Ne demek tabiki soracaksın. Sonuçta senden önce yaşadım ve doğal olarak merak ediyosun. Ağrıdan ziyade, çok sesli güldüğümde sağ tarafımda sadece batmalar oluyodu. saniyelik batmalar. Diyorum ya sağına soluna dönerken yavaş dönki o batmaları hissetme. Bebeğin sana ben burdayım diyo. Kendsini hatırlatıyor. Aslında orda diye mutlu ol. Ama kendini çok dinleme veya o ağrıları hissetsen bile dile getirme. ay çok acıdı falan deme çevrendekilere. onlar da sen zülme diye bişey olmaz takma deyip geçerler :) yaşadım bunları. özellikle eşim diyodu çok takma boşver bişey olmaz gibi. Bel ağrısı ondan olmaz cnm. yatmaktan ve özellikle sırt üstü yatınca o ağrılar olur. Ben hala sırt üstü yatınca düm düz bacaklarımı uzatamıyorum. sanki gövdem yukarı belden aşağımda aşağı doğru çekiliyo. Doktorum ürekli bacaklarını hafif karnına doğru çekerek uyu dedi. Göbeğim sökülecekmiş gibi acıyodu sağdan sağdan.

Kizlar bu testi sabah kalktiqimda yapmisdim once cok silikti hic yok gibiydi sonra boyle oldu bir azdan yine yapcam onuda eklerim
Canım valla gözüküyor çizgi, kan testi de güzel çıkar inşallah
İnşallah canım benim, keseyi de görürsün de rahatlarsın iyice inşallah endişelenme her şey güzel olacak
Haklısın valla insan yattıkca daha çok hissediyor orasınım burasının ağrıdıgıni şu an sadece lavaboya gittikçe sulu kahve akıntı geliyor inşallah geçicidir
İnşallah canım, dikkat et kendine

Merhaba kızlar dün kan testi yaptirdim sağlık ocağında ama sonuç negatif ve hala hasta olmadım bugün 7.günüm çok üzgünümsizce biraz daha bekleşen çıkar mi kanda

mf_d dilfeza kızlar ikinizin de çok haklı olduğu bir sürü nokta var. ama bizim en büyük dezavantajımız İstanbul gibi karmaşık bir şehirde olmak. İşinin ehli doktorları adı bilinmiş, ünlü hastaneler kapıyor veya kendi muayenenelerinde oluyorlar. Ayrıca çalışanlar için devlet hastanelerine gitmek ayrı bir sıkıntı. Saatleri ve beklemek açısından. Şu an iki doktor arasında kaldım ya, ikisi de ebeler eşliğinde doğum yaptırıyorlar. Ve ikisinde de doğum yapanlar oldukça memnun. İkisi de gerekmedikçe sezeryan istemiyor. Hayırlısı ile büyüsün ve sağlıklı olsun da hastane ve doktor işi hallolur elbet

Merhaba kızlar dün kan testi yaptirdim sağlık ocağında ama sonuç negatif ve hala hasta olmadım bugün 7.günüm çok üzgünümsizce biraz daha bekleşen çıkar mi kanda

Geç döllenme kaç gün sonra çıkıyor çok emin değilim canım. ama umarım öyledir. Son ilişki tarihinizin üzerinden 10-12 gün geçti mi?

Geç döllenme kaç gün sonra çıkıyor çok emin değilim canım. ama umarım öyledir. Son ilişki tarihinizin üzerinden 10-12 gün geçti mi?
Canım açıkçası biz 2 günde 1 ilişkiye giriyoruz o yüzden bi zaman söyleyemiyorum acaba geç döllenme olunca kanda da mı çıkmıyor hemen

Ya boyle sanki adet sancısi gibi bi sancı var hafiften ama korkutuyo beni... Aynen galiba çok sırt üstü uzanmaktan ağrıyo belimde çünkü incinmis gibi ağrıyo ya eşim evde ben annemlerdeyim psikolojik olarakta rahat değilim o yüzden bi garip hissediyorum vücudumu da dinliyorum böyle olunca psikolojik olarak rahatlamam lazım önce

Canım açıkçası biz 2 günde 1 ilişkiye giriyoruz o yüzden bi zaman söyleyemiyorum acaba geç döllenme olunca kanda da mı çıkmıyor hemen

kanda çıkması döllenmenin en erken 10. günüde oluyormuş canım. O yüzden sordum, belki de geç yumurtladın ve geç döllenme oldu. Bir kaç gün daha bekle bakalım, hayırlısı olsun

tatlım tüm hamilelik boyunca regli sancısı gibi sancılar hissedenler oluyormuş Önemli olan çok şiddetli olmaması ve kanama olmaması

kanda çıkması döllenmenin en erken 10. günüde oluyormuş canım. O yüzden sordum, belki de geç yumurtladın ve geç döllenme oldu. Bir kaç gün daha bekle bakalım, hayırlısı olsun
İnşallah canım bende esimde çok heveslenmistik hatta esimi sigarayı bırakmaya ikna etmiştim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…