Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aynen CNm ben ve doktorun hep normal istedik 40. Haftam doldu sancım olmadı doktorum bekleyelim dedi iyi ki de güvendim ona 40+4 de kendi sancılarım basladi uç saate dogum yaptım sanci sırasında tabii zordu ama dünyanın en zor seyi degil bence hele sonunda o melegi cennet kokulu geliyor ya koynumnaa of ne sanci ne acı kalmıyor :) benim annem 47 yasında İstanbul'un göbeğinde büyümüş ve bizi doğurmuş beni ve kız kardeşimi evde digurmus babam özel ebe getirmiş hamileyken de o gözlemlemiş hep annemi doğumunu da cok rahat yaptırmış hatta kız kardeşimde ebe gelene kadar Bebek çıkmış anneannemin yardımıyla ebede hortumunu kesmiş filan :) ama erkek kardeşimde tersti Bebek yası da 30 ustu olunca güvenemedi kendine ebenin muayenehanesine gitti fkt bebeği çevirediler mecbur sezeryan oldu hala dikişlerim sızlıyor der oyle ya hayırlısını istemek lazım tabii herşeyin doğalı güzel ama bazen olmuyirsa olmuyor hani normal dogum belki hayırlı olmaz bir insan icin sezeryan onun saglıgı icin uygundur hamileyken kendini cok şartlamamak lazım :)

ya kızlar bir şey söylicem, ben şimdi kk ya giryorum artık. dur bir şunlara bunlara da bir bakayım diyorum. başka topiklere giriyorum. sonra bakıyom biriniz bir şey yazmış, tüm gün takılıyorum onsan sonra burda. bırakamıyorum burayı bir türlü, niyeyse Homely_angel iyiki açmışsın canım burayı bağımlılık yaptı bende, ayrıca uğurlu da geldi. allah razı olsun, ayrıca @dilayca da beni buraya ekledi onu da unutuyorum tabiki

Ay kiz ağzindan bal damliyor insallah senin dediğin cikar
inşallah canım, gönlünü ferah tut. kendini strese sokma yeter. strese girdikçe olacaksa da olmuyor. ben düşük yaptığımda sadece bu sters yüzünden olduğunu düşünüyorum. değerim düşükmü yüksekmi yok sanki sancım var bilmem ne birsürü şeyle beynimi doldurdum boşu boşuna, tevekkül etmek lazım biraz biliyorum zor ama inan biraz da kendi elimizde

Canım benim sizlerden de Allah Razı olsun hep beraber burada dertleşiyoruz, kimseyle paylaşmıcaklarımızı paylaşıyoruz :) ben de sürekli bakmak istiyorum. Bazen toplantılarda bile telefondan girip bakıyorum

Canım benim sizlerden de Allah Razı olsun hep beraber burada dertleşiyoruz, kimseyle paylaşmıcaklarımızı paylaşıyoruz :) ben de sürekli bakmak istiyorum. Bazen toplantılarda bile telefondan girip bakıyorum
benim de aralık ayı boyunca çok yoğundum. yıl sonu, ama şimdi aralıkta biriken tüm işlerimi bitirdim. ocak sonuna kadar şükürler olsun hiçbir işim yok sayılır. ara ara işler dışında ama 2 şubatta yoğun tempo yeniden başlayacak, o zamana kadar rahat rahat sohbet edebiliriz :) hep birlikte

Yaaa CNm cok sevimdiiiiim ne dedik biz sanaaa bugun bat miydi ? Döllenme gününe gore değişir CNm sen iki uc gun sonra tekrarla bakalım artış olursa normaldir ztn
Ay cok tesekkur ediyorum evet ya siz dediniz bel ağrim beni korkutuyordu cok sukur cok mutluyum bat dundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…