- 24 Eylül 2015
- 639
- 621
- 103
- 31
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.541
Tesekkur ederim canimruziyye canim hadi gözünaydın :)
Cokk tesekkur ederim evet gec dollenme oldu adetin 17 gunu doktor yumosun 19mm olduqunu soylemisdi muhtmelen yil basi gecesi bebis dollenmisheyoooooooooooooooooooooooo süper süper
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin miniş.
Değerin düşük değil bence döllenme geç olmuş olabilir.
Evet hemececik ekle
Canım sen doktora gittin dimi bu kanamadan dolayı ve seni eve yolladı dinlen dedi. Ne zaman gel dedi bi daha. Bana 7 gün sonra yine gel demişti. 7/24 mü ağrın var. Bnm de ağrım olmuştu ama kafama takacak kadar kurcalamadım ben. evde dinlendim. Progestanı içtim 7 gün sonra doktora tekrar gittim. Kanama rahimin eski yerinde hala devam ediyodu. Zamanla geçecek dedi. hatırladığım kadarı ile bir ay sonra gittiğimde temizlenmişti. Ama gittiğimde hala devam ediyodu yani.Ya boyle sanki adet sancısi gibi bi sancı var hafiften ama korkutuyo beni... Aynen galiba çok sırt üstü uzanmaktan ağrıyo belimde çünkü incinmis gibi ağrıyo ya eşim evde ben annemlerdeyim psikolojik olarakta rahat değilim o yüzden bi garip hissediyorum vücudumu da dinliyorum böyle olunca psikolojik olarak rahatlamam lazım önce
Tesekkur ederim hep bu anin hayalini kurmusdum cok sukur nasib oldu bu arada senin bebisin bana uğur getirdi hemncik benim bebek geldiekledim bile :)
Gözün aydın. Hamilesin cnm. kan sonucu bekle. Sürekli peş peşe test yaparak kendini yorma cnm. Bekle :) Ama hamilesin allah'ın izniyle.Kızlar merhaba sabah kan verdim ama akşama ya da yarın ancak çıkarmış, 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi ilk 2 dkda beliriyor ama silik, dün çok fazla sıvı tüketerek testi yine yaptım, ovülasyon testiyle de hamilelik tespit ediliyormuş diye ovü testi de yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testim.
demedimmi ben sana, adet gününse normal bir değer, yükselir o daha, sabırlı ol, kendine dikkat et hayırlı uğurlu olsun canım, allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahDeğerim23.3 nasil duskmu sizce
sana da hayırlı olsun canım, ovu testini bilme ama gebelik testi pozitif, bat ne zamandıKızlar merhaba sabah kan verdim ama akşama ya da yarın ancak çıkarmış, 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi ilk 2 dkda beliriyor ama silik, dün çok fazla sıvı tüketerek testi yine yaptım, ovülasyon testiyle de hamilelik tespit ediliyormuş diye ovü testi de yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testim.
Evet yaaaa sen soyledin vallahi doğru soylemişsin tahmin konusunda ustune yok canimdemedimmi ben sana, adet gününse normal bir değer, yükselir o daha, sabırlı ol, kendine dikkat et hayırlı uğurlu olsun canım, allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah öyledir canım, çok teşekkür ederim, tüm hamilelerin hamilelikleri hayırlı olsun bu arada, bekleyen tüm arkadaşlara da müjdeleri en kısa zamanda gelir inşallah... sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum genelde. yani bat bugün ya da yarın.sana da hayırlı olsun canım, ovu testini bilme ama gebelik testi pozitif, bat ne zamandı
Tebrikler hamilesin benimde testim boyledi ve demin hamile oduqumu oğrendimKızlar merhaba sabah kan verdim ama akşama ya da yarın ancak çıkarmış, 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi ilk 2 dkda beliriyor ama silik, dün çok fazla sıvı tüketerek testi yine yaptım, ovülasyon testiyle de hamilelik tespit ediliyormuş diye ovü testi de yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testim.
Evde 3 gündür 10 kez test yaptım, artık birisi beni durdursa iyi olacakGözün aydın. Hamilesin cnm. kan sonucu bekle. Sürekli peş peşe test yaparak kendini yorma cnm. Bekle :) Ama hamilesin allah'ın izniyle.
canım sen ne kadar zamandır deniyosun istiyosun bilmiyorum ama benim 1,5 yılda hamile kaldım. ve o kadar çok test ve araştırma yaptım o kadar çok kendimi dinledim ki, hamile kaldıktan sonra bu yaşadıklarım deneyimlerim oldu benim için, evham yapmanın bana daha çok zarar verdiğini, rahat olmak zorunda olduğumu öğrendim sonunda ama 1,5 yılda o testlere bir yerli araba parası da harcadım neredeyse, eşim hep öyle söylüyor. şu testlere verdiğin parayla bir yerli araba alırdık diyorEvet yaaaa sen soyledin vallahi doğru soylemişsin tahmin konusunda ustune yok canim
Ayy çok sevindim canım, hayırlı olsun hamileliğin, darısı isteyen herkese olsun inşallah, inşallah hamileyimdir bir çıksaydı sonuçTebrikler hamilesin benimde testim boyledi ve demin hamile oduqumu oğrendim
bak güven bana hamilesinnnnn!!!!!!!!!!! bak bağıra bağıra da söylüyorum. benim adetim 3 gün geçtiğinde bu kadar belirgin bir çizgi bile yoktu. hayalet çizgiyi bile görüyorsan ucuz gebelik testleriyle hamilesin demektir. değerin 20 ve üzeri olduğunda hayalet gibi çizsgi çıkıyor. hatta seninki teste bakılırsa 50-60 civarı bile olabilirİnşallah öyledir canım, çok teşekkür ederim, tüm hamilelerin hamilelikleri hayırlı olsun bu arada, bekleyen tüm arkadaşlara da müjdeleri en kısa zamanda gelir inşallah... sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum genelde. yani bat bugün ya da yarın.
Tesekkur ederim canim seni cok iyi anliyorum bir kac saat once bende heycandan oluyordum saate baka baka kalmisdim cok sukur beklediyime deydi insallah sende guzel haberi çabucak alirsinAyy çok sevindim canım, hayırlı olsun hamileliğin, darısı isteyen herkese olsun inşallah, inşallah hamileyimdir bir çıksaydı sonuç
Ayyy heyecandan ölmezsem iyidir, daha hamile kaldığımı öğrenmeden dokuz doğurdum buradabak güven bana hamilesinnnnn!!!!!!!!!!! bak bağıra bağıra da söylüyorum. benim adetim 3 gün geçtiğinde bu kadar belirgin bir çizgi bile yoktu. hayalet çizgiyi bile görüyorsan ucuz gebelik testleriyle hamilesin demektir. değerin 20 ve üzeri olduğunda hayalet gibi çizsgi çıkıyor. hatta seninki teste bakılırsa 50-60 civarı bile olabilir
Ayy ne mutlu sana, darısı başıma inşallah, çok zormuş beklemek, işin kötüsü sağlık ocağına verdim, internetten de göremiyorum, hocayı arayıp soracağım dörtten sonra o da bugün çıkarsa, bizi duasız bırakmayın...Tesekkur ederim canim seni cok iyi anliyorum bir kac saat once bende heycandan oluyordum saate baka baka kalmisdim cok sukur beklediyime deydi insallah sende guzel haberi çabucak alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?