Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

heyoooooooooooooooooooooooo süper süper
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin miniş.
Değerin düşük değil bence döllenme geç olmuş olabilir.
Cokk tesekkur ederim evet gec dollenme oldu adetin 17 gunu doktor yumosun 19mm olduqunu soylemisdi muhtmelen yil basi gecesi bebis dollenmis

Canım sen doktora gittin dimi bu kanamadan dolayı ve seni eve yolladı dinlen dedi. Ne zaman gel dedi bi daha. Bana 7 gün sonra yine gel demişti. 7/24 mü ağrın var. Bnm de ağrım olmuştu ama kafama takacak kadar kurcalamadım ben. evde dinlendim. Progestanı içtim 7 gün sonra doktora tekrar gittim. Kanama rahimin eski yerinde hala devam ediyodu. Zamanla geçecek dedi. hatırladığım kadarı ile bir ay sonra gittiğimde temizlenmişti. Ama gittiğimde hala devam ediyodu yani.

Kızlar merhaba sabah kan verdim ama akşama ya da yarın ancak çıkarmış, 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi ilk 2 dkda beliriyor ama silik, dün çok fazla sıvı tüketerek testi yine yaptım, ovülasyon testiyle de hamilelik tespit ediliyormuş diye ovü testi de yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testim.

Eklentiler

• P_20160112_201026_1_p.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 39
Gözün aydın. Hamilesin cnm. kan sonucu bekle. Sürekli peş peşe test yaparak kendini yorma cnm. Bekle :) Ama hamilesin allah'ın izniyle.

sana da hayırlı olsun canım, ovu testini bilme ama gebelik testi pozitif, bat ne zamandı

demedimmi ben sana, adet gününse normal bir değer, yükselir o daha, sabırlı ol, kendine dikkat et hayırlı uğurlu olsun canım, allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Evet yaaaa sen soyledin vallahi doğru soylemişsin tahmin konusunda ustune yok canim

sana da hayırlı olsun canım, ovu testini bilme ama gebelik testi pozitif, bat ne zamandı
İnşallah öyledir canım, çok teşekkür ederim, tüm hamilelerin hamilelikleri hayırlı olsun bu arada, bekleyen tüm arkadaşlara da müjdeleri en kısa zamanda gelir inşallah... sat 14 aralıktı, 30, 31 ya da 32 günde bir adet oluyorum genelde. yani bat bugün ya da yarın.

Tebrikler hamilesin benimde testim boyledi ve demin hamile oduqumu oğrendim

Gözün aydın. Hamilesin cnm. kan sonucu bekle. Sürekli peş peşe test yaparak kendini yorma cnm. Bekle :) Ama hamilesin allah'ın izniyle.
Evde 3 gündür 10 kez test yaptım, artık birisi beni durdursa iyi olacak Ne güzel söylüyorsun hamilesin diye ben de söyleyebilsem keşkeduaa edin canım bana, güzel haberlerle döneyim.

Evet yaaaa sen soyledin vallahi doğru soylemişsin tahmin konusunda ustune yok canim
canım sen ne kadar zamandır deniyosun istiyosun bilmiyorum ama benim 1,5 yılda hamile kaldım. ve o kadar çok test ve araştırma yaptım o kadar çok kendimi dinledim ki, hamile kaldıktan sonra bu yaşadıklarım deneyimlerim oldu benim için, evham yapmanın bana daha çok zarar verdiğini, rahat olmak zorunda olduğumu öğrendim sonunda ama 1,5 yılda o testlere bir yerli araba parası da harcadım neredeyse, eşim hep öyle söylüyor. şu testlere verdiğin parayla bir yerli araba alırdık diyor

bak güven bana hamilesinnnnn!!!!!!!!!!! bak bağıra bağıra da söylüyorum. benim adetim 3 gün geçtiğinde bu kadar belirgin bir çizgi bile yoktu. hayalet çizgiyi bile görüyorsan ucuz gebelik testleriyle hamilesin demektir. değerin 20 ve üzeri olduğunda hayalet gibi çizsgi çıkıyor. hatta seninki teste bakılırsa 50-60 civarı bile olabilir

Ayy çok sevindim canım, hayırlı olsun hamileliğin, darısı isteyen herkese olsun inşallah, inşallah hamileyimdir bir çıksaydı sonuç
Tesekkur ederim canim seni cok iyi anliyorum bir kac saat once bende heycandan oluyordum saate baka baka kalmisdim cok sukur beklediyime deydi insallah sende guzel haberi çabucak alirsin

Ayyy heyecandan ölmezsem iyidir, daha hamile kaldığımı öğrenmeden dokuz doğurdum buradacanım benim çok teşekkür ederim ya çok sağol, bir öğreneyim de sizlerle artık bebiş hazırlıkları konuşmaya başlayalım inşallah....

Tesekkur ederim canim seni cok iyi anliyorum bir kac saat once bende heycandan oluyordum saate baka baka kalmisdim cok sukur beklediyime deydi insallah sende guzel haberi çabucak alirsin
Ayy ne mutlu sana, darısı başıma inşallah, çok zormuş beklemek, işin kötüsü sağlık ocağına verdim, internetten de göremiyorum, hocayı arayıp soracağım dörtten sonra o da bugün çıkarsa, bizi duasız bırakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…