- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.561
inşallah canım benim inşallah, rabbim dileyen herkese de versin inşallahAyyy heyecandan ölmezsem iyidir, daha hamile kaldığımı öğrenmeden dokuz doğurdum buradacanım benim çok teşekkür ederim ya çok sağol, bir öğreneyim de sizlerle artık bebiş hazırlıkları konuşmaya başlayalım inşallah....
hayırlı olsun cnm.. inşallah artar değerin de..Değerim23.3 nasil duskmu sizce
Canım ben gittiğimde cumartesi günüdu doktorumu aradım dedi ki dinlen normal rutin kontrolde gel bebeğin kalbi atıyorsa sorun yoktur ama ben yatınca ağrı yok ayağa kalkınca belim incinmış gibi ağrıyorCanım sen doktora gittin dimi bu kanamadan dolayı ve seni eve yolladı dinlen dedi. Ne zaman gel dedi bi daha. Bana 7 gün sonra yine gel demişti. 7/24 mü ağrın var. Bnm de ağrım olmuştu ama kafama takacak kadar kurcalamadım ben. evde dinlendim. Progestanı içtim 7 gün sonra doktora tekrar gittim. Kanama rahimin eski yerinde hala devam ediyodu. Zamanla geçecek dedi. hatırladığım kadarı ile bir ay sonra gittiğimde temizlenmişti. Ama gittiğimde hala devam ediyodu yani.
Aaa evet CNm şende hamilesin anam ocak ayı baya bereketli geçiyor hadi darısı bize insaallahKızlar merhaba sabah kan verdim ama akşama ya da yarın ancak çıkarmış, 3 gündür test yapıyorum 2. Çizgi ilk 2 dkda beliriyor ama silik, dün çok fazla sıvı tüketerek testi yine yaptım, ovülasyon testiyle de hamilelik tespit ediliyormuş diye ovü testi de yaptım, üstteki ovü, alttaki gebelik testim.
Biz sana demiştiikkk gözün aydıınKizlarrr hamileyimmm cok mutlu oldum su an ağliyorum mitlulukdan
hiçbir sorunumuz olmadığı halde olmadı. benim yüzümden olmadığından eminim ben çünkü çok kendimi dinliyordum. ilk geceden itibaren acaba hamile kaldımmı diye takip etmeye başladım kendimi. sürekli eşimi de aynı şekilde strese soktum. hamile kaldığım ayda tayin durumumuz vardı. eşim de artık bıktı. iki ay öncesinde de kimyasal gebelik yaşamıştım. hep evhamım ve kendimi takip etmem yüzünden oldğunu düşünüyorum onun da. en sonunda dedim şu tayin işimiz bitip evime yerleşene kadar çocuk mocuk uğraşmayacağım dedim ve o ay hamile kaldım canım. tamaman psikolojik. birde eşlerinize çocuk istediğini çok bildirmeyin, yani ben o ay rahatladım çocuk lafı etmedim eşim de rahatladı. eşlerimiz bizim gibi de değil, rahat görünmeye çalışıyorlar ve aslında daha çok içten içe stres yapıyorlar. sakin olmaya çalışın sıkıntı yoksa rabbim de nasip eder, tamamen psikolojikAaa evet CNm şende hamilesin anam ocak ayı baya bereketli geçiyor hadi darısı bize insaallahmf_d sizin 1.5 yıl neden olmadı CNm ? Baya uzun surmuş bizim de ikinci oyle okuyor 15 ay oldu
Tesekkur ederim canim insallah seninde takvim 9 ay kalkmaz ben bu takvimi inanarak yapdim cok sukurde tutduhayırlı olsun cnm.. inşallah artar değerin de..
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdir, evet ben de buradan epey hamile haberi okudum, bir arkadaş ocak ayında hamile kalma istatiğini % 80 diye açıklamıştı, doğru galiba:) Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...Aaa evet CNm şende hamilesin anam ocak ayı baya bereketli geçiyor hadi darısı bize insaallahmf_d sizin 1.5 yıl neden olmadı CNm ? Baya uzun surmuş bizim de ikinci oyle okuyor 15 ay oldu
valla bu takvim totemi hemen hemen herkeste işe yaradı sanki,Tesekkur ederim canim insallah seninde takvim 9 ay kalkmaz ben bu takvimi inanarak yapdim cok sukurde tutdu
İnşallah sonuç pozitiftir gulit_me, dua et lütfen, az önce aradım hala sonuç çıkmamış, zaten çıkarsa dörtten sonra demişti ben yine de aradımBiz sana demiştiikkk gözün aydıınAllah sağlıkla kucağınaaaa almayı nasip etsiiinnn
sinemnur canım ben gördüm çizgiyi ruziyeye de demiştim, ben ki çizgi göremem seninkini gördüm diye, sana da aynısını diyorum umarım kan testinden de güzek sonuç alırsın bizi haberdar et
Cokkk tesekkur ederim evet ya siz hep var dediniz ben bosu bosuna kendimi strese soktum 3 gundu hepiniz var dediniz guzel dilekleriniz icin cok ama cokkkkkk tesekkur ederim allah isteyen her keze naib etsinBiz sana demiştiikkk gözün aydıınAllah sağlıkla kucağınaaaa almayı nasip etsiiinnn
sinemnur canım ben gördüm çizgiyi ruziyeye de demiştim, ben ki çizgi göremem seninkini gördüm diye, sana da aynısını diyorum umarım kan testinden de güzek sonuç alırsın bizi haberdar et
inanarak yap hayatım. olur inşallah olmaması için inan hiçbir sebep yok, gerçekten biz kendimizi çok sıkıntıya sokup stres yapıyoruz, bu yüzden olmuyor. iş tamamen beyinde bitiyor. ben buna çok inandım. gerçekten,Yaaa çok istiyorum, ama kaldırmaktan korkuyorumm.. Yapsam mı?? Hadi yapıyorum, bence de çok iyi bir totem bu:) çok da iyi çalıştık bu ay
Yaa hamileler hisseder derler, ne güzel dedin öylee... Çok mutlu oldum inşallah veririm canım güzel haberhadi yapıyorum toteem mf_d
Yaaa tamam anlaştıkkgulit_me istersen gel sana başka bir totem yapalım. eğer benim bebeğim erkek se sen de inşallah bu ay hamilesin olur mu ?
rica ederim hayatım. ben sizi çok iyi anlıyorum. diyrum ya çok uzun zaman ve sürekli olarak çok bekledim ben bebeğimi. bu yüzden çok çok iyi anlıyorum ne hissettiğinizi, rahat olun yeter, zor diyorsundur şimdi gel bana sor diyorsundur ama öyle olmak zorunda bebek sahibi olmanın rahatlıktan başka yolu yok sankiYaaa tamam anlaştıkktakvim de yaptım bak Ya sana da teşekkür ederim ne tatlısın bu hamile halinle beni düşünüyorsun umarım kucağım boş kalmaz.. Çok teşekkür ederim ilgin için
Ben stres yapmıyorum o kadar diyorum ama yapıyorum. Ah canım bilmez miyim ki ben bunun eğitimini aldım, kendime hiç yakıştırmıyorum şu durumu.. Ama olmadıkça acaba oluyorum, e doktora da gittim.. O da sonuçlar iyi dedi.. Keza eşimin de öyle.. Neyse bakalım, bu ay umutluyum.. Her şey güzel olacak inanıyoruminanarak yap hayatım. olur inşallah olmaması için inan hiçbir sebep yok, gerçekten biz kendimizi çok sıkıntıya sokup stres yapıyoruz, bu yüzden olmuyor. iş tamamen beyinde bitiyor. ben buna çok inandım. gerçekten,
gözün aydın darısı bize inşllh :)Kizlarrr hamileyimmm cok mutlu oldum su an ağliyorum mitlulukdan
benim de iki yıl oldu .. benim tsh 2,5 üstündeymiş doktorlar hiç yüksek bunun düşmesi lazım demedi bana ... hakkımı helal etmiom..Aaa evet CNm şende hamilesin anam ocak ayı baya bereketli geçiyor hadi darısı bize insaallahmf_d sizin 1.5 yıl neden olmadı CNm ? Baya uzun surmuş bizim de ikinci oyle okuyor 15 ay oldu
hayırlı olsun canım cok sevindim :)Kizlarrr hamileyimmm cok mutlu oldum su an ağliyorum mitlulukdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?