- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.581
Bir de bana sorun , öleceğim meraktan, doktor telefonunu açmıyor, bugün çıkmadı derse, gidip özelde yaptırırım akşam artık...sinemnur canım çıkmadımı sonuç daha çatladık meraktan ?
Hayırlı olsun cnm Jeli nerden aldın bana linkini ve kutunun resmini atar mısın özeldentam gaz ileri!!! ovulasyon testleri ve jel de tamam
Hadi İnşallah. Test yapmadı dur dur ve sonucu bekle cnm bnm :)Evde 3 gündür 10 kez test yaptım, artık birisi beni durdursa iyi olacakNe güzel söylüyorsun hamilesin diye ben de söyleyebilsem keşke duaa edin canım bana, güzel haberlerle döneyim.
bel ağrılarına takılma psikolojik olarak ağrıyı yaratıyoruz. bu haftalarda bel ağrın bebekten olması imkanızın ötesinde. tamamen yatmaktan kaynaklı ve yatış pozisyonundan. Bel ağrıları 15. hafta itibari ile başlar rahim genişlemesinden kaynaklı. Oyüzden hiçççç üzme kendini. Daha fazla kurcalama oram ağrıyo buramda acaba şimdi bu batma ne diye tamam mı cnm bnm =) herşey güzel olacak göreceksin. Bekle. Dile getirme çok fazla. Benm baş ağrılarım başladı bu aralar. Eşim neyin var dediğinde başım ağrıyo ama dillendirmicem diyip geçmesini bekliyorum. bnm de çok sık baş ağrım oluyo hadi bakalım şimdi :) dayanılmaz. neyseeeeeeee dillendirmeyelim :)Canım ben gittiğimde cumartesi günüdu doktorumu aradım dedi ki dinlen normal rutin kontrolde gel bebeğin kalbi atıyorsa sorun yoktur ama ben yatınca ağrı yok ayağa kalkınca belim incinmış gibi ağrıyor
Ayyy valla Allâh razı olsun canımmm içimi çok rahatlattin :) psikopata bağlıyo insan düşündükçe en iyisi biraz kıyafet falan bakayım internetten de şu kuruntudan kurtulayim :) dediğin gibi dillenince hersey daha kötü oluyo daha çok hissediyorsun bi de etrafındaki insanlarda strese sokuyo seni ben ailelere yeni söyledim hamile oldugumu şimdi diyorum ki keşke daha da geç soylesedim kafam çok rahattı:)Hadi İnşallah. Test yapmadı dur dur ve sonucu bekle cnm bnm :)
bel ağrılarına takılma psikolojik olarak ağrıyı yaratıyoruz. bu haftalarda bel ağrın bebekten olması imkanızın ötesinde. tamamen yatmaktan kaynaklı ve yatış pozisyonundan. Bel ağrıları 15. hafta itibari ile başlar rahim genişlemesinden kaynaklı. Oyüzden hiçççç üzme kendini. Daha fazla kurcalama oram ağrıyo buramda acaba şimdi bu batma ne diye tamam mı cnm bnm =) herşey güzel olacak göreceksin. Bekle. Dile getirme çok fazla. Benm baş ağrılarım başladı bu aralar. Eşim neyin var dediğinde başım ağrıyo ama dillendirmicem diyip geçmesini bekliyorum. bnm de çok sık baş ağrım oluyo hadi bakalım şimdi :) dayanılmaz. neyseeeeeeee dillendirmeyelim :)
yarın atarım cnm daha gelmedi kargodaHayırlı olsun cnm Jeli nerden aldın bana linkini ve kutunun resmini atar mısın özelden
Canım benimm yaa ii ki de gelmişsin aramıza uğurun hep seninle olsun inş :) var mı bi gelişme cinsiyet için ne zman gideceksin cnm?ya kızlar bir şey söylicem, ben şimdi kk ya giryorum artık. dur bir şunlara bunlara da bir bakayım diyorum. başka topiklere giriyorum. sonra bakıyom biriniz bir şey yazmış, tüm gün takılıyorum onsan sonra burda. bırakamıyorum burayı bir türlü, niyeyseHomely_angel iyiki açmışsın canım burayı bağımlılık yaptı bende, ayrıca uğurlu da geldi. allah razı olsun, ayrıca _kermit_ da beni buraya ekledi onu da unutuyorum tabiki
Ben gittigidiyorda bulamadım cnm ya bana satıcının adını atar mısın özelden?yarın atarım cnm daha gelmedi kargoda
Canım inan hemde çok inan bi de sıkı çalış ovulasyon testi aldın mıinteriorarchitect totemi tekrar yaptım inş bu sefer silmem :)
İnşallah canım ya inşallah, sonuç yarına kaldı, akşam aradım doktor açmadı teli, hayırlısı artık, inşallah yarın sabah 11 e kadar vereceğim güzel haberi, her duamda dilimde gönlümdesiniz arkadaşlar, bundan sonra daha da çok ederim eğer hamişsem...
Aldm cnm burda bulabilirsem preseed Jeli de alıcam, ayy arkandan gelelim bu ay hep beraber inş ama biz gelesiye kadar sen kendine cok cok iyi bakmalısın söz ver bize :)Canım inan hemde çok inan bi de sıkı çalış ovulasyon testi aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?