Temmuz grubundaydım Ağustosa başlıyım artıkBen varım geçen ay olmadı umutlar bu aya kaldı
Selam.bende temmuz topiginden transfer olmak uzereyim bat 16 temmuz ama hic umdum yok.agustosta da muhtemelen 16-17 si olur.
bende varım temmuz olmadı bu ay için allah büyük inşallah güzel haberleri birbirimize veririz. benim bat 1 ağustos çalışmalara başladık hayırlısı allahtan.
tamam canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Bu arada benim 2 buçuk yaşında bir kızım var allahıma şükürler olsun, şimdi ikinci için çalışmalara başladık. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Bakalım kısmetse artık? bu heyecanı unutmuşum yaa! Şimdiden heyecan bastıı :18:
allah bağışlasın cnım inşallah en kısa zamanda bir kardeşi olur beraber büyürler :)
hala temmuzdan ümitli olan çok ayın ortası daha onun için kimsecikler yok topikte, hele bi ay sonu gelsin kalabalıklaşırız
teşekkürler, bende araları çok olmasın diyorum ama hayırlısı tabi, daha iyi anlaşırlar yakın olurlarsa
bide bu küçükken aradan çıksın istiyorum ya. büyüyünce cesaret edemem heralde, senin ilk mi ?
inşallah allah gönlüne göre verir. aralarında yaş farkı olunca kıskançlıkta çok oluyor bu yaşlar en iyisi hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah. evet benim ilk bu ay 3. deneme olcak inşallah. benim yumurtalıkta kist var bu ay kontrolüm vardı doktor 6 ay süre verdi normal yolla amile kalmak için yoksa ameliyatla alcaklarmış. bakalım bizde bekliyoruz inşallah bizi çok uğraştırmadan allah nasip eder.
inşallah kendiliğinden gelir bebişin canım çok uğraştırmadan. bende ilkinde 6 7 ay uğraşmıştım nazlı kızım bekletmişti beni, ama sonra altı aylıkken tekrar hamile kalmıştı korunurken bir kere ilişki olmuştu hemde, yani bu işler hiç belli olmuyor çok istersen geç oluyor nedense
amin canım. evet stres yapmayın diyorlar ama mümkünmü düşünmeden duramıyor insan.
amin canım. evet stres yapmayın diyorlar ama mümkünmü düşünmeden duramıyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?