Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

gulden79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
988
14
98
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım kızlar! İnşallah ağustos ayında hepimizin bebişleri bizleri bekletmeden gelirler. Ben Çalışmalara bu ay başladım ve rabbim izin verirse ağustosta bebişimin müjdesini almak istiyorum. Allah tüm isteyenlerin göbişlerini bebişlerle doldursun inşallah.
Hadi bekliyorum kızlar, kimler var ağustosu bekleyen??? :7

biblokedicik __________ ...
svnc83 _____________ 1 ağustos______ HAMİŞŞŞŞŞŞ
Heyecanli89 ________ 1 ağustos
troublemaker34_____ 1 ağustos
sewwgi ______________2 ağustos
gulden79____________ 2 ağustos
pinarima ____________ 2 ağustos
yOosuN _____________ 3 ağustos
gamze21 ___________ 3 ağustos
nilkon4246 _________ 3 ağustos
sari_seker_38 ______ 4 ağustos
sihirliada __________ 5 ağustos
veritass ____________ 6 ağustos
simca12 _____________7 ağustos____ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
fatmaipek ___________ 7 ağustos
msa84______________ 7 ağustos
fatiyan ______________ 8 ağustos
eylulungulu _________ 8 ağustos
ada_ege ____________ 8 ağustos
psipsiko ____________ 8-9 ağustos
nylmz ______________ 9 ağustos
deliayten ____________ 9-10 ağustos
denizasker___________ 10 ağustos
karaincim ___________ 10 ağustos
beykannesli _________ 10 ağustos
volim _______________ 10 ağustos[/COLOR]
flam ________________ 10 ağustos
complicated _________ 10-15 ağustos ____ HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞ
kelebek1602 ________ 10-15 ağustos
elaaaam ____________ 12 ağustos
merveduman _______ 12 ağustos
bendimahi __________ 12 ağustos
bedesten ___________ 13- 14 ağustos ____ HAMİŞŞŞŞŞŞŞ
mavi_masal______ 14 ağustos
carla38______________ 14 ağustos
neslihanbursa ______ 14 ağustos
kays_ _______________ 14 ağustos
karabiber89 _________ 15 ağustos
djarum _____________ 15 ağustos
mhrbnbcr __________ 15 ağustos
cuteheart __________ 15-16 ağustos
nefesal _____________ 16 ağustos
sosyal_sorumsuz____ 16 ağustos
aysenur.gee_________ 16-18 ağustos
tazebahar __________ 17 ağustos
sercem1 ____________ 18 ağustos
seden06 ____________ 18 ağustos
Evli_Mutlu_Huzurlu__ 20 ağustos
egecadısı __________ 20-21 ağustos
YUSRAEREN ________ 22 ağustos
lingen ______________ 23 ağustos
kargulu ____________ 23 ağustos
hopefulll ___________ 23 ağustos
sbry _______________ 25 ağustos
evamaria___________ 25 ağustos
emel2608 __________ 25 ağustos
nestam ___________ 27 ağustos
esra34_53 _________ 28 ağustos
kimyacı43 _________ 29 ağustos
melekfatma ________ 30 ağustos

Son düzenleme:
Temmuz grubundaydım Ağustosa başlıyım artık Ben varım geçen ay olmadı umutlar bu aya kaldı

Bu arada benim 2 buçuk yaşında bir kızım var allahıma şükürler olsun, şimdi ikinci için çalışmalara başladık. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Bakalım kısmetse artık? bu heyecanı unutmuşum yaa! Şimdiden heyecan bastıı :18:

Selam.bende temmuz topiginden transfer olmak uzereyim bat 16 temmuz ama hic umdum yok.agustosta da muhtemelen 16-17 si olur.

bende varım temmuz olmadı bu ay için allah büyük inşallah güzel haberleri birbirimize veririz. benim bat 1 ağustos çalışmalara başladık hayırlısı allahtan.

Selam.bende temmuz topiginden transfer olmak uzereyim bat 16 temmuz ama hic umdum yok.agustosta da muhtemelen 16-17 si olur.

bende varım temmuz olmadı bu ay için allah büyük inşallah güzel haberleri birbirimize veririz. benim bat 1 ağustos çalışmalara başladık hayırlısı allahtan.

Hoşgeldiniz kızlar inşallah herşey gönlünüzce olur
svnc83 senin listeye ekledim
karabiber canım senin inşallah bu ay gelir bebişin ama olmazsa da ağustosta inşallah olacak umudumuzu kaybetmeyelim ,olmazsa listeye eklerim senide haber verirsen

allah bağışlasın cnım inşallah en kısa zamanda bir kardeşi olur beraber büyürler :)

hala temmuzdan ümitli olan çok ayın ortası daha onun için kimsecikler yok topikte, hele bi ay sonu gelsin kalabalıklaşırız

allah bağışlasın cnım inşallah en kısa zamanda bir kardeşi olur beraber büyürler :)

teşekkürler, bende araları çok olmasın diyorum ama hayırlısı tabi, daha iyi anlaşırlar yakın olurlarsa
bide bu küçükken aradan çıksın istiyorum ya. büyüyünce cesaret edemem heralde, senin ilk mi ?

inşallah allah gönlüne göre verir. aralarında yaş farkı olunca kıskançlıkta çok oluyor bu yaşlar en iyisi hadi bakalım güzel haberlerini alırız inşallah. evet benim ilk bu ay 3. deneme olcak inşallah. benim yumurtalıkta kist var bu ay kontrolüm vardı doktor 6 ay süre verdi normal yolla amile kalmak için yoksa ameliyatla alcaklarmış. bakalım bizde bekliyoruz inşallah bizi çok uğraştırmadan allah nasip eder.

inşallah kendiliğinden gelir bebişin canım çok uğraştırmadan. bende ilkinde 6 7 ay uğraşmıştım nazlı kızım bekletmişti beni, ama sonra altı aylıkken tekrar hamile kalmıştı korunurken bir kere ilişki olmuştu hemde, yani bu işler hiç belli olmuyor çok istersen geç oluyor nedense

amin canım. evet stres yapmayın diyorlar ama mümkünmü düşünmeden duramıyor insan.

ay bide ben çok korkuyorummm :18: ilk doğumum sezeryan oldu ve çok zordu bir hafta hiç kımıldayamıyorsun karın kasların yok gibi oluyor ve ameliyata girerkende korkmuştum, ve ikinci de olursaa yine sezeryan olacak ogünlere döneceğim için korkuyorum
ama bir bebeğim daha olmasını çok istediğim için göze alacağım hepsini
ve ikisine tek başıma bakacağım işim çoook zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…