Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

Kizlar 7-8 gun falan kaldi adetime.siz de durum nasil belirti var mi? Benim sadece goguslerim cok acio onun disinda bisi yok.ama gecen hafta icinde arada bir yumurtaliklarima hafif hafif batmalar oldu. Haftaya persembe yada cuma dan once (gecikme olursa) test yapmicam diye kendime soz veriyom simdiden:)

yok canım bnm daha bata çok var yumurtlamadım bile daha :) yapma biraz daha sabret canım kesin sonuç almak için beklemek lazım

aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..

Merhabaa bende varım:)) Bende ağustosta düşünüyorum inşallah. 15 ağustos civarı sanırım. haydi hayırlı haberler inşallah

inş canım allah gönlüne göre versin.ama çevremde hamile olanlar genelde adet belirtisi gibi başladığını söylüyorlar.göğüslerde acıma,dolgunluk,kasık ağrısı falan oluyormuş

hoş geldin canım, bu belirtiler benim ilk hamileliğimdeki belirtilerle aynı inşallah bebişin gelmiştir, özellikle koku hassasiyeti ve hiç çay içememiştim doğuma kadar hadi inşallah vardır güzelim

yeni gelenler hoşgeldiniz

kızlar listemizin son hali ilk sayfada, güncellemeleri ilk sayfadan yapıyorum takip etmesi kolay olur,

Bu arada benim çalışmalar bitti vee 2. level'a geçtim, bekleme kısmına geçtim çok şükür
çalış çalış bıkıyor insan yaa dimi

hoş geldin canım, bu belirtiler benim ilk hamileliğimdeki belirtilerle aynı inşallah bebişin gelmiştir, özellikle koku hassasiyeti ve hiç çay içememiştim doğuma kadar hadi inşallah vardır güzelim

idrar testi negatif çıktı hayırlısı birkaç gün daha beklicem adetime bişey kalmadı bakalım belli olur artık

kızlarrr selam
ben temmuz grubundaydım ama olmadı bu ay adet oldum bitti bile ben ağustosa kalırmıyım şu an bilmiyorum çünkü ben bebeişimi tedavisiz çalışamıyorum
hayatımda hiç kendiliğimden adet olmadım lise sonda çapada tedaviyle GİNERA die bi doum kontrol hapıyla adet olmaya başladım o yüzden bu ay olmadı adet olabilmek için doğum kontrol kullanmam lazım mecbur o da adı üstünde onlada hamile kalamıyorum yani kendiliğnden falan olmuyo düzensiz olsa kendiliğinden yine bi umut.. bu ay olmadı tedaviye ara verdik ağustosta yine başlarmıyız bilemem eylüle kadar ara verelim dedik ama eşim çok istiyoo inş durumumuza bağlı bakalım artık hayırlısıı tedavim de zor merional yumoş geliştiriciiiğne vuruluyorum her gün istenilen boyuta geldiğinde çatlatma ovtrlle vuruluyorum sonrada ilişki zaten yumoşlar kendiliğinden yumurtlasa yani ara ara adet olsam genede olur belki ama bende o şansda yokkk

çok geçmiş olsun canım umutsuz olma sakın herkes birgün hamile olacak yeterki pozitif düşünelim.

benim bu aydan ümidim kalmadı bugün yarın yumurtlama günüm ama eşimle kavga ettik 2 gündür konuşmuyoruz (

anammmm ilk bat tarihi benim 1ağustos :))ama malesef bu ay çalışma yok bu hafta yumurtlama haftam ama eşim yurtdışında belki geç döllenme falan olurda tutar bi yerden hayırlısı bakalım

deneyimli hatunlar size bişey soracaktım.

benim ateşim genelde 36.5 ile 36.6 arasındadır. ovulasyon öncesi 36.8 oldu ve ovulasyon günümde 36.2 olmuştu. ovulasyon testi de kullanıyorum ordan biliyorum.

ovulasyondan sonra 36.8 oldu ve bugün 0vulasyonun 3. günü 36.8 ile 36.9 larda gidip geliyo.

hatta gün içinde 37.0 bile oldu bugün. sizce döllenme varmı? olmayınca ateş düşüyormu tekrar 36.5 mi olurdu mesela?

canım görümcemde senin gibiydi ama nası hamile kaldı inan bilmiyorum, hiç beklemiyorduk dediğini biliyorum ama nasıl kaldı bilmiyorum, aylardır adet olmuyormuş hep doğum kontrol hapı kullanması gerekiyordu 3-4 yıllık evli çocuğun olmaz demişler birden hamile kaldı kendi bile bilmiyormuş yine adet olmadı sanmış günü geçti sanmış dikkate almamış bile, tesadüfen öğrenmiş, hiç canını sıkma tatlım , şimdi kocakafa bi oglu var ve çok hareketli yaramaz tombiş bişy darısı başına inş. hiç üzülme seninde olur inş. tez zamanda

anammmm ilk bat tarihi benim 1ağustos :))ama malesef bu ay çalışma yok bu hafta yumurtlama haftam ama eşim yurtdışında belki geç döllenme falan olurda tutar bi yerden hayırlısı bakalım

belki geç yumurtlama olursa olur hiç belli olmaz canım ümidini kesme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…