Ağustos ayında hamiş olmak için çalışanlar burada bekleyelim!!

aklına getirme o günleri bu farklı olacak diye düşün. aynı acıyı yaşayacaksın diye bir şey yok. sen bebişine odaklan allah korkunu alır içinden :) kızını bana yollarsın büyümüş zaten ben bakarım ona da :))

hemde korunuyorken şans iştee :)

yani nasıl olduysa işte?? çocukta küçüktü zaman bulamıyordu o işlere bi kere oldu oda korunduk hoop hamile kalmışım ve hiç belirti olmadı adet bir gün geçmişti dişimi fırçalarken tiksindim kokusundan çok, acaba dedim ve evde test yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı ertesi günde doktora gittim kese göründü yaa hıza baksana
ama sonra kaybettim tabi maalesef.

Benim de sat:20 haziran gecen ay ilk denememizdi, olmadi.bu ay yumurtlama testini denedim.33-35 gun de bir oluyorum.son 10 gun gibi birsey yani ama nasil gececek bilmiyorum.Biran once ogrenmek istiyorum 2 yil once hile kalmistim.Hatta yine burda belirtilerimi yaziyor, acaba hamilemiyim diyordum.Ogrendikten 1 ay sonra gelisimi durdugu icin almak zorunda kaldilar Ondan sonra bizde istemedik bi sure.Simdi yeniden calismalara basladik.Bakalim hayirlisi...

inşallah bu ay hepimiz göbişlerimizi doldururuz canım, üzüldüm bebeğin için inşallah bu kez çok sağlıklı bir bebeğin olur üzülme allah herşeyin hayırlısını verir

hayırlısı olur inşallah allah onun ömrünü buna verir.

uzun zamandır giremiyordum siteye. nihayet bugün girebildim. bu topic i yeni gördüm ve sizler gibi ben de hamile kalmaya çalışıyorum.
hikayem uzun biraz. 1buçuk seneye yakın vajinismus çektikten sonra bu site sayesinde yendim ve 6 aydır çalışıyoruz. günü bi tuttu bi tutmadı ama hemen hemen her ay denedik diyebilirim. işle birlikte zor gidiyordu. şimdi çalışmıyorum. ve önümde 2 ayım var.
bugün hesaplarıma göre yumurtlama günüm. iftardan sonra (zor olsada) çalışacağız. çok stres yapıyorum. sürekli oldu mu acaba olacak mı diye düşünmekten bi şey de anlamıyorum..

bana bi fikir verin ne olur. ne yapayım ne yapmayayım.. kendime hep düşünme desem de kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum.
bi yardım lütfen...
(

Hoş geldin canım inşallah bu ay gelir bebişlerimiz senin bat kaçında?

Bilmiyorum ki. Yumurtlama testinden anlıyorum olacağım tarihi. yüksek olasılık 10-15 ağustos arası.
Selam.bende temmuz topiginden transfer olmak uzereyim bat 16 temmuz ama hic umdum yok.agustosta da muhtemelen 16-17 si olur.

bende varım temmuz olmadı bu ay için allah büyük inşallah güzel haberleri birbirimize veririz. benim bat 1 ağustos çalışmalara başladık hayırlısı allahtan.

Gel güzelim gel sende gel. Üzülme sen kadar uzun olmasada bende çektim vajinismustan üstüne birde askerlik bekledim şimdide bebiş için bekliyorum. Hayırlısıyla olacak hepimizin inşallah. Var bir vakti bir bilemeyiz:26:

Son düzenleme:
Tesekkur ederim cnm.Ben de oyle diyorum.Hayirlisi neyse o olsun. Bu ay yumurtlama gunumden beri ara ara cok ufak sizilar giriyor yumurtaliklarima.Bir de goguslerime yanlardan bastirinca aciyor.Regl e daha var ama bilemiyorum ondan mi? Beklemek cok zor

benimde bat 1ağustos ama umudum yok bu aydan çünkü bu hafta yumurtlama haftam ve eşim yok bu hafta bu ay zor yani yinede eklersiniz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…