ay bide ben çok korkuyorummm :18: ilk doğumum sezeryan oldu ve çok zordu bir hafta hiç kımıldayamıyorsun karın kasların yok gibi oluyor ve ameliyata girerkende korkmuştum, ve ikinci de olursaa yine sezeryan olacak ogünlere döneceğim için korkuyorum
ama bir bebeğim daha olmasını çok istediğim için göze alacağım hepsini
ve ikisine tek başıma bakacağım işim çoook zor olacak
hemde korunuyorken şans iştee :)
evet ben daha yumurtlamadan internette araştırmalara başladım daha bata çok var nasıl bekleyeceğiz o kadar
yani nasıl olduysa işte?? çocukta küçüktü zaman bulamıyordu o işlerebi kere oldu oda korunduk hoop hamile kalmışım ve hiç belirti olmadı adet bir gün geçmişti dişimi fırçalarken tiksindim kokusundan çok, acaba dedim ve evde test yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı ertesi günde doktora gittim kese göründü yaa hıza baksana
ama sonra kaybettim tabi maalesef.[
allah verince oluyor işte. sonuna üzüldüm( ama neyse sen şimdikine konsantre ol allah bunu sana nasip etsin inşallah
Benim de sat:20 haziran gecen ay ilk denememizdi, olmadi.bu ay yumurtlama testini denedim.33-35 gun de bir oluyorum.son 10 gun gibi birsey yani ama nasil gececek bilmiyorum.Biran once ogrenmek istiyorum2 yil once hile kalmistim.Hatta yine burda belirtilerimi yaziyor, acaba hamilemiyim diyordum.Ogrendikten 1 ay sonra gelisimi durdugu icin almak zorunda kaldilar Ondan sonra bizde istemedik bi sure.Simdi yeniden calismalara basladik.Bakalim hayirlisi...
Benim de sat:20 haziran gecen ay ilk denememizdi, olmadi.bu ay yumurtlama testini denedim.33-35 gun de bir oluyorum.son 10 gun gibi birsey yani ama nasil gececek bilmiyorum.Biran once ogrenmek istiyorum2 yil once hile kalmistim.Hatta yine burda belirtilerimi yaziyor, acaba hamilemiyim diyordum.Ogrendikten 1 ay sonra gelisimi durdugu icin almak zorunda kaldilar Ondan sonra bizde istemedik bi sure.Simdi yeniden calismalara basladik.Bakalim hayirlisi...
yani nasıl olduysa işte?? çocukta küçüktü zaman bulamıyordu o işlerebi kere oldu oda korunduk hoop hamile kalmışım ve hiç belirti olmadı adet bir gün geçmişti dişimi fırçalarken tiksindim kokusundan çok, acaba dedim ve evde test yaptım ve hemen ikinci çizgi çıktı ertesi günde doktora gittim kese göründü yaa hıza baksana
ama sonra kaybettim tabi maalesef.[
allah verince oluyor işte. sonuna üzüldüm( ama neyse sen şimdikine konsantre ol allah bunu sana nasip etsin inşallah
çok sağol canım nasip değilmiş , benim kız uyandı ona bir bakayım sonra yine gelicem görüşürüz
ben şimdilik çıktım iftar için yemek yapmam lazım sonra görüşürüz hoşçakalın.
Hoş geldin canım inşallah bu ay gelir bebişlerimiz senin bat kaçında?
Selam.bende temmuz topiginden transfer olmak uzereyim bat 16 temmuz ama hic umdum yok.agustosta da muhtemelen 16-17 si olur.
bende varım temmuz olmadı bu ay için allah büyük inşallah güzel haberleri birbirimize veririz. benim bat 1 ağustos çalışmalara başladık hayırlısı allahtan.
uzun zamandır giremiyordum siteye. nihayet bugün girebildim. bu topic i yeni gördüm ve sizler gibi ben de hamile kalmaya çalışıyorum.
hikayem uzun biraz. 1buçuk seneye yakın vajinismus çektikten sonra bu site sayesinde yendim ve 6 aydır çalışıyoruz. günü bi tuttu bi tutmadı ama hemen hemen her ay denedik diyebilirim. işle birlikte zor gidiyordu. şimdi çalışmıyorum. ve önümde 2 ayım var.
bugün hesaplarıma göre yumurtlama günüm. iftardan sonra (zor olsada) çalışacağız. çok stres yapıyorum. sürekli oldu mu acaba olacak mı diye düşünmekten bi şey de anlamıyorum..
bana bi fikir verin ne olur. ne yapayım ne yapmayayım.. kendime hep düşünme desem de kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum.
bi yardım lütfen...
(
benimde bat 1ağustos ama umudum yok bu aydan çünkü bu hafta yumurtlama haftam ve eşim yok bu hafta bu ay zor yani yinede eklersiniz beni
ay ben ne yemek yapcam bilmiyorum hadi görüşürüz canım
Bu topic bana uğur getirir mi acaba.?:-43:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?