ağustos ayında tedaviye başlayanlar gelin birlikte ilerleyelim

fatos38

1 nisanda 76
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
869
0
96
Diğer
kızlar ben bu ay tedaviye başladım .bu ay başlayanlar birlikte ilerleyelim ve paylaşımlarda bulunalım.inş bol hamişli bi topik olur

merhaba arkadaşlar ben de 2 gün önce anatolia tüp bebekmerkezine giderek tedaviye başladım uzun protokol dedidoktar bana çünküyumurtalıkrezervim iyiymiş sanırım lucrin deiye bir iğneye bşlamamlazım bugün çünkü adetin 21. günü ama yapamıyorumçok korkuyorum

merhaba arkadaşlar ben de 2 gün önce anatolia tüp bebekmerkezine giderek tedaviye başladım uzun protokol dedidoktar bana çünküyumurtalıkrezervim iyiymiş sanırım lucrin deiye bir iğneye bşlamamlazım bugün çünkü adetin 21. günü ama yapamıyorumçok korkuyorum

canım tedavin hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin iğneden bende çok korkuyorum hatta bakamam bile ama bana eşim yapacak.ben daha yeni başladım henüz dk hapı kullanıyorum bende pco var

Bende bugün 3.puregonu oldum.Benimkiside kısa protokol sanırım.Açıklama yapmadı.Adetin 3.günü gitmiştim zaten muayeneye isterseniz hemen başlayalımmı dedi.Olur dedik bizde.Acıbadem bursa ya gidiyorum bende bakalım.Daha heyecan basmadı. Neolur bilmiyorum.Rabbim hangisi hayırlıysa onu versin bana.Arkadaşlar yumurta toplanırken anestezi alınmalımı benim muayenem biraz zor oluyorda.Gerçi başımdan bir aşılama geçti.Siz neler düşünüyosunuz bu noktada?

Merhaba arkadaşlar bende bu ay tedaviye başladım ve dün transferim oldu..... Yeni bir yöntem olan mini tüp bebek tedavisini yaptırdık ve beklemedeyiz....inşallah iyi sonuçlar alırız.....

Back
X