Ağustos ayında tüp bebeğe başlayan arkadaşlar...

günaydın kızlar
bende umutta hamile kaldım 6+4 haftalık bugün şükürler olsun.
bişey sorucam şimdi ben elevit,prognex iğne,coraspin,alttan progestan fitil ve estrofeme devam ediyorum.geçen hafta keseyi görmeye gitmiştim.tel aradım hemşireyi ulun bey devam et demiş(şuan başka şehirde yaşıyorumda)
acaba kalp atışı duyulana kadarmı devam edicem benimle aynı olayı yaşayan varmı acaba?karnımda çok gaz var sancım oluyo sanırım ilaçlardan.

canım benim bilgim olmayan bir konu cidden.seni tebrik ederim işallah sağlıkla kucağına alırsın...

Bizim aramızda 3 gün var arkadaşım.Benim p.tesi kalp atışı duyuldu. hemen hemen benzer şeyler kullanıyoruz diğer tarafada yazdım ama kalbi atsada kesmiyolar benim bugün 7. hafta bu ilaçlar düşük önleyici ve kadınlık hormonu salgıladığı için bize faydalı zamanı gelince sırasıyla bıraktırıcaz dedi doktor. Gaz olması normal vücut hepsini atamıyo tabi. ama çok fazla sıvı iç 3 lt falan kabız olma bunlar çok önemli. Mideni doldurma meyve ye toksinleri atar, gazı atarsın
İnşallah Rabbim kucağına almayı nasip eder... :lepi:

merhaba arkadaşlar....
bizde geçtiğimiz salı keseyi gördük 7 haftalık olduk.... haftaya p.tesi kalp atışlarını duymak için gidicezz....inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarız......

merhaba arkadaşlar....
bizde geçtiğimiz salı keseyi gördük 7 haftalık olduk.... haftaya p.tesi kalp atışlarını duymak için gidicezz....inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarız......

Çok güzel Maşallah Allahın izniyle inşallah duyarsın canım.

maaşallah canım
küçük meleğinin kalp atışlarını duyarsın inşallah
bende çarşamba gidicem

merhaba arkadaşlar....

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin şu an bende 7 haftalıkım.c.tes 8 haftalık oalcağım inş.nereye yaptırmıştın merak ettim.
artık duyarsın kalp atışını kendine iyi bak.:CüvCüv:

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin şu an bende 7 haftalıkım.c.tes 8 haftalık oalcağım inş.nereye yaptırmıştın merak ettim.
artık duyarsın kalp atışını kendine iyi bak.:CüvCüv:

teşekür ederim canım.... izmir çiğli kent hastanesi dr. israel aruh.... orda ilk defa bende denendi... mini tüp bebek..... çok mutluyum... Büyük allahım isteyen herkese nasiip etsin inşallah......

canım bende bebek istiyorum ama 9 yıldır olmADI BUNALIMDAYIM BANA YARDIMCI OLUN LÜTFEN İZMİRDE TEDAVİYE BAŞLICAM HASTANE İSMİ VERİN LÜTFEN BU AY BAŞLICAM İZMİRE aydındayım:Saruboceq:

hayırlısı olsun allah devamını getirsin canım.
herkesin farklı oluyor canım benim tam 6 haftalık iken kalp atışı ve kese görünmüştü.
benim dr. um estrofem ve göbekten kan sulandırıcı iğnelerimi kesmişti. şu an 7+5 haftalıkım progestan fitil, coraspin ve folbiol alıyorum sadece.
sanırım gaz sancıların hala kullandığın ilaçlardan devam ediyor benim o ilaçları kesince bitmişti.biraz sıkıldık bu ilaçlardan ama olsun meleklerimiz için herşeye değer..
bu arada fitil sendede tahriş yaptıysa yaprak kullanma havlu peçete kullan:CüvCüv::CüvCüv:

yasemincim seninde hayırlı olsun canım
dün gittim duydum kalp atışnı.çok güzel bir duygu
insan sonrasında çok tedirgin oluyo.hareketlerime dikkat ediyorum.hep bi korku var.elimde değil.
benim 8 yıldan sonra gelen ilk bebeğim
bu arada (coraspin 6.aya kadar)(elevit vitamin doğumdan sonra bile)(crinone jel) 12.haftaya kadar.
diğerleri iptal edildi canım.alttan fitil bende hiç sorun yapmamıştı.şimdi onu bırak dedi.crinone jelini verdi bakalım oda mantar yapmış başkalarnda umarım bende yapmaz.
tabiki meleklerimiz için herşeye değer.ben acı çekeyim o iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…