günaydın kızlar
bende umutta hamile kaldım 6+4 haftalık bugün şükürler olsun.
bişey sorucam şimdi ben elevit,prognex iğne,coraspin,alttan progestan fitil ve estrofeme devam ediyorum.geçen hafta keseyi görmeye gitmiştim.tel aradım hemşireyi ulun bey devam et demiş(şuan başka şehirde yaşıyorumda)
acaba kalp atışı duyulana kadarmı devam edicem benimle aynı olayı yaşayan varmı acaba?karnımda çok gaz var sancım oluyo sanırım ilaçlardan.
merhaba arkadaşlar....
bizde geçtiğimiz salı keseyi gördük 7 haftalık olduk.... haftaya p.tesi kalp atışlarını duymak için gidicezz....inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarız......
merhaba arkadaşlar....
bizde geçtiğimiz salı keseyi gördük 7 haftalık olduk.... haftaya p.tesi kalp atışlarını duymak için gidicezz....inşallah miniğimin kalp atışlarını duyarız......
çok sevindim canım allah tamamına erdirsin şu an bende 7 haftalıkım.c.tes 8 haftalık oalcağım inş.nereye yaptırmıştın merak ettim.
artık duyarsın kalp atışını kendine iyi bak.:CüvCüv:
maaşallah canım
küçük meleğinin kalp atışlarını duyarsın inşallah
bende çarşamba gidicem
günaydın kızlar
bende umutta hamile kaldım 6+4 haftalık bugün şükürler olsun.
bişey sorucam şimdi ben elevit,prognex iğne,coraspin,alttan progestan fitil ve estrofeme devam ediyorum.geçen hafta keseyi görmeye gitmiştim.tel aradım hemşireyi ulun bey devam et demiş(şuan başka şehirde yaşıyorumda)
acaba kalp atışı duyulana kadarmı devam edicem benimle aynı olayı yaşayan varmı acaba?karnımda çok gaz var sancım oluyo sanırım ilaçlardan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?