Arkadaşlar merhaba,
ayın 7 sinden beri siteye giriş yapamadım size güzel haberlerim var hamileyim.....
12.gün değerim 218.8
14. Gün değerim 428.6
yarın tekrar test yaptıracağız umarım değerim katlanır....
Büyük allahım herkese nasip etsin inşallah.... çok büyük bir mutluluk.....
test yaptırıdım kızlar hamileyim demeyi ne kadar isterdim ama yok işte o kadar kötüyüm ki anlatamam 0,6 çıkmış sonucum bugün 10. gündü zaten kaçgündür adet ağrıları çekiyordum oldu olacak diye bekliyordum adet oladım daha 2 günümde geçti hatta ama bebeğim hiç bana tutunmmış o beni çoktan bırakmış oysa ben hep onu içimde hissediyordum. yine kocaman bir zaman beklemek kaldı bana. allahım kimselere bu hasreti çektirme gerçekten çok zor
test yaptırıdım kızlar hamileyim demeyi ne kadar isterdim ama yok işte o kadar kötüyüm ki anlatamam 0,6 çıkmış sonucum bugün 10. gündü zaten kaçgündür adet ağrıları çekiyordum oldu olacak diye bekliyordum adet oladım daha 2 günümde geçti hatta ama bebeğim hiç bana tutunmmış o beni çoktan bırakmış oysa ben hep onu içimde hissediyordum. yine kocaman bir zaman beklemek kaldı bana. allahım kimselere bu hasreti çektirme gerçekten çok zor
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.
Allah kimsenin kucağını boş koymasın sevinçleri çoğaltsın.
slam arkadaslar bende agustosun 27 transferım yapıldı ızmır bornova sıfa hastanesınde yaptırdım dr erol tanvergen dr eylulun 14 de kan testını verdı suan beklemedeyım tup bebegın en zor asamasıda beklemek galıba kac gundur bıseyım yoktu ama dunden berı kasıklarımda adet olcakmısım gıbı agrı var adet gunumde eylulun 16sı yıkılmıs haldeyım tahlıl gunum yarın ama umudum bıttı sankı
SBLBAYRAM canım değerlerin yorumlanmasıyla ilgili birşey bilmiyorum ben sadece 2 kez yaptım sonra bıraktım aslında benimde tekrarlamam gerekiyordu ama neyse hayırlısı pazartesi ilk muayenede görücem iNşallah herşey yolundadır.
çıkmazsa diye tedirginim ya o yüzdende günü gelmeden yaptıramıyorum
çok ümitsizim ya naapıcağımı bilemedim belki yarın yaptırırım diyorum hiç belirtisi olmayıp hamile olan yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?