kızlar benim hem bayram şekerim hemde böceğim geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben çok kötü bunalıma girdim. Deliler gibi bebeğim olsun istiyorum. Her gece kendime ve bebek isteyen herkeze dua ediyorum. Içimde nedense hiç umut yok. Her ay sanki belirti yaşıyorum ama sonu hüsran bu ayda gögüslerim ağrıyor. Mide bulantısı var. Her ay ümitlenip hüsran yaşamaktan yoruldum. Ağlamaya bile dermanım yok gibi içim çok kötüüü.... Allah hepimizin yardımcısı olsun. Hepimizin bebekleri olsun.....
canım benım oncelıkle merhaba. Burdakı tum arkadaslarıma dedıgım gıbı canım aklına taktıkca ters teper bak benım ablam 2 sene ugrastı ne zaman eytr arrtık olura olur dedı o zaman oldu sende bırak akısına oyle hergece dualar ederek kendını dınleyerek sadece kendıne takıntı yaparsın bu ısı sen takıntı yapma bosver akısına bırak nasıl olsa olucak allahım onların zamanlarını oyle bır belırlemıs kı sen ne kadar kendını ypratırsan ne kadar aglarsan ne kadar uzulursen uzul yıne o zmanadan once gelmeyecek. Her zaman kendın ıcın de aılen ıcınde hayırlısını dıle hayırlısıyla hayırlı zmana da gelsın de. Bunlar nacızane bende tavsıye ıster guler gecersın buda bos konusuyo dersın ıster denersın bır gun bırı vardı bana boyle demıstı bak oldu dersın secım senın. Allahım ınsallah hakkında hayırlısını verır en kısa zamanda bı bebısın olur..
saol canım çok doğru söylemişsin. Bu günden itibaren fazla düşünmemeye çalışıcam. Herşeyin hayırlısı. Allah hayırlı zamanda versin.
canım gunaydın ya okudum gozlerım doldu ourken o kaar mutlu oldum kı anlatamam sana ya cok sevındım ama coookk coookk cookkk allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın hayırlı bır evlat olsun ınsallah canım benım. Cok sevındım senın adına..
Bu arada gunaydın sekerlerım bayadır gıremıyorum bıde araya bayram gırdı bılgısayarda yoktu sırketın netınde de sorun vardı uzak kaldım. Ama mutlu haberler aldım cok sevındım bulayse adına. Bızde gun asırı bazen ust uste bazen de 1 gun aralıkla ılıskıye gırıyoruz ama bebek ıcın bu 1-2 ay pek bır umutlu degılım acıkcası dusunmuyorumda dıyebılırım buzde bu ay tasıncaz yavas yavas tasınma olayları basladı toparlanmaya calısıyoruz bu arada da bır suru ısle ugrasıyoruz yok boyaydı yok mutfaktı basıma bır uur ıs cıktı anlıycagını zbu ay ve ekımın ılk haftası bana pek yogun gecıcek ve bı haylı yorulcam gıbı gozukuyor. Zaten bayramdada buyuklerı gezmekten dınlenemedık o yuzden bu ay dusunmuyoruz sekerlerım haydı bırkac kısıdende umutlu haber alıyımda ıcım dhada sevıcle dolsun selın gulsah hadı kızlar sızdende beklıyoruz ..
selam canım nerelerdesiniz yaa..bence bu koşturma arasında kesin olur sizin bak görürsün beklediğin zaman değil beklemediğin zaman gelir bu böceklerr:)bizim çalışmalar bitti bekleyişe geçtik bakalım hayırlısı olsun inşallahh
canım gunaydın ya okudum gozlerım doldu ourken o kaar mutlu oldum kı anlatamam sana ya cok sevındım ama coookk coookk cookkk allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın hayırlı bır evlat olsun ınsallah canım benım. Cok sevındım senın adına..
Bu arada gunaydın sekerlerım bayadır gıremıyorum bıde araya bayram gırdı bılgısayarda yoktu sırketın netınde de sorun vardı uzak kaldım. Ama mutlu haberler aldım cok sevındım bulayse adına. Bızde gun asırı bazen ust uste bazen de 1 gun aralıkla ılıskıye gırıyoruz ama bebek ıcın bu 1-2 ay pek bır umutlu degılım acıkcası dusunmuyorumda dıyebılırım buzde bu ay tasıncaz yavas yavas tasınma olayları basladı toparlanmaya calısıyoruz bu arada da bır suru ısle ugrasıyoruz yok boyaydı yok mutfaktı basıma bır uur ıs cıktı anlıycagını zbu ay ve ekımın ılk haftası bana pek yogun gecıcek ve bı haylı yorulcam gıbı gozukuyor. Zaten bayramdada buyuklerı gezmekten dınlenemedık o yuzden bu ay dusunmuyoruz sekerlerım haydı bırkac kısıdende umutlu haber alıyımda ıcım dhada sevıcle dolsun selın gulsah hadı kızlar sızdende beklıyoruz ..
kızlar ben çok kötü bunalıma girdim. deliler gibi bebeğim olsun istiyorum. her gece kendime ve bebek isteyen herkeze dua ediyorum. içimde nedense hiç umut yok. her ay sanki belirti yaşıyorum ama sonu hüsran bu ayda gögüslerim ağrıyor. mide bulantısı var. her ay ümitlenip hüsran yaşamaktan yoruldum. ağlamaya bile dermanım yok gibi içim çok kötüüü.... ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. hepimizin bebekleri olsun.....
hayırlısı olsun canım yapıcak bısı yok gelene gelme demeyız bızdeAma hayırlısıysa gelsın allahım hayırlı zamnada hayırlı evlatlar nasıp etsın. Bız bebıs ıcın ugrasmıyoruz artık kaamıza gore gun asırı 2 gunde bı bazen ard arda ama o dusunceyle degıl
kızlar benim hem bayram şekerim hemde böceğim geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selam kızlar ben geldım valla yorgunluktan oluyorum evı boyattık sabah 9 dan aksam gece 12 ye kadar ayaktaydık gecede uyuyamadım 3 saatlık uykuyla ayaktayım bı yandan da evı toparlamaya calısıyoruz maddıyatı ayarlıyoruz ıs streslı derken kafa dolu yanı gunler gelıp gecıyor bende valla ne yumurtlama ne bısey hepsını kacırdık hos bu yorgunlukla bısı yapıcak halımızde yok ama dun bos gectık ara verdık bugunde yumurtlama gunumdu yanlıs hatırlamıyosam aklımda kalmıs 5 ı dıye ama bu yorgunlukl abısı olucagını sanmıyorum bu ay zaten bu kadar kosusturmada zor yanı gercı gun asırı ya da 2 gunde bı ılıskıye gırıyoruz ama takıp edemıyorum bebıs ıcın dıkkatte edemıyorum zaten daha reglıme 2 hafta var zor benım ıısım bıraz ınsallah bu ay sızlerden haber alırızı mutlu mutluda sızelrle sevınırım malum benımkı ekım ayına kaldı bu gıdısle hatta kasım cunku ekım 8 de tasınıyoruz 12-13 une kadar ancak yerlesıp duzene otururuz. Hayırlısı olsun ya yapıcak bısı yok zaten ne zaman hayırlıysa o zaman olsun bıra zuzun oldu ama ıcımı doktum valla ee sızler ne yapıyosunuz?? Selıncım batmaların baslamıs cok sevındım ınsallah hayırlısı olur da bebıs vardır ıcınde.gulsahcım senıde hayırla beklıyorum tatlım haydı bakalım kızlar verın mutlu haberlerı zaten en sona kalan hep ben oluyorummmmm son gulen ıyımı guler yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?