AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

canım benım oncelıkle merhaba. Burdakı tum arkadaslarıma dedıgım gıbı canım aklına taktıkca ters teper bak benım ablam 2 sene ugrastı ne zaman eytr arrtık olura olur dedı o zaman oldu sende bırak akısına oyle hergece dualar ederek kendını dınleyerek sadece kendıne takıntı yaparsın bu ısı sen takıntı yapma bosver akısına bırak nasıl olsa olucak allahım onların zamanlarını oyle bır belırlemıs kı sen ne kadar kendını ypratırsan ne kadar aglarsan ne kadar uzulursen uzul yıne o zmanadan once gelmeyecek. Her zaman kendın ıcın de aılen ıcınde hayırlısını dıle hayırlısıyla hayırlı zmana da gelsın de. Bunlar nacızane bende tavsıye ıster guler gecersın buda bos konusuyo dersın ıster denersın bır gun bırı vardı bana boyle demıstı bak oldu dersın secım senın. Allahım ınsallah hakkında hayırlısını verır en kısa zamanda bı bebısın olur..

saol canım çok doğru söylemişsin. bu günden itibaren fazla düşünmemeye çalışıcam. Herşeyin hayırlısı. Allah hayırlı zamanda versin.

selam canım nerelerdesiniz yaa..bence bu koşturma arasında kesin olur sizin bak görürsün beklediğin zaman değil beklemediğin zaman gelir bu böceklerr:)bizim çalışmalar bitti bekleyişe geçtik bakalım hayırlısı olsun inşallahh

hayırlısı olsun canım yapıcak bısı yok gelene gelme demeyız bızde Ama hayırlısıysa gelsın allahım hayırlı zamnada hayırlı evlatlar nasıp etsın. Bız bebıs ıcın ugrasmıyoruz artık kaamıza gore gun asırı 2 gunde bı bazen ard arda ama o dusunceyle degıl

canım çoook teşekkürler darısıda sizlere olsun inş.aman kendine dikkat et.

canım böyle yapma kendine bak bunun bir sınırı olmalı.evet çoook gamsız davranamıyorsun...ben her ay kafayı yiyordum.ama allahın dediği olacak.hayırlısı diyip hep kendimi telkin ediyordum...yogunluğuu ben de yaşadım...korkuyordummm ve hala da korkuyorum.buarada teşekkür ederim darısı sizlere olsun...

ben bu ay yumurlama günümü kaçırdım sanıyordum mesela ya da kafamdan kurup duruyodum....oldu belki de nasılsa kaçırdım mantığıyla oldu

Selam kizlarrrrrrrr. 9 gunluk tatilden sonra tekrar burada bulusalim hadi cok ara verdik bak.. Benim tatilim evde yatip dinlenerek gecti.. Birazda yuzdum havuza falan gittim baskada birsey yapmadim vallahhh. Bugun 28. gunum son adetimden beri (Agustosun 8 inde olmustum en son) ama hala gelen giden yok. Hapi kullanirken 24 gunde bir olurdum ama bakalim bu ay kacinda gelecek... Azicik umutluyum ama cok ta degil. Cumartesi gunu dayanamayip idrar testi yaptim ama kocaman bi negatif i yedim ama hic uzulmedim cunku erken yaptigimi biliyordum.. daha 26. gunumdu cunku. Bakalim eger persembe gunune kadar gelmezse adetim kan tahliline gidicem... sizlerde ne var ne yok?

Selam kızlar ben geldım valla yorgunluktan oluyorum evı boyattık sabah 9 dan aksam gece 12 ye kadar ayaktaydık gecede uyuyamadım 3 saatlık uykuyla ayaktayım bı yandan da evı toparlamaya calısıyoruz maddıyatı ayarlıyoruz ıs streslı derken kafa dolu yanı gunler gelıp gecıyor bende valla ne yumurtlama ne bısey hepsını kacırdık hos bu yorgunlukla bısı yapıcak halımızde yok ama dun bos gectık ara verdık bugunde yumurtlama gunumdu yanlıs hatırlamıyosam aklımda kalmıs 5 ı dıye ama bu yorgunlukl abısı olucagını sanmıyorum bu ay zaten bu kadar kosusturmada zor yanı gercı gun asırı ya da 2 gunde bı ılıskıye gırıyoruz ama takıp edemıyorum bebıs ıcın dıkkatte edemıyorum zaten daha reglıme 2 hafta var zor benım ıısım bıraz ınsallah bu ay sızlerden haber alırızı mutlu mutluda sızelrle sevınırım malum benımkı ekım ayına kaldı bu gıdısle hatta kasım cunku ekım 8 de tasınıyoruz 12-13 une kadar ancak yerlesıp duzene otururuz. Hayırlısı olsun ya yapıcak bısı yok zaten ne zaman hayırlıysa o zaman olsun bıra zuzun oldu ama ıcımı doktum valla ee sızler ne yapıyosunuz?? Selıncım batmaların baslamıs cok sevındım ınsallah hayırlısı olur da bebıs vardır ıcınde.gulsahcım senıde hayırla beklıyorum tatlım haydı bakalım kızlar verın mutlu haberlerı zaten en sona kalan hep ben oluyorummmmm son gulen ıyımı guler yoksa

Ben seni iyi guldurcem hehehehe ohh kendi evine geciyorsun kuzu once evini diledigin gibi kur yerlestir sonra gelsin yegenim.. sen simdi kendini cok yoruyosundur zaten biraz gec gelsinki o da yorulmasinnnnn bende bekleyis icindeyim.. her an gelcekmis gibi falan bakiyorum ama yok.. 2 gun nasil gececek yaaaaaa

KIZLAR NERDESİNİZ? yeni bi topic açtınız da bana mı demiyorsunuz????kimse yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…