AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

testi tekrarladın mı bidaha daha koyulaşmıştırr oooo kuzumm benimmm

adetim geçeli 5. günüm testi de 3. de yaptım ama testim de iki çizgi de aynı koyuluktaydı. bende iki üç gün sonra bi daha tekrarlamayı düşünüyorum hayırlısı bu arada ateş ölçümü de yapıyorum ateşim yumurtlama sonrasından beri hep 36,7 seyrediyo düzenli bi şekilde inşallah bi problem yoktur

ya kızlar bende hiç bi belirti yok göğüslerimin biraz sızlamasından başka bi de ara ara kasıklarımda batma oluşuyo

Olsun canim benim sakin uzulmeee olurmu? Hemen gelip gitsinde bu ayki calismalara cok daha iyi basla insallahhh.

dediğin doğruymuş demekki.bazı şeyler tecrübeyle sabit.benim de yarın gelir...

ben uzulmedim kizlar bu kez
cunku biliyorddm saglik olsun
muayeneye gittm bugn alttan bakti sorun yok
hormonlari da alicam iste insallah onda da bise cikmaz

Kızlar yaa bişii sorucam aklıma bişiy takıldı :44: şimdi benim satım 11 ağustostu 11 eylülde falanda batım olması lazım yaani bugün yımırtlama zamanımda en riskli dönem olsa gerek neyse biz eşimle kandilde giremedik ilişkiye haliyle bu akşam girmiştik ve az önce tuvalette benden pembe renkte çok az bi kan geldi bu yumurtam çatlamış demekmi oluyo? :44: ilk defa oldu bana böyle bişey acaba çatlayıpda spermle buluştuysa ondanmı gelmiş olabilir bu? kötü bişii yoktur diye umut ediyorum duymuştum sanki yumurta çatlama dönemindede kan geldiğini onndan aklıma takıldı ama ilk defa gelince benden şaşırdım :44: Bana yardımcı olursanız sevinirim kızlar bu arada NİLÜFERde hamile anlaşılan çok sevindim canım yaa hayırlı olsun şimdiden bebişin ay darısı başımıza inşallaaah

kızlar benim hem bayram şekerim hemde böceğim geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmm biliodum yaaaa senden çok ümitliydim allah kucağına almayı nasip etsin unutma burdan yolumuza devam edicez bende bu aydan çok ümitliyim bayram şekerimi bekliorum

canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmm biliodum yaaaa senden çok ümitliydim allah kucağına almayı nasip etsin unutma burdan yolumuza devam edicez bende bu aydan çok ümitliyim bayram şekerimi bekliorum

gerçekten mi canım içine doğdu demek,burdan ederiz ben bu topiğin ikici hamişimiyim.dua edicem sizin için kendim için allah kimsenin kucağını boş etmesin.hepimize birir bebiş versin

kızlar benim hem bayram şekerim hemde böceğim geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ah canıım çk sevindim yaa bayram şekerin hayırlı olsuuun yalnız benim soru güme gitmiş yaa bende kızlar cevap yazmışlardır nasılsa diye bi hevesle baktıydıım ama nerdee.. Yaa kan neden geldi acabaa enfeksiyon yüzünden falanda olabilir diyolar tamda yumurtlama zamanında gelmesi normalmii? Yaa inşallah yumurtam döllenmiştirde ondan olmuştuur..

sağol canım olabilir ama çatlama sırasında kan gelmez sanırım....inş canım allah boş olan tüm kucakları doldursun.dualarımdasınız kızlar

O halde sanırım enfeksiyon kaptım şimdide gelmiş accıık of yaa ağlıycam haa...:84::84:

bengisu enfeksiyonda değildir canım enfeksiyon olsa ağrır hemde çook ağrır.bak yumurladığımı şöyle anlıyorum ben böyle kasığımda batmalar oluyor.adet sancısına benzer ve yüzümü al basar

canım gunaydın ya okudum gozlerım doldu ourken o kaar mutlu oldum kı anlatamam sana ya cok sevındım ama coookk coookk cookkk allah kucagına saglıkla almayı nasıp etsın hayırlı bır evlat olsun ınsallah canım benım. Cok sevındım senın adına..

Bu arada gunaydın sekerlerım bayadır gıremıyorum bıde araya bayram gırdı bılgısayarda yoktu sırketın netınde de sorun vardı uzak kaldım. Ama mutlu haberler aldım cok sevındım bulayse adına. Bızde gun asırı bazen ust uste bazen de 1 gun aralıkla ılıskıye gırıyoruz ama bebek ıcın bu 1-2 ay pek bır umutlu degılım acıkcası dusunmuyorumda dıyebılırım buzde bu ay tasıncaz yavas yavas tasınma olayları basladı toparlanmaya calısıyoruz bu arada da bır suru ısle ugrasıyoruz yok boyaydı yok mutfaktı basıma bır uur ıs cıktı anlıycagını zbu ay ve ekımın ılk haftası bana pek yogun gecıcek ve bı haylı yorulcam gıbı gozukuyor. Zaten bayramdada buyuklerı gezmekten dınlenemedık o yuzden bu ay dusunmuyoruz sekerlerım haydı bırkac kısıdende umutlu haber alıyımda ıcım dhada sevıcle dolsun selın gulsah hadı kızlar sızdende beklıyoruz ..

kızlar ben çok kötü bunalıma girdim. deliler gibi bebeğim olsun istiyorum. her gece kendime ve bebek isteyen herkeze dua ediyorum. içimde nedense hiç umut yok. her ay sanki belirti yaşıyorum ama sonu hüsran bu ayda gögüslerim ağrıyor. mide bulantısı var. her ay ümitlenip hüsran yaşamaktan yoruldum. ağlamaya bile dermanım yok gibi içim çok kötüüü.... ALLAH hepimizin yardımcısı olsun. hepimizin bebekleri olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…