kıslarr kandil günü halvet yapmak için dinen herhangi bişeyi yok dimi?
bende gitmek istiyorum fakat mümkün değil inşallah bayram sonu güzel haberler veririm güzel teyzelere mümkün olsa bende hiç durmıycam ama beklemek zorundayım .....
hiç duymadım öle bişey canım ama netten bi araştır istersennn
testi tekrarladın mı bidaha daha koyulaşmıştırr oooo kuzumm benimmm
...................
canım herkesde belirti olcak die bişey yok benim 2 hamileliğimde müthiş kasık batması olupdu göğüslerim sızlıodu
Olsun canim benim sakin uzulmeee olurmu? Hemen gelip gitsinde bu ayki calismalara cok daha iyi basla insallahhh.
dediğin doğruymuş demekki.bazı şeyler tecrübeyle sabit.benim de yarın gelir...
kızlar benim hem bayram şekerim hemde böceğim geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canımmmmmmmmm tebrik ederimmmmm biliodum yaaaa senden çok ümitliydim allah kucağına almayı nasip etsin unutma burdan yolumuza devam edicez bende bu aydan çok ümitliyim bayram şekerimi bekliorum
kızlar benim hem bayram şekerim hemde böceğim geldi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ah canıım çk sevindim yaa bayram şekerin hayırlı olsuuunyalnız benim soru güme gitmiş yaa bende kızlar cevap yazmışlardır nasılsa diye bi hevesle baktıydıım ama nerdee.. Yaa kan neden geldi acabaa enfeksiyon yüzünden falanda olabilir diyolar tamda yumurtlama zamanında gelmesi normalmii? Yaa inşallah yumurtam döllenmiştirde ondan olmuştuur..
sağol canım olabilir ama çatlama sırasında kan gelmez sanırım....inş canım allah boş olan tüm kucakları doldursun.dualarımdasınız kızlar
O halde sanırım enfeksiyon kaptım şimdide gelmiş accıık of yaa ağlıycam haa...:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?