AĞustos böceğim gelsin diyenler:)

kuzu opusmekten bebis olursa eski turk filmlerindeki gibi benim hamile kalma ihtimalim yuksek hahahaha ama diger turlu sifir yani yalniz aklima takilan birsey var... bu ay ben 2 kere adet gordum yaaa hic akintim falan olmadi o yuzdende ne zaman yumurtaladim bilmiyorum.. amaaaaaa biz kocisle pazar aksami beraber oldukkk.. ertesi gunu benim beyaz bi akintim oldu internetten bakiyorumda bu yumurtanin catlamasi anlamina geliyormuss... sonra sali aksami beraber olduk.. p.tesi akintim olmustu iste bi onceki gun birde sonraki gun beraber olduk... ne diyonuz sansim nedir hahaha

canım tam yapmıssınız yumurtayı catlatmıssınız bıde onmel olsun dıye sorakı gun yapmıssınız ooohoo kuzu oldu da bıttı masallah cok guzel olcak ınsallahh Bıttı bu ıs hamılesınnnnnnnnnnn

hahahaha tabi kuzu ben yaparsam biseyi isimi garantiye alirim oyle.. hahahahaha hadi hayirlisi canimmm

selam kızlarrrrrrr hepinizee günaydınn....dün giremedim bayram alışverişi için dışarıdaydık bütün gün....benim çalışmalar maalesef yorgunluktan olamaıo iki gündür uyuyoruz:) belki bu akşam olur..mubarek gün ama benimde tam 14.günüm...bu arada hepinizin kadir gecesi mubarek olsun dularınız kabul olsun inşallah..allah hepimize isteyen hekese evlat nasip etsin..aminmnnnnnn

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hadi hayirli olsun hemen kan testineeee git simdi canimmmm. ilk bocugumuz geliyorrr!!! [/QUOTE]

teşekkür ederim canım hayırlısıyla darısı size inşallah bu topiğin ilk böcüğünü ben mi haber verdim ayyy gerçekten çok mutlu oldum inşallah devamı gelir kan testi için bayram sonu ilk pazartesi inşallah

padillacım neyi bekliosun gitsene kan vermeyeee hadii teyzeleri merak edioruzzz aaa kızıcam amaaa

bende gitmek istiyorum fakat mümkün değil inşallah bayram sonu güzel haberler veririm güzel teyzelere mümkün olsa bende hiç durmıycam ama beklemek zorundayım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…