canım uzme kendımı hayırlısı olsun vucudun ne zmana hazır hıssederse o zaman gelır takma kafanı canım ..
valla benımkıde kuduryo dun tenhada kıstırdı benı zor kurtuldum elınden uzgunum cumaya kadar ızın yok dedım sorad auyuma numarası yaptımBugun cok sukur annmelerdeyız yırttım :) yarın kurtulusum yok sanırsam
kuzu opusmekten bebis olursa eski turk filmlerindeki gibi benim hamile kalma ihtimalim yuksek hahahaha ama diger turlu sifir yaniYalniz aklima takilan birsey var... Bu ay ben 2 kere adet gordum yaaa hic akintim falan olmadi o yuzdende ne zaman yumurtaladim bilmiyorum.. Amaaaaaa biz kocisle pazar aksami beraber oldukkk.. Ertesi gunu benim beyaz bi akintim oldu internetten bakiyorumda bu yumurtanin catlamasi anlamina geliyormuss... Sonra sali aksami beraber olduk.. P.tesi akintim olmustu iste bi onceki gun birde sonraki gun beraber olduk... Ne diyonuz sansim nedir hahaha
canım tam yapmıssınız yumurtayı catlatmıssınız bıde onmel olsun dıye sorakı gun yapmıssınız ooohoo kuzu oldu da bıttı masallah cok guzel olcak ınsallahhBıttı bu ıs hamılesınnnnnnnnnnn
hahahaha tabi kuzu ben yaparsam biseyi isimi garantiye alirim oyle.. Hahahahaha hadi hayirlisi canimmm
amın canım be hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun zamanı bellıdır nasıl olsa ..
regli olmadm
ama muhtemelen gecikme yasiyorm
dun yaptigm test negatif
goguslerimin sisligu gecti
bu regl olcama isaret
regl oldum kizlar
regl oldum kizlar
CANIMMMMMM HAYIRLISIIII OLSUNNN İLK BÖCEĞİMİZZZZZ GELDİ Mİİİİİİ ÇOK SEVİNDİMMM OHH BEEEE
canım benim allah razı olsun rabbim en kısa zamanda bu güzel mutluluğu sizlere de yaşatsın inşallah
kıslarr kandil günü halvet yapmak için dinen herhangi bişeyi yok dimi?
padillacım neyi bekliosun gitsene kan vermeyeee hadii teyzeleri merak edioruzzz aaa kızıcam amaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?