- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Test yapabılırsınız artık kesın ve net belli olacaktır25 ağustosta transferim oldu benim de. Bugün 10.günüm. Merakla bekliyorum
Doktorun dediği günden önce yapmak istemedim. 3 gün daha sabredicem artık.Test yapabılırsınız artık kesın ve net belli olacaktır
Hayırlı olsun. Güzel haberler alırsınız inşallahMerhaba arkadaşlar benim de dün transferim oldu beklemedeyim
Hayırlı olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah
Çok teşekkür ederim hepimiz icin hayırlısı olurHayırlı olsun. Güzel haberler alırsınız inşallah
Hayırlı olsun kac embrıyo kacıncı gun transfer olduMerhaba arkadaşlar benim de dün transferim oldu beklemedeyim
Inş guzel sonuclarını paylasırsınDoktorun dediği günden önce yapmak istemedim. 3 gün daha sabredicem artık.
İnş guzel sonuclar alıp emeklerınızın karsılıgını goreceksınızSelam, hayırlı oldun transferiniz gayet sağlıklı embriyolar transfer edilmiş, dilerim ikiside saplıkla dünyaya gelirbenim emriyolarım donduruldu 5. Güne gelince, biri baya kötü diğer ikisi eh işte kalitede birkaç ay sonra transferim olacak o arada myomlarım için geçici menapoza sokulacağım, şu an regl olmayı bekliyorum, Allah herkesin gönlünden geçeni versin
4 embriyo vardı 2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.gün bana dün 1 tane 5.gün embriyosu transfer ettiler gebelik vaad eden kaliteli embriyo dediler ama bakalım nasıl olcak ilk denemem daha önce 1 aşılama yaptırdım negatifHayırlı olsun kac embrıyo kacıncı gun transfer oldu
İnşallahİnş guzel sonuclar alıp emeklerınızın karsılıgını goreceksınız
merhaba
29 agustos transfer oldum...
bugun 6. Günüm.. ngs den gelen 5aa ve 3bb ıkı embrıyo transferı oldu.
Sizlerın kacıncı gunu, neler yapıyorsunuz ?
Canım seni diğer konundan takip ediyordum , hadi inşallah hayırlı haberlerini yazacaksın burayamerhaba
29 agustos transfer oldum...
bugun 6. Günüm.. ngs den gelen 5aa ve 3bb ıkı embrıyo transferı oldu.
Sizlerın kacıncı gunu, neler yapıyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?