Agustos/eylül 2018 transfer olanlar?

25 ağustosta transferim oldu benim de. Bugün 10.günüm. Merakla bekliyorum

Selam, hayırlı oldun transferiniz gayet sağlıklı embriyolar transfer edilmiş, dilerim ikiside saplıkla dünyaya gelir benim emriyolarım donduruldu 5. Güne gelince, biri baya kötü diğer ikisi eh işte kalitede birkaç ay sonra transferim olacak o arada myomlarım için geçici menapoza sokulacağım, şu an regl olmayı bekliyorum, Allah herkesin gönlünden geçeni versin

İnş guzel sonuclar alıp emeklerınızın karsılıgını goreceksınız

4 embriyo vardı 2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.gün bana dün 1 tane 5.gün embriyosu transfer ettiler gebelik vaad eden kaliteli embriyo dediler ama bakalım nasıl olcak ilk denemem daha önce 1 aşılama yaptırdım negatif

Hayırlı olsun kac embrıyo kacıncı gun transfer oldu
4 embriyo vardı 2 tanesi 5.gün 2 tanesi 6.gün bana dün 1 tane 5.gün embriyosu transfer ettiler gebelik vaad eden kaliteli embriyo dediler ama bakalım nasıl olcak ilk denemem daha önce 1 aşılama yaptırdım negatif

Kızlar 1.tedavimde 5aa 2embriyo transfer oldu pgt olmasına ragmen negatif 2.tedavim 5aa 2embriyo daha transfer oldu taze transferi yine negatif, 3.tedavim 2dondurulmuş 6.gün embriyosu gelişimi geriden gelen pozitif oldu tuttu düşük yaptım, hayırlısı ile yrn 4.tedavime başlicam 1tane 6.gün embriyosu var gelişimi geriden gelen dondurulmuş bakalım.. kızlar kaliteye takılmayın, bakın benim geriden kalan bi tek tuttı düşse bile o bile bi ilerleme...

merhaba
29 agustos transfer oldum...
bugun 6. Günüm.. ngs den gelen 5aa ve 3bb ıkı embrıyo transferı oldu.
Sizlerın kacıncı gunu, neler yapıyorsunuz ?

merhaba canım transferin olmuş gözünaydın. inş güzel sonuçlar alırsın .. ne zaman test günün?
bende bu ay yeni tedaviye başlıyorum nasipse hakkımızda hayırlısı olsun

M Masal aden bu arada sana bişey sormak istiyorum. bende memorial da tedavi görmüştüm 5aa,5ab,3bb ve 2 ab embriyolarım olmuştu. ancak transfer günü embriyolar çözüldüğünde hiç biri aynı kalitede değildi ama zamandan dolayı öyle olunduğunu beklenildiğin de zaten eski kalitesine ulaşılacağı söylendi. sende de bu durum yaşandı mı? yoksa embriyolarda sıkıntı olduğu için mi kalitesi düşüp tutmadı acaba merak ediyorum

merhaba
29 agustos transfer oldum...
bugun 6. Günüm.. ngs den gelen 5aa ve 3bb ıkı embrıyo transferı oldu.
Sizlerın kacıncı gunu, neler yapıyorsunuz ?
Canım seni diğer konundan takip ediyordum , hadi inşallah hayırlı haberlerini yazacaksın buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…