- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Canım neden era yapılmadı sanaKızlar 1.tedavimde 5aa 2embriyo transfer oldu pgt olmasına ragmen negatif 2.tedavim 5aa 2embriyo daha transfer oldu taze transferi yine negatif, 3.tedavim 2dondurulmuş 6.gün embriyosu gelişimi geriden gelen pozitif oldu tuttu düşük yaptım, hayırlısı ile yrn 4.tedavime başlicam 1tane 6.gün embriyosu var gelişimi geriden gelen dondurulmuş bakalım.. kızlar kaliteye takılmayın, bakın benim geriden kalan bi tek tuttı düşse bile o bile bi ilerleme...
8 de canım:)merhaba canım transferin olmuş gözünaydın. inş güzel sonuçlar alırsın .. ne zaman test günün?
bende bu ay yeni tedaviye başlıyorum nasipse hakkımızda hayırlısı olsun
Amin inş dua edın lütfemCanım seni diğer konundan takip ediyordum , hadi inşallah hayırlı haberlerini yazacaksın buraya
Valla herkes için ediyorum ama senin için bugün çok dua edicem. Allah inşallah emeklerinin karşılığını verir sanaAmin inş dua edın lütfem
Amin allah razı olsunValla herkes için ediyorum ama senin için bugün çok dua edicem. Allah inşallah emeklerinin karşılığını verir sana
Canim bende varim seninle benimde transferim 2 eylulde oldu beklemedeyim.idrarda gebelik testi yaptinmi hic??ben dunden beri yapiyorimdayanamiyorum cunku.Amin inş dua edın lütfem
Benim idrarda 5.gün çok çok ince bir çizgi çıkmıştı . Ama önce göremeyince çok üzülmüştüm . Bence çok erken , kendinize stress yapmayın en azından 9.güne kadar bekleyin , bazen idrarda negatif ama kanda pozitif olabiliyor .1 eylulde oldu yanlis yazmisim
Evet pinarcim ama dayanamiyorum ilk transferdede boyleydim 3.gunden baslayip 4.gun aksam hayalet cizgiyi yakalamisyim sadce ben goruyordum.5.gunden sonra insanlarda gormeye baslamisti.Benim idrarda 5.gün çok çok ince bir çizgi çıkmıştı . Ama önce göremeyince çok üzülmüştüm . Bence çok erken , kendinize stress yapmayın en azından 9.güne kadar bekleyin , bazen idrarda negatif ama kanda pozitif olabiliyor .
Inşallah olumlu sonuclanir, allah isteyen herkese nasip etsinEvet pinarcim ama dayanamiyorum ilk transferdede boyleydim 3.gunden baslayip 4.gun aksam hayalet cizgiyi yakalamisyim sadce ben goruyordum.5.gunden sonra insanlarda gormeye baslamisti.
Amin canim seninde rabbim kucagina almayi nasip etsin insallah...Inşallah olumlu sonuclanir, allah isteyen herkese nasip etsin
Bugun yaptımCanim bende varim seninle benimde transferim 2 eylulde oldu beklemedeyim.idrarda gebelik testi yaptinmi hic??ben dunden beri yapiyorimdayanamiyorum cunku.
Inş hayırlı sonuclar alacaksın.Canim bende varim seninle benimde transferim 2 eylulde oldu beklemedeyim.idrarda gebelik testi yaptinmi hic??ben dunden beri yapiyorimdayanamiyorum cunku.
Ayyy kendimde gördüğüm anki gibi heyecanlandım !!!! Yemin ederim gözlerim doldu ! Hadi inşallahBugun yaptım
Ay cokk guzel masallah bugun kacinci gunun canim??sonucun yuksek cikacak..bebegin siki siki tutunmus masallahh..cok sevindimm yaaaBugun yaptım
Bu testin adi nedir canim??Bugun yaptım
Predictor erken gebelik testi sanırım bu hayırlı olsun çok sevindim :)))B
Bu testin adi nedir canim??
Allah razı olsunPredictor erken gebelik testi sanırım bu hayırlı olsun çok sevindim :)))
Predıctor erken gebelık testıB
Bu testin adi nedir canim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?