- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
7.gunum canım inş yaAy cokk guzel masallah bugun kacinci gunun canim??sonucun yuksek cikacak..bebegin siki siki tutunmus masallahh..cok sevindimm yaaa
Allah tazı oldun sızınde guzel haberlerınızı beklıyorumAyyy kendimde gördüğüm anki gibi heyecanlandım !!!! Yemin ederim gözlerim doldu ! Hadi inşallah
Era n oluo cnm?Canım neden era yapılmadı sana
Sana mesaj atnıştım aslında bu konudaEra n oluo cnm?
Ok tşk bkıcm...Sana mesaj atnıştım aslında bu konuda
Özellikle tutunma olmaması vsdeyınce era yı arastırmanı tavsıye ettım ve sayfa önermiştım bur bak istersen inatagram varsa..
İnşallah pozitif değerlerin en güzeli çıkar sonucundaMerhaba kızlar ben kan verdım sonuç beklıyorum.. sizler ne durumdasınız
Dualsrım sızınle hepımızle ıns guzel sonuclar alacagızİnşallah pozitif değerlerin en güzeli çıkar sonucunda
Benim de tahlil günüm 12 Eylül zaman geçmiyor
Hadi inşallah olumlu haberler bekliyoruzMerhaba kızlar ben kan verdım sonuç beklıyorum.. sizler ne durumdasınız
Bende pazartesi günü iğne yaptırmaya gidicem 1 hafta olacak pazartesi o ara kan da veririm azlıkta olsa belli olur herhaldeMerhaba kızlar ben kan verdım sonuç beklıyorum.. sizler ne durumdasınız
Kacıncı gun oluyor. 6. Gub ıtıbarıyle beta kan ve ıdrara karısıyor.Bende pazartesi günü iğne yaptırmaya gidicem 1 hafta olacak pazartesi o ara kan da veririm azlıkta olsa belli olur herhalde
Geçen hafta pazartesi olmustu transfer tam 1 hafta oluyor insallah hadi iyi haber verin de umut olun bize deKacıncı gun oluyor. 6. Gub ıtıbarıyle beta kan ve ıdrara karısıyor.
Ayyy çok sevindim maşallah değerin çok güzel acaba 2 tanesimi tuttu hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleride unutma dualarindaMerhaba sonucum 401 cıktı arkadaslar.
Ancak progesteron sonucum 8.60 gunde ıkı adet iğne vuruluyorum.. sızce progesteron düşük mü
Yaaa çok güzel haber insallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur iciniz ferah bir şekilde kucağınıza almak nasip olur birşey soracağım hiç kanamanız oldu mu bide bu kaçıncı gününüz daha önce idrar yada beta hcg yaptırdınız mıAyyy çok sevindim maşallah değerin çok güzel acaba 2 tanesimi tuttu hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleride unutma dualarinda
Yaaa çok güzel haber insallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur iciniz ferah bir şekilde kucağınıza almak nasip olur birşey soracağım hiç kanamanız oldu mu bide bu kaçıncı gününüz daha önce idrar yada beta hcg yaptırdınız mıMerhaba sonucum 401 cıktı arkadaslar.
Ancak progesteron sonucum 8.60 gunde ıkı adet iğne vuruluyorum.. sızce progesteron düşük mü
Progestan hakkında bilgim yok ancak hcg süper Rabbim doğum haberini paylaşmayı da nasip etsin inşallahMerhaba sonucum 401 cıktı arkadaslar.
İdrar yaptım 8.gun.. bugun 10.gunYaaa çok güzel haber insallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur iciniz ferah bir şekilde kucağınıza almak nasip olur birşey soracağım hiç kanamanız oldu mu bide bu kaçıncı gününüz daha önce idrar yada beta hcg yaptırdınız mı
Peki idrarda negatif gördünüz mü ?İdrar yaptım 8.gun.. bugun 10.gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?