Agustos/eylül 2018 transfer olanlar?

Selam kızlar transfer gününü saymiyorsak benimde 3günüm 2 tane 5.gün embriyosu transfer edildi zaman geçmek bilmiyor 17 sinde test tarihi ama ben 16sı pazar yapacağım yanımda eşimde olsun istiyorum inşallah bu defa müjdeli haber alırız idrar testi ne zaman çıkmaya başlıyor 7 yada 8.gün yaparım belki hepimizin transferi hayırlı olsun inşallah sımsıkı tutunsun miniklerimiz

Merhaba sonucum 401 cıktı arkadaslar.
Ancak progesteron sonucum 8.60 gunde ıkı adet iğne vuruluyorum.. sızce progesteron düşük mü
Ayyy çok sevindim maşallah değerin çok güzel acaba 2 tanesimi tuttu hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleride unutma dualarinda

Ayyy çok sevindim maşallah değerin çok güzel acaba 2 tanesimi tuttu hayırlı evlat olsunlar inşallah sağlıkla kucağına alırsın bizleride unutma dualarinda
Yaaa çok güzel haber insallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur iciniz ferah bir şekilde kucağınıza almak nasip olur birşey soracağım hiç kanamanız oldu mu bide bu kaçıncı gününüz daha önce idrar yada beta hcg yaptırdınız mı

Merhaba sonucum 401 cıktı arkadaslar.
Ancak progesteron sonucum 8.60 gunde ıkı adet iğne vuruluyorum.. sızce progesteron düşük mü
Yaaa çok güzel haber insallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur iciniz ferah bir şekilde kucağınıza almak nasip olur birşey soracağım hiç kanamanız oldu mu bide bu kaçıncı gününüz daha önce idrar yada beta hcg yaptırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…