- 15 Mart 2019
- 2.138
- 2.652
- 133
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #1.081
Bende 20.haftada gidicem bastan randevu alcaksin gibi bisey duydumda iyi ozaman gidince hemem yaparlar ins. Sagol canimTetanoz aşısını ben 21. Haftada yaptırdım. Direk sağlık ocağına gittim. Hemen yaptı. Tahminen ne zaman gitmem gerektiğini hemşireye hamileliğimin başında sormuştum.

umarım diyetle hal olacak bir şeydir.
 umarım diyetle hal olacak bir şeydir. doğumdan önce yapılması kafi olan bir şey. 30. Haftaya kadar yapın diyorlar ki ateş falan yaparsa anne çok daralmasın sıkılmasın.
 doğumdan önce yapılması kafi olan bir şey. 30. Haftaya kadar yapın diyorlar ki ateş falan yaparsa anne çok daralmasın sıkılmasın. Hangi testler bunlar canım? Gittiğimde sorayım. Şu ara gidemedik zaten herhangi bir sağlık kuruluşuna. Genel bir kontrol yaptırmak lazım. Demir eksikliği kesin vardır diyorum. Doktor 20. haftadan önce ilaç vermiyoruz demişti şimdi verir belki
 Hangi testler bunlar canım? Gittiğimde sorayım. Şu ara gidemedik zaten herhangi bir sağlık kuruluşuna. Genel bir kontrol yaptırmak lazım. Demir eksikliği kesin vardır diyorum. Doktor 20. haftadan önce ilaç vermiyoruz demişti şimdi verir belki oldum resmen
 oldum resmen . Kızlar cicilerimin bazıları geldi  bakıın teyzeleriii
. Kızlar cicilerimin bazıları geldi  bakıın teyzeleriii