- 27 Eylül 2017
- 292
- 52
- 28
- 31
- Konu Sahibi Papatyalaraskina16
-
Bizim transferi eşim ve benden başka kimse bilmiyor bile .. sırf gereksiz yorum duymak istemediğimden söylemedik çünkü insanlar senin ne hissettiğini düşünmeden konuşuyorlarDediğim gibi asla kötü düşünme. Burda en önemli etken stres ve moral bozukluğu. Çok etkiliyormus. Ben bildiğin kampa girdim. Moralimi bozacak insanlarla görüşmüyorum. Bana çocuk muhabbetini yapacağını düşündüğüm insanlardan bu süreçte uzaklastim. Sadece eşim ve ben varız. İnan insan rahat ediyor söz laf isitmeyince.
Sende kafanı dağıtacak şeyler yap , bol bol Meryem suresini oku ve en önemlisi iyi düşün.
Bende hafif derece polikistik over var belki ondan bu kadar çok yumurta çıkmıştır. Hem her şeyden önce benim burada okuyup duyduğum bir yumurtası oluşup dollenip tutanlar bile var. Allah ol dedikten sonra her şey mümkün sen sakın moralini bozma.Bende 25 yaşındayım aynen klomen ve çatlatma ignesi uygulandı hep en son gittiğim Dr aşılama dedi bizde aşılama yaptırana kadar tüp bebek deneyelim dedik iyiki öyle yapmışız yumurtalık rezervi çok düşük çünkü bana günde 350 doz verildi gonal f 5 yumurta anca oldu o da ikisi 13mm falandı sırf kalmasın diye aldılar yoksa iş göreceginden değil yani 3 tanesi 19 mm civarı idi onlarda döllendi zaten yani yumurta sayım yaşıma göre çok azdı
Bizim bu tüp bebeğe başladığımızı bile kimse bilmiyor. Kayinvalidemler gönül koydu neden gelmiyorsunuz vs diye. Bizde ben kursa gidiyorum filan gibi bahaneler ürettik. Kimseye açmadık bu konuyu moralimiz bozulmasın diye.Bizim transferi eşim ve benden başka kimse bilmiyor bile .. sırf gereksiz yorum duymak istemediğimden söylemedik çünkü insanlar senin ne hissettiğini düşünmeden konuşuyorlar
Bana bi kaç Dr polikistik over dedi klomenle 3 yumurta falan oluyordu hal böyle olunca dedim benim baya bu yumurtam çıkar dedim ama klomenle ne kadar cikiyorsa iğneyle de öyle oldu ve aynı zamanda iğne kullandığımız arkadaşlardan en yüksek doz bana uygulandı ama niye böyle oldu anlamadımBende hafif derece polikistik over var belki ondan bu kadar çok yumurta çıkmıştır. Hem her şeyden önce benim burada okuyup duyduğum bir yumurtası oluşup dollenip tutanlar bile var. Allah ol dedikten sonra her şey mümkün sen sakın moralini bozma.
Biz başta söyledik sonra baktık ağzı olan konuşuyor böyle bi karar aldıkBizim bu tüp bebeğe başladığımızı bile kimse bilmiyor. Kayinvalidemler gönül koydu neden gelmiyorsunuz vs diye. Bizde ben kursa gidiyorum filan gibi bahaneler ürettik. Kimseye açmadık bu konuyu moralimiz bozulmasın diye.
Klomenle bende hiç yumurta olmuyordu. Bir tane olusuyordu sadece . Ama dediğim gibi ilaçları her gün aynı saatte kullanmak ve doğru uygulamak çok önemli . Kullanan kişiler göbeklerindeki morluktan bahsediyordu hep. Bende hiç morluk olmadı. Hatta şuan izleri bile kayboldu. Korktuk. Doğru mu yaptık filan diye. Ama yumurtaları görünce doğru yaptığımızı anladık.Bana bi kaç Dr polikistik over dedi klomenle 3 yumurta falan oluyordu hal böyle olunca dedim benim baya bu yumurtam çıkar dedim ama klomenle ne kadar cikiyorsa iğneyle de öyle oldu ve aynı zamanda iğne kullandığımız arkadaşlardan en yüksek doz bana uygulandı ama niye böyle oldu anlamadım
Söylediğin zaman herkes çok biliyormuş gibi yorum yapmaya başlar. Herkes bir fikir atar ortaya. Ben en son esentepede Bülent Baran diye bir doktora gittim Allah nasip eder de hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum. O bana dedi ki "yaptığın her tedaviyi her işi sadece sen bil . Birilerine söylediğin zaman doktordan çok doktorculuk oynayan insanlar türemeye başlar. Bildiklerini zannedip sana müdahale ederler . Seninde işin rast gitmez." O zamana kadar biz herseyi herkese anlatıyorduk. Ondan sonra kapalı kutu oldukBiz başta söyledik sonra baktık ağzı olan konuşuyor böyle bi karar aldık
İğneleri vakitli kullanmak çok onemli zaten ama o iğneler hiç birşey değil emin ol ben 2 gündür doğru düzgün uyku uyuyamıyorum transfer öncesi ve sonrası kullanılan iğneler çok yağlı ve dağılmıyor kalça bitti onlar geçmeden dün göbekten olanlara başladık ne sırt üstü ne yüz üstü yatamıyorumKlomenle bende hiç yumurta olmuyordu. Bir tane olusuyordu sadece . Ama dediğim gibi ilaçları her gün aynı saatte kullanmak ve doğru uygulamak çok önemli . Kullanan kişiler göbeklerindeki morluktan bahsediyordu hep. Bende hiç morluk olmadı. Hatta şuan izleri bile kayboldu. Korktuk. Doğru mu yaptık filan diye. Ama yumurtaları görünce doğru yaptığımızı anladık.
Aynen öyle canım çok doğru söylemiş doktorun doktor doktor gezen biz ama sorsan onlar bizden daha çok biliyorSöylediğin zaman herkes çok biliyormuş gibi yorum yapmaya başlar. Herkes bir fikir atar ortaya. Ben en son esentepede Bülent Baran diye bir doktora gittim Allah nasip eder de hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum. O bana dedi ki "yaptığın her tedaviyi her işi sadece sen bil . Birilerine söylediğin zaman doktordan çok doktorculuk oynayan insanlar türemeye başlar. Bildiklerini zannedip sana müdahale ederler . Seninde işin rast gitmez." O zamana kadar biz herseyi herkese anlatıyorduk. Ondan sonra kapalı kutu olduk
Bende kalçadan ignelere başladım . 20 tane iğne verdiler. Bugün 3.yü yaptırdım . Dediğin gibi çok ağrı yapıyor. Otururken yatarken çok rahatsız ediyor. Bı de bant var tabiİğneleri vakitli kullanmak çok onemli zaten ama o iğneler hiç birşey değil emin ol ben 2 gündür doğru düzgün uyku uyuyamıyorum transfer öncesi ve sonrası kullanılan iğneler çok yağlı ve dağılmıyor kalça bitti onlar geçmeden dün göbekten olanlara başladık ne sırt üstü ne yüz üstü yatamıyorum
Bir de söyleyip söyleyip sonra da tabi sen bilirsin de demeleri yok muAynen öyle canım çok doğru söylemiş doktorun doktor doktor gezen biz ama sorsan onlar bizden daha çok biliyor
Bizde işte basta söyledik benim zaten yumurtam oluyormus adetlerim de duzenliymis neden tüp bebek yaptiracakmisim böyle konuşuldu sonra bizde dedik dondurduk ara veriyoruz dedikAynen öyle canım çok doğru söylemiş doktorun doktor doktor gezen biz ama sorsan onlar bizden daha çok biliyor
Progynex mi iğne canımBende kalçadan ignelere başladım . 20 tane iğne verdiler. Bugün 3.yü yaptırdım . Dediğin gibi çok ağrı yapıyor. Otururken yatarken çok rahatsız ediyor. Bı de bant var tabi
Herkes her yorumu yapıyor. Kimse iyi yorum yapmıyor. Herkes moral bozmalik yorumlar peşinde. Oysa bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey moralBizde işte basta söyledik benim zaten yumurtam oluyormus adetlerim de duzenliymis neden tüp bebek yaptiracakmisim böyle konuşuldu sonra bizde dedik dondurduk ara veriyoruz dedik
Evet o iğneProgynex mi iğne canım
Evet o iğneProgynex mi iğne canım
Bana şahin bey tedavinin başında amh değerin düşük ama çok kötü degil 1 yıllık evli olarak gelsen hiç bi şey yapmaz bekle derdim ama 4 yıl olmus artık ben tüp bebek öneriyorum ama normal yolla bile olabilir ama bi sene sonra mı 10 sene sonra mı bunu bilemeyiz dediHerkes her yorumu yapıyor. Kimse iyi yorum yapmıyor. Herkes moral bozmalik yorumlar peşinde. Oysa bu süreçte en çok ihtiyacımız olan şey moral
Bana da aynısını söyledi. Benim tüm degerlerim normalmis. Sonra da o sonda söylediğin cümlenin aynısını kurdu .Bana şahin bey tedavinin başında amh değerin düşük ama çok kötü degil 1 yıllık evli olarak gelsen hiç bi şey yapmaz bekle derdim ama 4 yıl olmus artık ben tüp bebek öneriyorum ama normal yolla bile olabilir ama bi sene sonra mı 10 sene sonra mı bunu bilemeyiz dedi
Canım iyi bi kremle ovala güzelce çok iyi geliyor o an bastırınca acır büyük ihtimal ama güzelce hızlı hızlı ovala çok iyi geliyorEvet o iğne
Evet o iğne
Yaparım artık . Sana da mı 20 tane verdiler iğneyi ?Canım iyi bi kremle ovala güzelce çok iyi geliyor o an bastırınca acır büyük ihtimal ama güzelce hızlı hızlı ovala çok iyi geliyor
Benim dondurulmus transfer oldu canım onda farklı oluyor biraz daha progynex 5 taneydi onu transfer gününden itibaren kullandim bitti transferden 5 gün öncesi göbekten kullandım farklı bi iğne şimdi tekrar ona devam ediyorumYaparım artık . Sana da mı 20 tane verdiler iğneyi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?