Ağustos-Eylül Ayında Bursa Acıbadem Şahin Zeteroğlu'nda Tüp Bebek Yaptıracak Olanlar

Papatyalaraskina16

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2019
181
91
13
30
Merhaba arkadaşlar. Hayırlısıyla yarın Bursa Acıbadem'de tüp bebeğe başlıyorum. Doktorum Şahin Zeteroğlu. Bu bizim için ilk olacak. İnşallah olumlu sonuç alırız hepimiz. Malum bu süreci yaşayanlar çevresine pek anlatamıyor. Bende burdan konuşup dertleşmek , süreçte birbirimize destek olmak amaçlı bu konuyu açtım.

Arkadaşlar elimde 3 kutu Gonal F, 3 kutu Cetrodite ve 1 adet gonal f enjeksiyon kalemi var.İstanbul'da ikamet ediyorum.İsteyene piyasanın yarı fiyatına vereceğim.

Öncelikle hayırlı olsun. Bende Şahin hocanın hastasıyım. daha önce 2 negatif denemeden sonra şahin hoca da çok şükür hamileyim 34. haftamdayım. Gerçekten mükemmel bir doktor. Umarım herşey yolunda gider ve bebişine kavuşursun. Sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum.

Merhabalar. Bugün yumurta toplama işlemim yapıldı . 23 tane yumurta toplamışlar. Embriyolog yarın arar sizi dediler. İnşallah her şey yolunda gider. Şuan ağrım var
Rabbim evladınızı sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Amin inşllallah Allah isteyen herkese nasip etsin.
ooo maşallah sayın çok güzel benim sadece 1 adet yumurtam büyüdü hatta iptal mi etsek die düşünmüştük, çünkü 2 adet koydurmak istiyordum bu sefer şansım artsın die ama şahin hoca bana çok güzel moral verdi sende 1 yumrutadansın bende dedi, belki bir sonraki tedavinde daha kötü olucak deneyelim dedi. Çok şükür cuma günü 1 yumurtamı almışlardı pazartesi de transferim olmuştu. Herşey öncelikle moral bence umutlu ol umarım hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın.

Evet Şahin bey gerçekten çok moral veren biri. Yumurtaların fazla olması bizim için iyi ama sana ağır olur ağrısını çekersin demişti. Dedigi gibi de oldu. Çok şiddetli ağrım var. İdrarimi yapamadım az önce

Merhabalar. 23 tane yumurta toplamışlardı . Bu yumurtalardan 20si olgunmuş ve 14 tanesi döllenmiş. Takip ediyoruz dediler. Sizce nasıl?

Bu arada yumurta sayınız çok iyi benim 5 tane toplanıp 3 tanesi döllendi onlarda 2. Kalite umarim böyle güzel ilerler tedaviniz
Sanırım yarın arayıp bilgi verirler. Cuma günü yumurta toplandı. Şahin bey bana "sen varlık içinde yokluk çekenlerdensin" dedi. Normalde tek bir yumurta oluyordu bende o da pek gelisemiyordu. Bu kadar yumurta olunca bende şaşırdım.

Yarın idrar testi yapıp çıkmazsa ilaçları kesmeyi düşünüyorum ne kadar erken alırsan sonucu o kadar çabuk alışırım
Bence sonuna kadar devam et ilaçlara. Belkide tutunmustur bebeğin sonra daha çok üzülürsün. Keşke ilaçları birakmasaydim dersin. Bence o adet kanini görene kadar kullan ilaçlarını. Hep belirtiler de hemen başlamaz ki. Normal gebeler bile belirtileri adetleri geçtikten sonra yaşamaya başlıyorlar. Sen bebeğin şuan seninle diye düşün.

Yarın ararlar büyük ihtimal ne güzel çok şanslısın farklı birsey mi uyguladın bu kadar yumurta çıktı benim ama düşük ben bunu 4 yıl sonunda öğrendim hiç bi doktor bakmadı ve zamanmı klomen gibi başarı oranı düşük tedavilerle harcadım, sizin embriyolar dondurulacak dimi çok yumurta toplanmis rahim dinlendirme yapar diye düşünüyorum

Ama ilaçları kullandıkça adetim gelmeyecek canım o da var

Doktorun verdiği tarihe kadar kullan o zaman. Kan testi yaptırırsın baktın yok o zaman zaten doktor biraktirir sana. Bence bırakma sonuna kadar git.
Bilmiyorum canım ama bugüne kadar çok iyi geldim düşünmedim kitap okudum evin içinde yürüyüş yaptım ama bu akşam bi kasvet geldi bende Bayadır girmiyordum kafam dağılır diye bi gireyim dedim

Ben 25 yaşındayım. Artı olarak hiçbir şey yapmadım. Gonal f 200 doz uyguladık. Yaptığım tek şey ilaçları her gün aynı saatte yapmak. Şuan da da verilen hapları iğneleri hergun aynı saatte alıyorum . Valla napacak bilmiyorum. Benim de ilk tüp bebek tedavim. 4 yillik evliyim. Hiç hamile kalmadım. Gitmedigim doktor kalmadi. Klomen ve çatlatma iğnesi uygulandı hep. Bir defa da aşılama yapıldı . Hepsi negatif. Şimdi umudumuz burası

Bilmiyorum canım ama bugüne kadar çok iyi geldim düşünmedim kitap okudum evin içinde yürüyüş yaptım ama bu akşam bi kasvet geldi bende Bayadır girmiyordum kafam dağılır diye bi gireyim dedim
Dediğim gibi asla kötü düşünme. Burda en önemli etken stres ve moral bozukluğu. Çok etkiliyormus. Ben bildiğin kampa girdim. Moralimi bozacak insanlarla görüşmüyorum. Bana çocuk muhabbetini yapacağını düşündüğüm insanlardan bu süreçte uzaklastim. Sadece eşim ve ben varız. İnan insan rahat ediyor söz laf isitmeyince.
Sende kafanı dağıtacak şeyler yap , bol bol Meryem suresini oku ve en önemlisi iyi düşün.

Bende 25 yaşındayım aynen klomen ve çatlatma ignesi uygulandı hep en son gittiğim Dr aşılama dedi bizde aşılama yaptırana kadar tüp bebek deneyelim dedik iyiki öyle yapmışız yumurtalık rezervi çok düşük çünkü bana günde 350 doz verildi gonal f 5 yumurta anca oldu o da ikisi 13mm falandı sırf kalmasın diye aldılar yoksa iş göreceginden değil yani 3 tanesi 19 mm civarı idi onlarda döllendi zaten yani yumurta sayım yaşıma göre çok azdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…