- 25 Ağustos 2019
- 181
- 91
- 13
- 30
- Konu Sahibi Papatyalaraskina16
Kusura bakma uyuyakalmışım.Yarın sabah ararlar seni muhtemelen onlar aramasa bile sen ara bilgi al için rahat eder canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kusura bakma uyuyakalmışım.Yarın sabah ararlar seni muhtemelen onlar aramasa bile sen ara bilgi al için rahat eder canım
Bence yumurta sayın çok iyi, inşallah kalite durumuda iyidir. En azından ilk sefer olmasa bile dondurma şansın var, ki umarım 1. denemende pozitifi görürsün.Merhabalar. 23 tane yumurta toplamışlardı . Bu yumurtalardan 20si olgunmuş ve 14 tanesi döllenmiş. Takip ediyoruz dediler. Sizce nasıl?
İnşallah ikimizde pozitifi görürüzBence yumurta sayın çok iyi, inşallah kalite durumuda iyidir. En azından ilk sefer olmasa bile dondurma şansın var, ki umarım 1. denemende pozitifi görürsün.
bi hafta kadar öyle ağrı olması normal canımBenimde bugün karnım adet olacakmış gibi ağrıyor
Ya beni daha aramadilar . Neden olabilir ? Ben mi arasam ?bi hafta kadar öyle ağrı olması normal canım
Saat daha erken ararlar ama istersen sende arayabilirsinYa beni daha aramadilar . Neden olabilir ? Ben mi arasam ?
Evet genelde o saatlerde arıyorlar biraz bekle bakalım olmadı ögleden sonra ararsınGeçen sefer 11de aramıştı az daha bekleyeyim
Haber ver banada canimÖyle yapayım içim içimi yiyor
Veririm tabikiHaber ver banada canim
At resminiArkadaşlar test yaptim evde atsam yorumlar misiniz
Evet 2 arkadaşa gösterdim onlarda öyle dedi canımCanım ben ikinci çizgiyi silik görüyorum sanki
İlaçları sakın bırakma devam et , inşallah hayırlı haberini alacağızEvet 2 arkadaşa gösterdim onlarda öyle dedi canım
Predictor canımBu arada testinin markası ne ?
Akşam iğne için hastaneye gidecez gitmişken kan testi de yaptırayım diyorum canımİlaçları sakın bırakma devam et , inşallah hayırlı haberini alacağız![]()