Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Canim mrrk ettim resim atar misin???

Aslinda şişlik ve uyuşukluluk geçmesi gerekdi tabi ne yapildigina bağlidir da ben kendimden bildigim icin soyluyorum operasyonn neydi ?
Senden de resiM isteyebilir miyim canim :) bn de bu pazaresi olmustum ameliyat. Sali tampon dikisler alinacak hycanliyim bakalm :)

Canim ben devlet hastahanesinde kbb de ameliyat oldum. Doktorumdan cok memnunum sali tampon cikacak bakalim. Ama bnde kemik egrilihi vardi estetik uzmani girmedi ameliyata

Arkadaslar size onemli bi soru sormak istyorum. Alci cikti doktor bant takti simdi burnuma ama alt tarafibdan gecirirken bandi birqz yamuk gecirmis o da burnu kaydirmis olmasi gerekenden. Burnum boyle yamuk kalir mi yoksa bantlar acilinca duzelir mi?

Bantı kendin de düzeltebilirsin aslında yamuksa.benim de benzer bi durum olmuştu bantlardan alıp tekrar yapıştırdım,şekline etkisi olabilir

Bantı kendin de düzeltebilirsin aslında yamuksa.benim de benzer bi durum olmuştu bantlardan alıp tekrar yapıştırdım,şekline etkisi olabilir
Ay aynen dedigin gbi yaptim. İns fazla yukari kaldirmamisimdir duzelticem diye. Cok pimpirik yapiyosun dedi annm ama o ilk haliyle olmasi gereken hali arasinda iki ml oynuyordu yani ya yamuk kalsaydi. İns duzeltcm diye daha kotu yapmamisimdr ama duzgun duruyor. Doktorunla konustun mu peki sonra durumu soyledin mi?

Evet söyledim şu an da bandajlı kendin de yapıştırabilirsin dedi,zaten haftada 1kontrole gidiyorum,dün de duştan sonra ister istemez ıslandı ve gevşedi,ben de çıkarıp kendim yapıştırdım yenisini.bantlar ödem ve şişlik oluşmaması içinmiş zaten şekle pek etki edeceğini sanmıyorum.ben de senin gibiyim sürekli elim bantlarımda ama bşi olcanı sanmıorum biz abartıoruz bnce

Selamm kızlarr alçım buguncıktı foto paylaşiyim sizle de :) uç kısmı baya bir şişik şuan bir de hafif bi çökük var o alçı ve bandajlar baskı yaptığındanmış. Bir de ucunda ödem olduğu için. Masajla ve zamanla geçer dedi doktor. Ameliyattan hemen önce doktorun çektiği eski hali de var.

Eklentiler

• image.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 155
  • image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 121
Aaa iyi sislik ve odem icinse. Super. Ya napayim duzelttigm haliyle burnun yamuklugu gidiyodu ilk haliyle give yamuk duruyodu. Tamponu kendi doktorum degl asistan cikarttigi icin pimpirik yaptim bandi oyle takinca :)

Canim sislik goderse cok cok daha guzl olur ins. Dudagina du daha cok yakismis zaten :) hayirli olsun :)

Canim sislik goderse cok cok daha guzl olur ins. Dudagina du daha cok yakismis zaten :) hayirli olsun :)

Canım cok teşekkürler. Burun ucumla dudak arası mesafede olması gerekenden kısa oraya da bir işlem yapacağım demişti doktor. Bişeyler yapmış bilmiyorum ne ama daha iyi olmuş böyle :) inşallah şişlikler bir an önce iner. Bu halini bile fena bulmadım ben eskisinden 10 kat iyi en iyisi de nefes alabiliyorum mükemmel bir şekilde.

Benm de icerde kemik egriligi vardi kapaliydi bi burnum bgn tampon cikti rahatladim baya. Evet boyle daha iyi canim biraz sisi inse uculse burun daha da yakisir :)

beniimde hafif uçta çökük gibi şişliktende kaynaklanıyor

beniimde hafif uçta çökük gibi şişliktende kaynaklanıyor

Sen doktoruna sordun mu çöküğü? Benim kendi doktorum yurt dışında olduğu için aynı hastanede başka bir doktora açtırdım mecburen bandajları. O yuzden de cok detaylı bişey soramadım. Zaten odadan cıktıktan sonra inceleyebildim o zaman fark ettim göcük olduğunu. O da sağ profilden hiç belli olmuyor zaten sadece soldan bakınca gözüküyor. Senin doktorun ne yorum yaptı canım?

benimde sağdan çok hafif 1 ay sonra kontrole gidicem beklicem

Tubik sen de resim atar misin?

Kızlar benimde bugün alçım alındı resim çektirdim ama önden yamukluk vardı sürekli bakıp sorun ederim diye sildim ben hiç bişey anlamadım yaaa baktım ama nasıl olmuş anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…