- 4 Kasım 2014
- 396
- 138
- 123
Canim mrrk ettim resim atar misin???Selam kızlar. 3 eylül sabahı ameliyat oldum. Burnumda et vardı ve kemer ucu da düşüktü. Ucunu kaldırıp kavisli küçük bir burun istedim. Salı günü tamponlar alındı. Bugün alçı alındı burnum tam istediğim gibi oldu ama daha çok şiş :). Doktorum bandaj koydu. Çarşamba günü tekrar kontrole gidicem. Çok rahat bir süreç geçiriyorum. İşim de evde olduğu için internet üzeri hiç sıkıntı olmuyor :)
Senden de resiM isteyebilir miyim canim :) bn de bu pazaresi olmustum ameliyat. Sali tampon dikisler alinacak hycanliyim bakalm :)Aslinda şişlik ve uyuşukluluk geçmesi gerekdi tabi ne yapildigina bağlidir da ben kendimden bildigim icin soyluyorum operasyonn neydi ?
Canim ben devlet hastahanesinde kbb de ameliyat oldum. Doktorumdan cok memnunum sali tampon cikacak bakalim. Ama bnde kemik egrilihi vardi estetik uzmani girmedi ameliyataYeni ameliyat olanlar çok geçmiş olsundoktorlarinizin ismini verebilir misiniz yeni burnuslariniz inshallah istediğiniz gibi olur resimlerinizi gormek isterim ben uzun zamandır istiyorum fakat kararsızım aslında fiyatlar konusunda uygun fiyata hiç mi iyi doktor bulamicam fiyat konusunda ayrıca yardım edebilirseniz sevinirim
Ay aynen dedigin gbi yaptim. İns fazla yukari kaldirmamisimdir duzelticem diye. Cok pimpirik yapiyosun dedi annm ama o ilk haliyle olmasi gereken hali arasinda iki ml oynuyordu yani ya yamuk kalsaydi. İns duzeltcm diye daha kotu yapmamisimdr ama duzgun duruyor. Doktorunla konustun mu peki sonra durumu soyledin mi?Bantı kendin de düzeltebilirsin aslında yamuksa.benim de benzer bi durum olmuştu bantlardan alıp tekrar yapıştırdım,şekline etkisi olabilir
Evet söyledim şu an da bandajlı kendin de yapıştırabilirsin dedi,zaten haftada 1kontrole gidiyorum,dün de duştan sonra ister istemez ıslandı ve gevşedi,ben de çıkarıp kendim yapıştırdım yenisini.bantlar ödem ve şişlik oluşmaması içinmiş zaten şekle pek etki edeceğini sanmıyorum.ben de senin gibiyim sürekli elim bantlarımda ama bşi olcanı sanmıorum biz abartıoruz bnceAy aynen dedigin gbi yaptim. İns fazla yukari kaldirmamisimdir duzelticem diye. Cok pimpirik yapiyosun dedi annm ama o ilk haliyle olmasi gereken hali arasinda iki ml oynuyordu yani ya yamuk kalsaydi. İns duzeltcm diye daha kotu yapmamisimdr ama duzgun duruyor. Doktorunla konustun mu peki sonra durumu soyledin mi?
Aaa iyi sislik ve odem icinse. Super. Ya napayim duzelttigm haliyle burnun yamuklugu gidiyodu ilk haliyle give yamuk duruyodu. Tamponu kendi doktorum degl asistan cikarttigi icin pimpirik yaptim bandi oyle takinca :)Evet söyledim şu an da bandajlı kendin de yapıştırabilirsin dedi,zaten haftada 1kontrole gidiyorum,dün de duştan sonra ister istemez ıslandı ve gevşedi,ben de çıkarıp kendim yapıştırdım yenisini.bantlar ödem ve şişlik oluşmaması içinmiş zaten şekle pek etki edeceğini sanmıyorum.ben de senin gibiyim sürekli elim bantlarımda ama bşi olcanı sanmıorum biz abartıoruz bnce
Canim sislik goderse cok cok daha guzl olur ins. Dudagina du daha cok yakismis zaten :) hayirli olsun :)Selamm kızlarr alçım buguncıktı foto paylaşiyim sizle de :) uç kısmı baya bir şişik şuan bir de hafif bi çökük var o alçı ve bandajlar baskı yaptığındanmış. Bir de ucunda ödem olduğu için. Masajla ve zamanla geçer dedi doktor. Ameliyattan hemen önce doktorun çektiği eski hali de var.
Canim sislik goderse cok cok daha guzl olur ins. Dudagina du daha cok yakismis zaten :) hayirli olsun :)
Benm de icerde kemik egriligi vardi kapaliydi bi burnum bgn tampon cikti rahatladim baya. Evet boyle daha iyi canim biraz sisi inse uculse burun daha da yakisir :)Canım cok teşekkürler. Burun ucumla dudak arası mesafede olması gerekenden kısa oraya da bir işlem yapacağım demişti doktor. Bişeyler yapmış bilmiyorum ne ama daha iyi olmuş böyle :) inşallah şişlikler bir an önce iner. Bu halini bile fena bulmadım ben eskisinden 10 kat iyi en iyisi de nefes alabiliyorum mükemmel bir şekilde.
beniimde hafif uçta çökük gibi şişliktende kaynaklanıyorSelamm kızlarr alçım buguncıktı foto paylaşiyim sizle de :) uç kısmı baya bir şişik şuan bir de hafif bi çökük var o alçı ve bandajlar baskı yaptığındanmış. Bir de ucunda ödem olduğu için. Masajla ve zamanla geçer dedi doktor. Ameliyattan hemen önce doktorun çektiği eski hali de var.
beniimde hafif uçta çökük gibi şişliktende kaynaklanıyor
benimde sağdan çok hafif 1 ay sonra kontrole gidicem beklicemSen doktoruna sordun mu çöküğü? Benim kendi doktorum yurt dışında olduğu için aynı hastanede başka bir doktora açtırdım mecburen bandajları. O yuzden de cok detaylı bişey soramadım. Zaten odadan cıktıktan sonra inceleyebildim o zaman fark ettim göcük olduğunu. O da sağ profilden hiç belli olmuyor zaten sadece soldan bakınca gözüküyor. Senin doktorun ne yorum yaptı canım?
Tubik sen de resim atar misin?Sen doktoruna sordun mu çöküğü? Benim kendi doktorum yurt dışında olduğu için aynı hastanede başka bir doktora açtırdım mecburen bandajları. O yuzden de cok detaylı bişey soramadım. Zaten odadan cıktıktan sonra inceleyebildim o zaman fark ettim göcük olduğunu. O da sağ profilden hiç belli olmuyor zaten sadece soldan bakınca gözüküyor. Senin doktorun ne yorum yaptı canım?
Tubik sen de resim atar misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?