Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Aynen 23. Gundeym hala oyle guldugum zaman goruntu fena. Atlatan varsa bi motal versin ya

:) valla günde 7,8 kez sıkıyorum.onun yerine karbonatlı su kullananlar fln oluyomuş ama farklı farklı tarifler var
Ilk ameliyat oldugumda doktor bunu saat basi sık bitene kadar kullan demisti tabi o zaman kan sizintisi falan vardi pihti olmasin diye. Ben suan 2. Kutuya gectm

Bana da doktor sık sık dedi de o kadar sıkmak zararlı mı anlamadım.

Burnumun içinde baya baya kabuklar var hissediyorum. Bunları çözmek için deniz suyu mu sıkacağız yani? Buhar falan diye de okumuştum, ama emin olamadım.

Deniz suyu rahatlatıyor ve yumuşatıyor biraz ewet ama benim için kesin çözüm doktorun burnumun içindeki kabuk ve dikiş kalıntılarını makasla temizlemesiydi.Bilmiyorum ben sık kullanıyorum doktor şu kadar sıkmalısın günde demedi ama sürekli kullan demişti.

dikişleri temizledi ama açıkçası kabukları soyup temizlesine izin vermedim. Nasıl dayanacaktım acısına? :/
Kendiliğinden düşmüyorlar mı hiç?

Bende 14 de oldum ama dudağımda hiç uyuşukluk olmadı daha ameliyattan çıkar çıkmaz dudak içindeki kesiği hissettim burun ucumda çok var ama

Ayni seyleri yasiyoruz canim. Bende kabuklar oldugunu hissediyorum nefes aldikca aciyo bazen. Kabuk falan neyse de gülebilsem digerleri onemli degil ifadesiz suratm yuzunden kendimi igrenc hissediyorum

Ayni seyleri yasiyoruz canim. Bende kabuklar oldugunu hissediyorum nefes aldikca aciyo bazen. Kabuk falan neyse de gülebilsem digerleri onemli degil ifadesiz suratm yuzunden kendimi igrenc hissediyorum

valla ben arada cımbızla girip bir iki koparıyorum. mesela bugün kocaman bir kabuk çıkardım farkında olmadan. iyi mi kötü mü yapıyorum bilmem canım

bayram bitimine kadar da azıcık dudağım düzelse iyi olacak. Yeşil çay içiyorum, maydanoz yiyorum falan... Sen ne zaman ameliyat oldun ve ne haldesin şu an?

1 eylülde oldum 23 gun falan oldu iste. Ama ilk 1 haftadan sonra hiç ilerleme yok zaten morluk sislik yoktu sorun dudakti hala da dudak. Moralimi baya bozuyo o da. Pazartesi is basi yapcm öğretmenim stresim 2ye katlaniyo

Benim kabuklar biraz ilerde cimbizla giremiyorum kulak cubuguyla bakiyorm belki duser diye ama yok

1 eylülde oldum 23 gun falan oldu iste. Ama ilk 1 haftadan sonra hiç ilerleme yok zaten morluk sislik yoktu sorun dudakti hala da dudak. Moralimi baya bozuyo o da. Pazartesi is basi yapcm öğretmenim stresim 2ye katlaniyo

haydaaa senin 23 gün bir de nasıl hala çözülmez dudaklar :/ demek benim daha 1 ay var o zaman

bende de morluk yok şişlik çok azaldı, ama burun ucu ve üst dudak fena.

Kızlar herkeste farklılık gösteriyo demekki bendede morluk ve şişlik felaketti hatta mor değil karaydı ilk üç gün şimdi yüzümde hala hafif şişlik var dudak hareketleri yapın sürekli ben burayı okuduktan sonra ameliyat oldum elimlede dilimlede sürekli yokluyorum ama var his bide iç kısmı nasıl görüp kopartıyosunuz kabukları benimki kapalı sadece ucun az ilerisini görüyorum gerisi yok bide çok bide oldu farkındayım çok pardon tuzlu suyu uygularken çokk afedersiniz sümkürme hissi oluyormu

haydaaa senin 23 gün bir de nasıl hala çözülmez dudaklar :/ demek benim daha 1 ay var o zaman

bende de morluk yok şişlik çok azaldı, ama burun ucu ve üst dudak fena.
Vakka doktora sordum 1 2 ay icinde duzelir dedi ben fenalardayim tabi o sirada. Bayramda milletn icine cikamiyorm odaya kapattim kendimi. Burun seklim cok hosuma gitti ama suratmdaki ifadesizlik yuzunden hic anlami kalmiyo onun da.

Yok canim gelmiyo hic hatta direk genzime akiyo :) ic kismi bende goremiyorum ama hissediyorum bide disardan dokununca farkediliyo icindeki olay :)

Hiç canını sıkma bence birazdaha sabret iyi düşün herşey iyi olsun ben eminim zaten hoş olmuş oda geçicek

Ben deniz suyunu sıkıp verilen kremi suruyorum kulak kurdaniyla o baya bi yumusatiyo . domtor dedi iki dikisi almayaxam onalar kendiliginden eriyecek. O yuzden kabuklari kaldirmaya korkuyorm ic tarafta olanlari dikislere zarar veririm diye. Ama bueun kanatlrida olan kabuklari kolay temizledim. Ben de de su prob var banarim aciliyo surekli. Sicaktan terden. Degistirmeli miyim bntlari yeni bantla saglamlastrsam yeter mi blmiyorm.

alakası yok kesim felan yok bence uyuşuk üst dudak zaten burunla bağlı normal bi durum yani

benimde öyle senin gibiydi gözler hatta sağ gözüm şişlikten kapanmıştı 1 hafta olunca gidiyor çoğu çok çok hafif morlukluk kaldı o da gider benim

Korkulacak birsey yok rahat olun ben ameliyat olalı 16 gün oldu..tefakatci olmasada olur cok korkuyodum ben ama korkulacak birsey yokmuş..ben gelmeyin bile dedim ama birakmadlar ayaga kalkabiliyorsun cunku kendine gelince..

Umarim ben de sizin gibi rahat atlatirim..

Hepiniz cok moral verdiniz cok tesekkur ederim umarim dediginiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…