Aynen 23. Gundeym hala oyle guldugum zaman goruntu fena. Atlatan varsa bi motal versin yaBen de 15 eylülde ameliyat oldum. Aranıza katılmak istedim.
Şu andaki en büyük sorunum üst dudağımın tamamen uyuşuk olması ve bu yüzden maymunumsu bir tipe sahip olmam. Aranızda bunu atlatmış olan var mı?
Ilk ameliyat oldugumda doktor bunu saat basi sık bitene kadar kullan demisti tabi o zaman kan sizintisi falan vardi pihti olmasin diye. Ben suan 2. Kutuya gectm:) valla günde 7,8 kez sıkıyorum.onun yerine karbonatlı su kullananlar fln oluyomuş ama farklı farklı tarifler var
Deniz suyu rahatlatıyor ve yumuşatıyor biraz ewet ama benim için kesin çözüm doktorun burnumun içindeki kabuk ve dikiş kalıntılarını makasla temizlemesiydi.Bilmiyorum ben sık kullanıyorum doktor şu kadar sıkmalısın günde demedi ama sürekli kullan demişti.Bana da doktor sık sık dedi de o kadar sıkmak zararlı mı anlamadım.
Burnumun içinde baya baya kabuklar var hissediyorum. Bunları çözmek için deniz suyu mu sıkacağız yani? Buhar falan diye de okumuştum, ama emin olamadım.
Deniz suyu rahatlatıyor ve yumuşatıyor biraz ewet ama benim için kesin çözüm doktorun burnumun içindeki kabuk ve dikiş kalıntılarını makasla temizlemesiydi.Bilmiyorum ben sık kullanıyorum doktor şu kadar sıkmalısın günde demedi ama sürekli kullan demişti.
Bende 14 de oldum ama dudağımda hiç uyuşukluk olmadı daha ameliyattan çıkar çıkmaz dudak içindeki kesiği hissettim burun ucumda çok var amaBen de 15 eylülde ameliyat oldum. Aranıza katılmak istedim.
Şu andaki en büyük sorunum üst dudağımın tamamen uyuşuk olması ve bu yüzden maymunumsu bir tipe sahip olmam. Aranızda bunu atlatmış olan var mı?
Ayni seyleri yasiyoruz canim. Bende kabuklar oldugunu hissediyorum nefes aldikca aciyo bazen. Kabuk falan neyse de gülebilsem digerleri onemli degil ifadesiz suratm yuzunden kendimi igrenc hissediyorumBana da doktor sık sık dedi de o kadar sıkmak zararlı mı anlamadım.
Burnumun içinde baya baya kabuklar var hissediyorum. Bunları çözmek için deniz suyu mu sıkacağız yani? Buhar falan diye de okumuştum, ama emin olamadım.
Ayni seyleri yasiyoruz canim. Bende kabuklar oldugunu hissediyorum nefes aldikca aciyo bazen. Kabuk falan neyse de gülebilsem digerleri onemli degil ifadesiz suratm yuzunden kendimi igrenc hissediyorum
1 eylülde oldum 23 gun falan oldu iste. Ama ilk 1 haftadan sonra hiç ilerleme yok zaten morluk sislik yoktu sorun dudakti hala da dudak. Moralimi baya bozuyo o da. Pazartesi is basi yapcm öğretmenim stresim 2ye katlaniyovalla ben arada cımbızla girip bir iki koparıyorum. mesela bugün kocaman bir kabuk çıkardım farkında olmadan. iyi mi kötü mü yapıyorum bilmem canım
bayram bitimine kadar da azıcık dudağım düzelse iyi olacak. Yeşil çay içiyorum, maydanoz yiyorum falan... Sen ne zaman ameliyat oldun ve ne haldesin şu an?
1 eylülde oldum 23 gun falan oldu iste. Ama ilk 1 haftadan sonra hiç ilerleme yok zaten morluk sislik yoktu sorun dudakti hala da dudak. Moralimi baya bozuyo o da. Pazartesi is basi yapcm öğretmenim stresim 2ye katlaniyo
Vakka doktora sordum 1 2 ay icinde duzelir dedi ben fenalardayim tabi o sirada. Bayramda milletn icine cikamiyorm odaya kapattim kendimi. Burun seklim cok hosuma gitti ama suratmdaki ifadesizlik yuzunden hic anlami kalmiyo onun da.haydaaa senin 23 gün bir de nasıl hala çözülmez dudaklar :/ demek benim daha 1 ay var o zaman
bende de morluk yok şişlik çok azaldı, ama burun ucu ve üst dudak fena.
Yok canim gelmiyo hic hatta direk genzime akiyo :) ic kismi bende goremiyorum ama hissediyorum bide disardan dokununca farkediliyo icindeki olay :)Kızlar herkeste farklılık gösteriyo demekki bendede morluk ve şişlik felaketti hatta mor değil karaydı ilk üç gün şimdi yüzümde hala hafif şişlik var dudak hareketleri yapın sürekli ben burayı okuduktan sonra ameliyat oldum elimlede dilimlede sürekli yokluyorum ama var his bide iç kısmı nasıl görüp kopartıyosunuz kabukları benimki kapalı sadece ucun az ilerisini görüyorum gerisi yok bide çok bide oldu farkındayım çok pardon tuzlu suyu uygularken çokk afedersiniz sümkürme hissi oluyormu
alakası yok kesim felan yok bence uyuşuk üst dudak zaten burunla bağlı normal bi durum yanibenim ameliyattan sonra o kısım baya bi şişti şuan da üst dudağımı cok iyi hareket ettiremiyorum acaba benimki de mi kesildi bak şimdi bu açıklama mantıklı geldi bana dadoktora gülemiyorum dedim çok normal dedi ama kestm falan da demedi bak şimdi merak ettim
benimde öyle senin gibiydi gözler hatta sağ gözüm şişlikten kapanmıştı 1 hafta olunca gidiyor çoğu çok çok hafif morlukluk kaldı o da gider benimKızlar herkeste farklılık gösteriyo demekki bendede morluk ve şişlik felaketti hatta mor değil karaydı ilk üç gün şimdi yüzümde hala hafif şişlik var dudak hareketleri yapın sürekli ben burayı okuduktan sonra ameliyat oldum elimlede dilimlede sürekli yokluyorum ama var his bide iç kısmı nasıl görüp kopartıyosunuz kabukları benimki kapalı sadece ucun az ilerisini görüyorum gerisi yok bide çok bide oldu farkındayım çok pardon tuzlu suyu uygularken çokk afedersiniz sümkürme hissi oluyormu
Korkulacak birsey yok rahat olun ben ameliyat olalı 16 gün oldu..tefakatci olmasada olur cok korkuyodum ben ama korkulacak birsey yokmuş..ben gelmeyin bile dedim ama birakmadlar ayaga kalkabiliyorsun cunku kendine gelince..
canım ben temmuz ayında ameliyat oldumhiç korkmana gerek yokk. çok rahat bi sürec geçirdim ben şahsen. kimsenin yanında olmasına gerek yok tatlım, hemşireler felan genelde ilgili oluyorlar zaten. bu arada sakınnn erteleme! :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?