- 20 Ocak 2015
- 779
- 235
- 33
O şişlikten dolayı bendede öyle dert varKızlar benimde bugün alçım alındı resim çektirdim ama önden yamukluk vardı sürekli bakıp sorun ederim diye sildim ben hiç bişey anlamadım yaaa baktım ama nasıl olmuş anlamadım
Kızlar benimde bugün alçım alındı resim çektirdim ama önden yamukluk vardı sürekli bakıp sorun ederim diye sildim ben hiç bişey anlamadım yaaa baktım ama nasıl olmuş anlamadım
bnde yok neden kesik var ki ilk defa duydumBenim üst dudak içinde kesik var sizlerdede böyle bişey varmı
Bana burnumu yukarı çektikleri için dudağımın üst yanı genişlesin diye yaptılar gibi geldi diş ile diş eti arasındaki ince deriyi kesmişler belki mantıksız ama öyle düşünüyorum önceden dilim girmezdi üst dudağın altına şimdi komple giriyobnde yok neden kesik var ki ilk defa duydum
O dudak tavsan gibi kalkmasin diyrdir.. Benim de oyle ama onlarin kestigini dusunmemistim :) ayrica alciliyken gulunce o kesik artiyodu. Ama hic acisini falan hisstmedim o kesigiBana burnumu yukarı çektikleri için dudağımın üst yanı genişlesin diye yaptılar gibi geldi diş ile diş eti arasındaki ince deriyi kesmişler belki mantıksız ama öyle düşünüyorum önceden dilim girmezdi üst dudağın altına şimdi komple giriyo
Bana burnumu yukarı çektikleri için dudağımın üst yanı genişlesin diye yaptılar gibi geldi diş ile diş eti arasındaki ince deriyi kesmişler belki mantıksız ama öyle düşünüyorum önceden dilim girmezdi üst dudağın altına şimdi komple giriyo
benim ameliyattan sonra o kısım baya bi şişti şuan da üst dudağımı cok iyi hareket ettiremiyorum acaba benimki de mi kesildi bak şimdi bu açıklama mantıklı geldi bana daO dudak tavsan gibi kalkmasin diyrdir.. Benim de oyle ama onlarin kestigini dusunmemistim :) ayrica alciliyken gulunce o kesik artiyodu. Ama hic acisini falan hisstmedim o kesigi
Kesmeseydi hic gulemezdim dudak iyice yukarda durrdu. alci cikti smdi gulebiliyorm biraz daha :)benim ameliyattan sonra o kısım baya bi şişti şuan da üst dudağımı cok iyi hareket ettiremiyorum acaba benimki de mi kesildi bak şimdi bu açıklama mantıklı geldi bana dadoktora gülemiyorum dedim çok normal dedi ama kestm falan da demedi bak şimdi merak ettim
benim alçı çıkalı 15 gün oldu dişlerim hala görünmüyo özledim üst dişlerimiKesmeseydi hic gulemezdim dudak iyice yukarda durrdu. alci cikti smdi gulebiliyorm biraz daha :)
Doktor cok sis ondan begenmezsin falan demistir. Venm doktorum izin vermiyo alvi ciktiginda bakmama. Bant cikinca bak diyo :) hala mi begenmiyorsunuz?
Anladim benim de oyle olcak buyuk ihtinal. Bakalim. Alci alindi ama hala burnumda agiik hissediyorm bazenİlkine göre daha iyi şişler yavaş yavaş iniyor. Tam indi diyemem. Görsel açıdan beni hala tam anlamı ile tatmin etmedi burnum. Bir ayım daha dolmadı. Bekleyip göreceğim
Evet doğru çok mantıklıO dudak tavsan gibi kalkmasin diyrdir.. Benim de oyle ama onlarin kestigini dusunmemistim :) ayrica alciliyken gulunce o kesik artiyodu. Ama hic acisini falan hisstmedim o kesigi
23. Gundeym hala burun içinde kuruluk oluyo yarisi tıkalı falan. Ust dudagim hala uyusuk gülemiyorumNe sıkıntılı bir dönem beklemek oldumu olmadımı diye düşünmek nefes olarak tam açılan varmı benim hala tıkalı zaman zaman ve hala ağzım açık uyuyorum senelerdir gelen alışkanlık sanırım
Burun içi kuruluk için bol bol deniz tuzu sıkmak gerek etkili oluyor gercekten.bnm de kuruyordu burun içini doktor pansumanda temizleyip kuruyan dikişleri kan vs hepsini kesip çıkardı çok rahatlattı23. Gundeym hala burun içinde kuruluk oluyo yarisi tıkalı falan. Ust dudagim hala uyusuk gülemiyorum
Tampon cikiyo ama bu sefer ici sisiyo sislikten tam nefes alinamiyo iste..Ne sıkıntılı bir dönem beklemek oldumu olmadımı diye düşünmek nefes olarak tam açılan varmı benim hala tıkalı zaman zaman ve hala ağzım açık uyuyorum senelerdir gelen alışkanlık sanırım
Deniz tuzu sıkıyorum bende ama üstünde gunde 2 3 kez yaziyo :)Burun içi kuruluk için bol bol deniz tuzu sıkmak gerek etkili oluyor gercekten.bnm de kuruyordu burun içini doktor pansumanda temizleyip kuruyan dikişleri kan vs hepsini kesip çıkardı çok rahatlattı
:) valla günde 7,8 kez sıkıyorum.onun yerine karbonatlı su kullananlar fln oluyomuş ama farklı farklı tarifler varDeniz tuzu sıkıyorum bende ama üstünde gunde 2 3 kez yaziyo :)
benim de üst dudağım kalkmış baya ama ilk güne göre düzeldi sanırım ama uyuşukluk hiç yaşamadım. ilk günler pek agzım kapanmıyodu.aslında fena da gelmedi bana görüntü olarak:)Ben de 15 eylülde ameliyat oldum. Aranıza katılmak istedim.
Şu andaki en büyük sorunum üst dudağımın tamamen uyuşuk olması ve bu yüzden maymunumsu bir tipe sahip olmam. Aranızda bunu atlatmış olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?