Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Ay ne guzel moral verdiniz tesekkur ederim ..ilk cesaret ignem sizden oldu

sakın erteleme er yada geç olcan bir an önce olup kurtul inşallah ağrısız geçer :)

sakın erteleme er yada geç olcan bir an önce olup kurtul inşallah ağrısız geçer :)

Aslinda ertelemek istemiyorum ama dediğim gibi yanliz gitme isi canimi sikiyor..teşekkürler iyi dileklerini için inş agrisiz geçer :)

yanında refakatci olsun canım cok zor tek basına. buz koyarken felan şart biri her saat başı kalkamazsın bi ara sabaha karsı kendim kalkayım dedim başım gözüm döndü kendimi yere bıraktım yavasca ablamı cagırdım geldi hemen topladı beni. ilk 2 gün ameliyatının ciddiyetine göre önemli yani.

Geçmiş olsun. Maşallah sonuçtan memnun musunuz?
Tesekkurler :)
Dogrusunu soylemek gerekirse aynaya baktigimda (sargisiz hali) bi garip hissettim tam anlayamadim şiş hala tam begenip begenemedim diyemiyorum bunu soylemek icin erken diye dusunuyorum

Tesekkurler :)
Dogrusunu soylemek gerekirse aynaya baktigimda (sargisiz hali) bi garip hissettim tam anlayamadim şiş hala tam begenip begenemedim diyemiyorum bunu soylemek icin erken diye dusunuyorum

benim de bugun 12. Gun. 7. Gunden beri bantsiz daha yeni yeni alıştım. Protezmis gibi hissediyodum burnumu

Aslinda ertelemek istemiyorum ama dediğim gibi yanliz gitme isi canimi sikiyor..teşekkürler iyi dileklerini için inş agrisiz geçer :)
ameliyata giderken beni uyutmuslar daha odadayken nasıl ne zaman gittimi hatırlamıorum sonra gözlerimi bi actım ablam yanımda. narkoz kısmı en kolay kısmı o değilde ilk cıktıgında seni giydirecek. senle ilgilenecek biri şart bugün 3. günüm benim ve oğlumu uyuttum yemek hazırladım cok egilmeden. birde benim acık ameliyattı. işlem coktu. kemer yan kanatlar catlağım vardı ve deviasyon baya zorladı sadece 2 gün. Senin işlem azsa 1 günde bile toparlarsın

Beni giydirme isini hastane gorevlileri yapmış anneme birakmadan ben zaten yari uyaniktim su oembe olani giycem falan diyodum hayal meyal :) bende oyle agir durum olmadi tam tersi 2 saat sonra narkoz dagilinca kalktm rahatca sohbet falan ettm ayni gun ameliyat olanlarla benimki de acikti kemer ve dusuk burun ucu vardi 1 saat surmus ameliyat :)

gecmiş olsun canım sanada tabi her hastane ve her işlem farklı oluyo onla alakalıdır. Benimde 3 saat sürmüş ameliyatım. hasta bakıcı sadece yatagıma getirmiş giydirip ameliyat önlüğünü geri verin demiş. bende hayal meyal hatırlıorum. ben iki gün sonunda kalktım tam anlamıyla kuzum. kemer cok zor deil yan kanatlar kesilecekse burun daraltılacaksa kemik işlemi ne kadar coksa o kadar zorlaşıo sanırım.

Valla mesajiniz cesaret verdi..iinş ben de rahat bi şekilde atlatirim..
Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi
yanlız girmekten hiç korkma girerken bişi yok ameliyata girerken zaten seninkiler odada bekliyorlar cıktıgında bir kişi olsun yeter. Ne gibi işlemler olacak sende tatlımm. Bu arada en zor olanlar bile 2 günde atlatılıyo rahat ol. Umarım agrısız acısız kısa zamnda atlatırsın canımm

Cok cok gecmis olsun simdi iyisindir umarim

dikişlerim ve içindeki silikon çarşamba çıkacak sabırsızlıktan ölcem ve burnum tıkalı olması çok rahatsız edici

dikişlerim ve içindeki silikon çarşamba çıkacak sabırsızlıktan ölcem ve burnum tıkalı olması çok rahatsız edici
Benim burnum tam olarak daha dun acildi geceleri hic uyuyamiyodum agizdan nefes almak cok zor insanın küçük dili bile kuruyo

Cok cok gecmis olsun simdi iyisindir umarim
Şükür bugün cok daha iyiydim kuzumm. inşallah cuma günü görüncede cok mutlu olurum burnumu heycanla bekliorum bakalım hoş 1 sene boyunca kimbilir kaç defa değişir diymi sekli :)

Şükür bugün cok daha iyiydim kuzumm. inşallah cuma günü görüncede cok mutlu olurum burnumu heycanla bekliorum bakalım hoş 1 sene boyunca kimbilir kaç defa değişir diymi sekli :)
Tabi canim boyle biraz kalkik oluyo ucu yaoay gorunuyo şişlik de var tabi. Ilk gorunce begenmeyebilirsin hazirlikli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…