Yok bence hic caniniz sıkılmasn gercekten hic zor değil moraliniz yüksek olduğu sürece ameliyat öncesi yalniz olmaniz sizi etkilemezbenim annem yanimdaydi ama yolun yarisina kadar ancak gelebildi almiyolar zaten. Bende beni goturen hemsirelerle muhabbet ettm onlarla gule oynaya gittik ameliyattan cikip uyaninca gördüm annemi
sakın erteleme er yada geç olcan bir an önce olup kurtul inşallah ağrısız geçer :)İnsallah tesekkur ederim..ben ameliyat gunumu cok once almistim sansima okullarin acilisi ertelendi ve planlarim alt ust oldu..kizim okulda okulacak esim de mecbur onunla kalacak en yakin arkadasim geleckti refakatci ama onunda kizi o hafta okula basliyor..ertelemek de istemiyorum..tek basima gitsem bizimkiler sonradan gelse sorun olur mu acaba
sakın erteleme er yada geç olcan bir an önce olup kurtul inşallah ağrısız geçer :)
Ameliyat olduktan sonra da yazarsin merak ederimAy ne guzel moral verdiniz tesekkur ederim ..ilk cesaret ignem sizden oldu
Ameliyat olduktan sonra da yazarsin merak ederim
sanırım sen ameliyat oldun eski mesajlara bakamıyorumdaAmeliyat olduktan sonra da yazarsin merak ederim
Geçmiş olsun. Maşallah sonuçtan memnun musunuz?Alçim çikti cuma günü rahat agrisiz sizisiz bir süreç gecirdim agri kesiici içtigimi vs hatirlamiyorum bile :)
yanında refakatci olsun canım cok zor tek basına. buz koyarken felan şart biri her saat başı kalkamazsın bi ara sabaha karsı kendim kalkayım dedim başım gözüm döndü kendimi yere bıraktım yavasca ablamı cagırdım geldi hemen topladı beni. ilk 2 gün ameliyatının ciddiyetine göre önemli yani.İnsallah tesekkur ederim..ben ameliyat gunumu cok once almistim sansima okullarin acilisi ertelendi ve planlarim alt ust oldu..kizim okulda okulacak esim de mecbur onunla kalacak en yakin arkadasim geleckti refakatci ama onunda kizi o hafta okula basliyor..ertelemek de istemiyorum..tek basima gitsem bizimkiler sonradan gelse sorun olur mu acaba
Şimdiden geçmiş olasun inşallah başarılı bir ameliyat olur. Sürecide bizlerle paylaşırsın.
Benim ameliyat olalı 12. günüm İlk alçılarım çıktığında açıkçası burnumu hiç beğenmedim. hiç istediğim gibi değildi.
Şuan alçı çıktıktan sonra bantlar takıldı.
Pazartesi günü bantlarım çıkacak.
Tesekkurler :)Geçmiş olsun. Maşallah sonuçtan memnun musunuz?
Evet daha 12. Günümsanırım sen ameliyat oldun eski mesajlara bakamıyorumda
Tesekkurler :)
Dogrusunu soylemek gerekirse aynaya baktigimda (sargisiz hali) bi garip hissettim tam anlayamadim şiş hala tam begenip begenemedim diyemiyorum bunu soylemek icin erken diye dusunuyorum
ameliyata giderken beni uyutmuslar daha odadayken nasıl ne zaman gittimi hatırlamıorum sonra gözlerimi bi actım ablam yanımda. narkoz kısmı en kolay kısmı o değilde ilk cıktıgında seni giydirecek. senle ilgilenecek biri şart bugün 3. günüm benim ve oğlumu uyuttum yemek hazırladım cok egilmeden. birde benim acık ameliyattı. işlem coktu. kemer yan kanatlar catlağım vardı ve deviasyon baya zorladı sadece 2 gün. Senin işlem azsa 1 günde bile toparlarsınAslinda ertelemek istemiyorum ama dediğim gibi yanliz gitme isi canimi sikiyor..teşekkürler iyi dileklerini için inş agrisiz geçer :)
Beni giydirme isini hastane gorevlileri yapmış anneme birakmadan ben zaten yari uyaniktim su oembe olani giycem falan diyodum hayal meyal :) bende oyle agir durum olmadi tam tersi 2 saat sonra narkoz dagilinca kalktm rahatca sohbet falan ettm ayni gun ameliyat olanlarla benimki de acikti kemer ve dusuk burun ucu vardi 1 saat surmus ameliyat :)ameliyata giderken beni uyutmuslar daha odadayken nasıl ne zaman gittimi hatırlamıorum sonra gözlerimi bi actım ablam yanımda. narkoz kısmı en kolay kısmı o değilde ilk cıktıgında seni giydirecek. senle ilgilenecek biri şart bugün 3. günüm benim ve oğlumu uyuttum yemek hazırladım cok egilmeden. birde benim acık ameliyattı. işlem coktu. kemer yan kanatlar catlağım vardı ve deviasyon baya zorladı sadece 2 gün. Senin işlem azsa 1 günde bile toparlarsın
gecmiş olsun canım sanada tabi her hastane ve her işlem farklı oluyo onla alakalıdır. Benimde 3 saat sürmüş ameliyatım. hasta bakıcı sadece yatagıma getirmiş giydirip ameliyat önlüğünü geri verin demiş. bende hayal meyal hatırlıorum. ben iki gün sonunda kalktım tam anlamıyla kuzum. kemer cok zor deil yan kanatlar kesilecekse burun daraltılacaksa kemik işlemi ne kadar coksa o kadar zorlaşıo sanırım.Beni giydirme isini hastane gorevlileri yapmış anneme birakmadan ben zaten yari uyaniktim su oembe olani giycem falan diyodum hayal meyal :) bende oyle agir durum olmadi tam tersi 2 saat sonra narkoz dagilinca kalktm rahatca sohbet falan ettm ayni gun ameliyat olanlarla benimki de acikti kemer ve dusuk burun ucu vardi 1 saat surmus ameliyat :)
yanlız girmekten hiç korkma girerken bişi yok ameliyata girerken zaten seninkiler odada bekliyorlar cıktıgında bir kişi olsun yeter. Ne gibi işlemler olacak sende tatlımm. Bu arada en zor olanlar bile 2 günde atlatılıyo rahat ol. Umarım agrısız acısız kısa zamnda atlatırsın canımmValla mesajiniz cesaret verdi..iinş ben de rahat bi şekilde atlatirim..
Muhtemelen bennameliyattan cikana kadar gelmiş olur herkes ..ama hastaneye yanliz gitmek ameliyata yanliz girmek canimi sikiyor acikcasi
Cok cok gecmis olsun simdi iyisindir umarimgecmiş olsun canım sanada tabi her hastane ve her işlem farklı oluyo onla alakalıdır. Benimde 3 saat sürmüş ameliyatım. hasta bakıcı sadece yatagıma getirmiş giydirip ameliyat önlüğünü geri verin demiş. bende hayal meyal hatırlıorum. ben iki gün sonunda kalktım tam anlamıyla kuzum. kemer cok zor deil yan kanatlar kesilecekse burun daraltılacaksa kemik işlemi ne kadar coksa o kadar zorlaşıo sanırım.
Benim burnum tam olarak daha dun acildi geceleri hic uyuyamiyodum agizdan nefes almak cok zor insanın küçük dili bile kuruyodikişlerim ve içindeki silikon çarşamba çıkacak sabırsızlıktan ölcem ve burnum tıkalı olması çok rahatsız edici
Şükür bugün cok daha iyiydim kuzumm. inşallah cuma günü görüncede cok mutlu olurum burnumu heycanla bekliorum bakalım hoş 1 sene boyunca kimbilir kaç defa değişir diymi sekli :)Cok cok gecmis olsun simdi iyisindir umarim
Tabi canim boyle biraz kalkik oluyo ucu yaoay gorunuyo şişlik de var tabi. Ilk gorunce begenmeyebilirsin hazirlikli olŞükür bugün cok daha iyiydim kuzumm. inşallah cuma günü görüncede cok mutlu olurum burnumu heycanla bekliorum bakalım hoş 1 sene boyunca kimbilir kaç defa değişir diymi sekli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?