- Emoji Skoru
- 349
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi elifaslannn
-
Benim de aynı tarihlere denk geliyor güzellikle kolaylıkla hamile kalırız inşallahMerhaba güzel anneler. Hepimiz anne olma yolunda ilerleyen anneleriz
Bende 40 yaşındayım 3.gün 2 tane 5.gün 3 tane embriyom toplandı 2 kez opu oldum ve donduruldu.
Simdi temmuz adeti boş geçecek ağustos adetinde transfer için planlama yapacağız herhalde ağustos sonu Eylül başını bulacak
Omega 3 quenzimq10 arı sütü en çok önerilenler bunlarBende 4. Kez Eylül ayında Opu olucam yorucu olmaya başladı süreçyumurta kalitesi arttırmak için uyguladığınız yöntemler var mı
Omega 3 quenzimq10 arı sütü en çok önerilenler bunlar
Arı sütü hariç hepsini kullanılıyorum yanında inositolde kullanıyorum bakalımOmega 3 quenzimq10 arı sütü en çok önerilenler bunlar
Bn de iki üç ay düzenli kullandım 4 yumurtam toplandı ikisi döllendi yumurta sayım azdı zaten faydası oldu mu bilmiyorumArı sütü hariç hepsini kullanılıyorum yanında inositolde kullanıyorum bakalım
Bende 20 toplanıyor ama 5. Güne maksimum 4 kalıyor 2 si kaliteli oluyorBn de iki üç ay düzenli kullandım 4 yumurtam toplandı ikisi döllendi yumurta sayım azdı zaten faydası oldu mu bilmiyorum
Ben opudan önce prowomen kullandım eşim de promen kullandı, 4 tane 5. Gün embriyosu olmuştu onların etkisi var mı bilmiyorum tabiBende 4. Kez Eylül ayında Opu olucam yorucu olmaya başladı süreçyumurta kalitesi arttırmak için uyguladığınız yöntemler var mı
Ben ağustosun 3.ünde yada 5.inde transfer olacağım. Amhım 0.9 yaşım 32. Dün yumurtam toplandı 9 tane 4 ü döllenmiş. Bakalım transfer kadar devam edebilcekler mi
Benimde yaş 30. Bu 3. Denemem olacak. Amh benimde 0.9 ilkinde 4 yumurtam gelişmişti hepsi döllenmişti. Şimdi 9-10 tane gelişmiş pazartesi onuda belli olcak bakalım ay çok heyecanlıyım yineHadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç yumurta görünüyor dedi doktor en son
11 indeAaa çok güzel Rabbim hayırlı etsin ne zaman test günü
Ben taze transfer olcam tabi yumurtalar gelişmeye devam ederseBenimde yaş 30. Bu 3. Denemem olacak. Amh benimde 0.9 ilkinde 4 yumurtam gelişmişti hepsi döllenmişti. Şimdi 9-10 tane gelişmiş pazartesi onuda belli olcak bakalım ay çok heyecanlıyım yinetaze transfer olmamıştım hiç @Denizgirl senin öyle sanırım nasıl ilerliyor süreç
Merhaba, benden 4 yumurta toplandı 4ü de döllenip 5. Güne ulaştı. 2 tane transfer oldum biri tuttu oğlum var şimdi 3,5 yaşında. Perşembe günü de geri kalan 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.Arkadaşlar merhaba
Benim de bir kızım var, ilk gebeliğim doğal yolla oldu. Sonrasında ise uzun süre hamile kalamadım ve tüp bebek tedavisine başladık. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktorum 4 yumurtamın güzel geliştiğini söyledi. İnşallah önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim olacak.
Bu süreçten geçen ve benzer sayıda yumurtayla güzel sonuç alan var mı? Deneyimlerinizi ve güzel haberlerinizi paylaşabilir misiniz? Hepimize umut olsun.
Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucağını sağlıklı bebişiyle doldursun. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Âmin.
Ya bende 32 yaşındayım banada aynısını dedi doktor tek emniriyo diyeTek olacak ilk transferde tek yapıyoruz yasal olarak dedi
Bende de 4 yumurta gelişmiş dedi hayırlısı bakalım ortalama 7 ile 10 bekliyordu doktorBenim dün kontrolüm vardi doktor 2 folikul gordu sadece ne yazikki rezer. Azlığı var. Ama hormon degerlerim normal olduğu icin başladık tedaviye bakalım ne çıkacak. Umudum kırıldı cok fazlabu sekilde tek embriyosu olan tanıdığınız var mi
Hadi hayırlısı olsun cnm kaç embriyo oldu nasıl hissediyorsun tutmuştur emininBen oldum 1 saat önce
Amin cnm çok sevindim senin adına benimde tek embriyo olacak zaten ilk tüp bebek deneyimim bir kızın var bakalım nasipMerhaba, benden 4 yumurta toplandı 4ü de döllenip 5. Güne ulaştı. 2 tane transfer oldum biri tuttu oğlum var şimdi 3,5 yaşında. Perşembe günü de geri kalan 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.
İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız
Yani çok bir değişiklik olmadıHadi hayırlısı olsun cnm kaç embriyo oldu nasıl hissediyorsun tutmuştur eminin
Bende de 4 yumurta gelişmiş dedi hayırlısı bakalım ortalama 7 ile 10 bekliyordu doktor
Benim opu 3 yumurta toplandi. 1tanesi blast evresine gelebildiBende de 4 yumurta gelişmiş dedi hayırlısı bakalım ortalama 7 ile 10 bekliyordu doktor
Sorununuz neydi ? Pgt yatırdınız miSelam kızlar bende ağustos sonuna doğru 3.transferimi olucam ilki negatif ikincisi kimyasal olmuştu bu sefer güzel olur umarım
Pcosum var. Donmuş embiriyolarım var onlardan kullanacağım yine o nedenle pgt yaptıramıyorum ama bu defa bağışıklık baskılayıcı serum uygulanacakSorununuz neydi ? Pgt yatırdınız mi