- Emoji Skoru
- 6.186
- Puanlar
- 723
- Konu Sahibi elifaslannn
-
Anlıyorum umarim olumlu sonuclanirPcosum var. Donmuş embiriyolarım var onlardan kullanacağım yine o nedenle pgt yaptıramıyorum ama bu defa bağışıklık baskılayıcı serum uygulanacak
Amin cnm çok sevindim senin adına benimde tek embriyo olacak zaten ilk tüp bebek deneyimim bir kızın var bakalım nasipMerhaba, benden 4 yumurta toplandı 4ü de döllenip 5. Güne ulaştı. 2 tane transfer oldum biri tuttu oğlum var şimdi 3,5 yaşında. Perşembe günü de geri kalan 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.
İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız
Bende yarın kontrol var bakalım yazarım burayaBenim opu 3 yumurta toplandi. 1tanesi blast evresine gelebildioda pgt ye gidecek. Doldurulacak bakalım bizi ne bekliyor. Biraz stresliyim. Siz ne yapacaksiniz
Kaç yumurta toplandıYani çok bir değişiklik olmadıbazen iyi bazende ya tutmazsa diye kötü hissediyorum 5 embriyo vardı geriye 4 kaldı
17Kaç yumurta toplandı
Regl olmayı Bekliyorum halaaaTransfer olan yok mu
Ben dün oldum 5. Gün 2 taneTransfer olan yok mu
Bende de ağrı oluyor özellikle otururken ve yatınca sağa sola dönerkenBenim çarşamba yumurta toplandı 11 tane 4 tane döllenen olmuş pazartesi yada salı transfer olacak
Ama şu anda progestan iğne vuruyorum çok kötüyüm yürüyemiyorum sizlerde de oyle oldu mu
Çok yakınız güzel haberler alalım inşallahBugün oldum 5. Gün 1 tane
Çok yakınız güzel haberler alalım inşallahne zaman test yapacaksınız
Evet dondurulmuş bana 20sinde test yap dedi ama çok uzak ben de erkenden başlarım muhtemelenayy inşallah17 ağustosta test yap dedi doktor, ama ben sanırım dayanamayıp daha erkenden başlarım yapmaya
Dondurulmuş muydu sizin de?
Hadi hayırlısı sağlıkla geçsin inşallahBende 17 ağustosta transfer olacağım haftaya başlayacağım iğnelere rahattık yine gelsin ağlamalar
Hayırlı olsunBende 17 ağustosta transfer olacağım haftaya başlayacağım iğnelere rahattık yine gelsin ağlamalar
Yaaa çok iyi hangi ilaçları kullanıyorsunuzHayırlı olsunaynı zamanda transfer oluyormuşuz
Bende pgt den sonuç bekliyorum. Daha 5 gun oldu gideli .1 embriyom vardi. Sizin kaç gününüz kaldiPgt den sonuç bekliyorum ben de