Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 adet embriyo transfer edilecek ❤ ikisinede pgt ve nus yapıldı. Ikisinin kaliteside 5BBKac adet embriyo transfer edilecek ?
Pgt ,ngs vb genetik tanı yapıldı mı ?
Embriyo kalitesi ?
Yaş ?
Kaçıncı deneme ? İlk ben başlayayım :
Pgtli ,dondurulmuş ,5ab kalitede natural siklusta transfer edilecek .
İlk deneme .
10 dondurulmus masallah ne kadar guzelİlk denemem
1 adet embriyo transferi yapılacak,yaş 30,dondurulmuş transfer embriyo kalitesi hakkında bilgi almadım yarın kontrolüm var nasipse o zaman öğrenicem beni bekleyen 10 donmuş yavru var![]()
İnşallah kaliteleri de güzeldir rabbim tüm isteyenlere nasip etsin bizlerinde kucağı dolsun artık10 dondurulmus masallah ne kadar guzel
Opudan sonraki adet değil bir sonraki adet ile başlıyor yaklaşık 1.3 2 ay donmuş oluyor senin adet düzenine göre yani…opudan sonra 1 hafta 10 gün içinde ilk adeti oluyorsun.rahim dinlendirme oluyor yaniKızlar donmuş embriyo transferi ne zaman yapılıyor? Ne kadar süre donduruyor yani
Hm anladım canım sağolasın.Opudan sonraki adet değil bir sonraki adet ile başlıyor yaklaşık 1.3 2 ay donmuş oluyor senin adet düzenine göre yani…opudan sonra 1 hafta 10 gün içinde ilk adeti oluyorsun.rahim dinlendirme oluyor yani
Rica ederim canımHm anladım canım sağolasın.
Kac adet embriyo transfer edilecek ?
Embriyo kalitesi ?
Yaş ?
İlk deneme merh
Merhaba, pgt'den normal gelen embriyolarım var 1 tanesi transfer edilecek, hepsi 5bb kalite, Yaş 35 İlk denemeKac adet embriyo transfer edilecek ?
Embriyo kalitesi ?
Yaş ?
İlk deneme .
Umarım her şey güzel olur embriyomuz aynı 5ab1 ADET EMBRİYOM VAR
GENETİK YAPILDI
5AB KALİTE
29 YAŞ
1.DENEMEM
Umarım güzel haberler almıssınızdur .sizin de transfer bu ay dimiİlk denemem
1 adet embriyo transferi yapılacak,yaş 30,dondurulmuş transfer embriyo kalitesi hakkında bilgi almadım yarın kontrolüm var nasipse o zaman öğrenicem beni bekleyen 10 donmuş yavru var![]()
Siz hangi hastanede tedavı görüyorsunuz ?brn de 2 transfer istedım ama Şişli memorial yaşım 37olmasına rağmen riskli olur dıye tek embrıyo transferi yapıyor ikna edemedim .umarım bu defa yavrularınızı sağlıkla alırsınız2 adet embriyo transfer edilecek ❤ ikisinede pgt ve nus yapıldı. Ikisinin kaliteside 5BB3.denemem diğerleri tuttu ama düşük oldu o yüzden bu sefer pgt ve ngs yapıldı. Yaşım 28
![]()
Ayrıca pgt ye kac embriyo gonderdınız ve kac geri geldı merak ettim .biz 5adet gonderdık 2si sağlam biri %45 mozaik geldi .en kalıtelı AA olan embriyolarımda kromozom anomalısı saptandı2 adet embriyo transfer edilecek ❤ ikisinede pgt ve nus yapıldı. Ikisinin kaliteside 5BB3.denemem diğerleri tuttu ama düşük oldu o yüzden bu sefer pgt ve ngs yapıldı. Yaşım 28
![]()
Ilk tup bebek denememde kalbi atmadı ve dustu malesef. Agustosta 2.yi denicez insallah 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyolari var. 33 yasinda
Hayırlısı olsun bu defa insallah .birbirimize umut olalım .3 adet mi transfer edilecek ?bu embriyolarınıza pgt yapıldı mı ?transfer tarıhınız belli miIlk tup bebek denememde kalbi atmadı ve dustu malesef. Agustosta 2.yi denicez insallah 3 tane dondurulmus 5. Gun embriyolari var. 33 yasindayim