Benimde persembe yapıldı kaç yumurta toplandıMerhaba arkadaşlar perşembe yumurta toplama yapıldı cuma sabah saat 09:30 gibi aradılar yumurta ile ilgili bilgi verdiler buğun bir dönüş olmadı sizleri aynı saat de mi arıyorlar
Bende çok stres oldum kötü giden birşey varmı diye.4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi dedi 4 cü yavaş ilerliyor dedi .sizi pazar günü arayacaklarını söylediler miBenimde persembe yapıldı kaç yumurta toplandı
Pazar günü aramazlar bence kapalı olduğu için benimde 3 tane varBende çok stres oldum kötü giden birşey varmı diye.4 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi dedi 4 cü yavaş ilerliyor dedi .sizi pazar günü arayacaklarını söylediler mi
Güzel sonuçlar alırız inşallah bilgi verince yazarsanız sevinirim yaş kaçPazar günü aramazlar bence kapalı olduğu için benimde 3 tane var
31 sizinGüzel sonuçlar alırız inşallah bilgi verince yazarsanız sevinirim yaş kaç
İnşallahGüzel sonuçlar alırız inşallah bilgi verince yazarsanız sevinirim yaş kaç
4231 sizin
2.evlilik benim
Var mı çocuğunuz2.evlilik benim
2 oğlum var 23 ve 18Var mı çocuğunuz
Ne güzel varmış sizin2 oğlum var 23 ve 18
Merhaba arayan oldu mu sizi beni hala aramadılarBenimde dün 9 da aramışlardı bütün kimse aramadı çok stres oldum
Yok beni de aramadılar nerde yaptırdınız sizMerhaba arayan oldu mu sizi beni hala aramadılar
Antalya Memorial hastanesinde yaptırdımYok beni de aramadılar nerde yaptırdınız siz
Ben aradım bilgi aldım kötü bir gelişmede haber veriyorlarmış şuan herşey normal dediYok beni de aramadılar nerde yaptırdınız siz
Ben bekleyeceğim aramaya korkuyorumBen aradım bilgi aldım kötü bir gelişmede haber veriyorlarmış şuan herşey normal dedi
Kötü bir durum varsa arıyorlarmış korkmayın arayın benceBen bekleyeceğim aramaya korkuyorum
Bilmiyorum ya zaten kapalıdır öğleye kadar çalışıyorlarKötü bir durum varsa arıyorlarmış korkmayın arayın bence
Her şey güzel olsun .bizimle sonucunuzu paylaşın lütfenMerhaba ben bugün oldum transferimi
günü gittim ama histeroskopi ve çizik atılmasına karar veroldı bu ay .Eylül e kaldıMerhaba ben bugün oldum transferimi
Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım umarım güzel haberler veririm umut olurum ilk denemem olduğu için hiç bişey hissetmiyorum ama bakalım nasipHer şey güzel olsun .bizimle sonucunuzu paylaşın lütfenben dün transfer ıcın adetımın 3.
günü gittim ama histeroskopi ve çizik atılmasına karar veroldı bu ay .Eylül e kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?