- 17 Kasım 2016
- 1.347
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Haklısın ama pozitif ol artık iyi düşün iyi olsun eğer tekrar yaptırmayı dusunuyorsan olumsuzu kafandan at bak bende senin gibi korkuyordum çok şükür ikinci denemem pozitif okadar pozitif haberi aldikki buradaki postlarda .iyi düşün Rabbimden iste dua et rahatlarsın .2 yıl ara verdım tekrar denemeye korkuyorum
Haklısın ama pozitif ol artık iyi düşün iyi olsun eğer tekrar yaptırmayı dusunuyorsan olumsuzu kafandan at bak bende senin gibi korkuyordum çok şükür ikinci denemem pozitif okadar pozitif haberi aldikki buradaki postlarda .iyi düşün Rabbimden iste dua et rahatlarsın .ya ben cok gergın bi yapıya
Ya ben cok gergin yapıya sahibim pozıtıf dusunemıyorum ayrıca cok agresıf oluyorum tup bebek donemınde engel olamıorumHaklısın ama pozitif ol artık iyi düşün iyi olsun eğer tekrar yaptırmayı dusunuyorsan olumsuzu kafandan at bak bende senin gibi korkuyordum çok şükür ikinci denemem pozitif okadar pozitif haberi aldikki buradaki postlarda .iyi düşün Rabbimden iste dua et rahatlarsın .
Bende öyleyim takarım düşünürüm üzülürüm .kendimi yilratmaktan başka bir şey değil aslında .eşin ne diyorYa ben cok gergin yapıya sahibim pozıtıf dusunemıyorum ayrıca cok agresıf oluyorum tup bebek donemınde engel olamıorum
Esim cok ıstıyor ama ben boyle olunca ısrar etmiyor, gecmezki simdi bendeki bu hal yaBende öyleyim takarım düşünürüm üzülürüm .kendimi yilratmaktan başka bir şey değil aslında .eşin ne diyor
Bir yardım al psikoloktan esinede haksızlık cunkuEsim cok ıstıyor ama ben boyle olunca ısrar etmiyor, gecmezki simdi bendeki bu hal ya
Hayırlı olsun inşallah bol bol yumurtan olur inşallahKizlar bugun kontrolüm vardi doktorda cumaya toplama gunu verdi. Ama bu süreçte çok kendini yorma ağır kaldırma falan dedi sasirdim. Genelde Okuduğum transferden sonra diyorlarmış böyle ama doktorum yumurtaların büyüyor dikkat etmek lazım patlamasın dedicumayı bekliyorum ignelerimle hayırlısı bakalim
Ilk kez yaptırıyoruz evetHayırlı olsun inşallah bol bol yumurtan olur inşallahsen ağır kaldırma dikkat et kendine üşütme .ilk transfermi.taze mi donmusmu yapacaklar
En güzeli. benim ilki tazeydi değerim 8 çıktı gerisi gelmedi tutunamadi.ikinci donmuş yapıldı hamileyim inşallah sende gebe kalırsın,Ilk kez yaptırıyoruz evetdondurulmus sanirim çünkü cuma toplana olcak dedi ama Ekim sonu kasim başı gibi transfer olur dedi. Fazla sayıda görünüyor toplamadan so ra dinlendiriyorum dedi.
Ay ne guzel saglikla kucağına da alırsın insallahEn güzeli. benim ilki tazeydi değerim 8 çıktı gerisi gelmedi tutunamadi.ikinci donmuş yapıldı hamileyim inşallah sende gebe kalırsın,
Amin canim darısı sana olsun inşallah.cok yumurta toplanmasından çok içi dolu ve döllenen yumurtaların olması inşallah 5. Güne ulaşan bir sürü yumurtan olurAy ne guzel saglikla kucağına da alırsın insallahhayirlisiyla saglikla olsun da inşallah
Haklısın gereklı sanırım :/Bir yardım al psikoloktan esinede haksızlık cunku
Evet aneztezili oluyorsun ama tam değil yarım yani kendine gelmen sorun olmuyor. Ameliyat önlüğü oluyor üstünde. İçinde üst çamaşırın olabilir. Hatta elbise giyersen sadece alt çamaşır çıkarttırıp üzerinden önlükde giydirdiklerini gördüm. Tabi farklı olabilir yerine göre. Operasyon sonrası 1 hafta kadar ilişki yok. Antibyotik verir doktorun onu kullanıcaksın sonra heyecanlı bekleyişKızlar ben yarın yumurta toplama olucam. Bu baya ameliyat gibi birsey mi. Tamamen soyunup ameliyat önlüğü ile mi gircem. Tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Merhaba hayırlı olsun şimdiden evet ameliyata girer gibi hazırlanıyordum anestezi ile yumurtalar toplanır.Kızlar ben yarın yumurta toplama olucam. Bu baya ameliyat gibi birsey mi. Tamamen soyunup ameliyat önlüğü ile mi gircem. Tecrübeli olanlar yazarsa sevinirim
Hoşgeldin . hayırlı olsun inşallah bebeğin sana tutunur.dualarim isteyen herkeseKızlar Merhaba, bende bu akşam gonal f başlıyorum hayırlısıyla . Rabbim inşallah hayırlı bir şekilde hepimize pozitif görüp sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip ederGebe kalan arkadaşlarım dualarında bizi eksik etmesinler
İnşallah canım benim Allah razı olsunHoşgeldin . hayırlı olsun inşallah bebeğin sana tutunur.dualarim isteyen herkese
İnşallah oncelikle bol bol dolu dolu yumurtan öldür hepside dollenip 5 .güne giderİnşallah canım benim Allah razı olsun
Ay inşallah canım benim yaİnşallah oncelikle bol bol dolu dolu yumurtan öldür hepside dollenip 5 .güne gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?