- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Ya çok sevindim. Hayırlı olsunHaber veririm diye söz vermistim kizlar. 8. Gunum bugün ve sabah yaptigim test... 1. dakikada belirdi cizgi insallah saglikli ilerler3.gun embrıyosu 2adet...
Ah inşallah duzenli artarYa çok sevindim. Hayırlı olsunmaşallah işte ben burdayım diyor inşallah katlanıp değerin artar ne zaman kan vereceksin
Çok sevindim inan az kaldı dayanabilecek misin cumaya kadarAh inşallah duzenli artarcuma gunu kan tahlili istedi dr
Offf bugun keske kan verseydim dedim... cumadan sonra artisi kontrol etmek icin pazara vermem gerek kani... yarin versemde pek bi anlami olmayacak gibi geliyor ama ölüyorum meraktanda... neyse yarin sabaha da testim var onu yaparim koyulasma var mi ona bakarim artikÇok sevindim inan az kaldı dayanabilecek misin cumaya kadar
Bugün bitmdis değil gidip kan vverebilirsin ozellerde 1.5 saate çıkıyorOfff bugun keske kan verseydim dedim... cumadan sonra artisi kontrol etmek icin pazara vermem gerek kani... yarin versemde pek bi anlami olmayacak gibi geliyor ama ölüyorum meraktanda... neyse yarin sabaha da testim var onu yaparim koyulasma var mi ona bakarim artik
Canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oluyorsun 3.gün embriyosu içinHaber veririm diye söz vermistim kizlar. 8. Gunum bugün ve sabah yaptigim test... 1. dakikada belirdi cizgi insallah saglikli ilerler3.gun embrıyosu 2adet...
İnş hadi bi ikiz dahaAh inşallah duzenli artarcuma gunu kan tahlili istedi dr
Teşekkür ederim bizimle birlikte isteyen herkesin kucağı dolsun inşallahCanım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oluyorsun 3.gün embriyosu için
Ayyy İnşallahİnş hadi bi ikiz daha
Aminnn canım inşallahKızlar Merhaba, bende bu akşam gonal f başlıyorum hayırlısıyla . Rabbim inşallah hayırlı bir şekilde hepimize pozitif görüp sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip ederGebe kalan arkadaşlarım dualarında bizi eksik etmesinler
Hadi hayırlı olsun inşallahAminnn canım inşallahben 6 gündür iğne kullanıyorum dün doktora gittim yumurtalar güzel yanıt vermiş büyümüşler dedi cmtesi tekrar kontrole gidicem inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiş olurlar heyecanlıyım ayın sonu gibi sanırım yumurta toplama işlemi olacak transfer eylülün başında olur bakayım hayırlısı
Kaçıncı gün embriyosuMerhaba, benim de bugün 3. Günüm oldu iğne vurulalı. Cumartesi kontrole gideceğim. Ben de çok heyecanlıyım. Başka bir şey düşünemez oldum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aminnn bende çok heyecanlıyım kaygılıyım seninki kaçıncı gün embriyosu test tarifin ne zamanMerhaba, benim de bugün 3. Günüm oldu iğne vurulalı. Cumartesi kontrole gideceğim. Ben de çok heyecanlıyım. Başka bir şey düşünemez oldum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben gonal f kullanmaya Salı akşamı başladım. Cumartesi ilk kez gideceğim kontrole :)Kaçıncı gün embriyosu
Aminnnn
Aminnn bende çok heyecanlıyım kaygılıyım seninki kaçıncı gün embriyosu test tarifin ne zaman
Anladımmm evet oldum çok teşekkür ederim umarım sizde bolca yumurta elde edersinizzBen gonal f kullanmaya Salı akşamı başladım. Cumartesi ilk kez gideceğim kontrole :)
Siz transfer oldunuz sanırım güzel haberlerinizi bekliyoruz
Hoşgeldin hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildiMerhaba kızlarrr bende yeni katıldım aranıza 20nde transfer oldum bugün 5.günüm 2.denemem ilk transferim negatifti
Teşekkürler darısı sana olsun inşallahBir dee pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum darısı bana
Hayırlı olsun daha yolun başındasin inşallah birsuru dolu yumurtan olur hepsi dollenirMerhaba, benim de bugün 3. Günüm oldu iğne vurulalı. Cumartesi kontrole gideceğim. Ben de çok heyecanlıyım. Başka bir şey düşünemez oldum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?