Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Haber veririm diye söz vermistim kizlar. 8. Gunum bugün ve sabah yaptigim test... 1. dakikada belirdi cizgi insallah saglikli ilerler 3.gun embrıyosu 2adet...

Eklentiler

• 20220824_165025.webp
    16 KB · Görüntüleme: 28
  • 20220824_165018.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 32
Haber veririm diye söz vermistim kizlar. 8. Gunum bugün ve sabah yaptigim test... 1. dakikada belirdi cizgi insallah saglikli ilerler 3.gun embrıyosu 2adet...
Ya çok sevindim. Hayırlı olsun maşallah işte ben burdayım diyor inşallah katlanıp değerin artar ne zaman kan vereceksin

Çok sevindim inan az kaldı dayanabilecek misin cumaya kadar
Offf bugun keske kan verseydim dedim... cumadan sonra artisi kontrol etmek icin pazara vermem gerek kani... yarin versemde pek bi anlami olmayacak gibi geliyor ama ölüyorum meraktanda... neyse yarin sabaha da testim var onu yaparim koyulasma var mi ona bakarim artik

Bugün bitmdis değil gidip kan vverebilirsin ozellerde 1.5 saate çıkıyor

Canım tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah bana da umut oluyorsun 3.gün embriyosu için

Aminnn canım inşallah ben 6 gündür iğne kullanıyorum dün doktora gittim yumurtalar güzel yanıt vermiş büyümüşler dedi cmtesi tekrar kontrole gidicem inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiş olurlar heyecanlıyım ayın sonu gibi sanırım yumurta toplama işlemi olacak transfer eylülün başında olur bakayım hayırlısı

Hadi hayırlı olsun inşallah

Merhaba, benim de bugün 3. Günüm oldu iğne vurulalı. Cumartesi kontrole gideceğim. Ben de çok heyecanlıyım. Başka bir şey düşünemez oldum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Merhaba, benim de bugün 3. Günüm oldu iğne vurulalı. Cumartesi kontrole gideceğim. Ben de çok heyecanlıyım. Başka bir şey düşünemez oldum :) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kaçıncı gün embriyosu
Aminnnn
Aminnn bende çok heyecanlıyım kaygılıyım seninki kaçıncı gün embriyosu test tarifin ne zaman

Hayırlı olsun daha yolun başındasin inşallah birsuru dolu yumurtan olur hepsi dollenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…