Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Hadi inşallah canım

İyi geceler bende tedaviye başladım bugün Eylül'de dondurulmuş transfer olacağım siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Hayırlı olsun canım Benim iğnelerin 3. Günü henüz gonal f kullanıyorum sadece yarın kontrolüm var ilave olarak cetrotide vericek yarın sanırım öyle bahsetmişti doktorum kontrol sonucunda yine yazarım sana Sen başladın mı iğnelerle ?

Sağol canım sana da hayırlı olsun ben Haziran'da basladim fazla yumurta çıktığı için rahmi dinlendirdi şimdi transfer olacağım bu ay da sadece ismini unuttum da saat gibi dönen mavi bı hap başladım günde dört defa bide vitamin

Ohh sen sonuna gelmişsin ne güzel İnşallah sonuç hepimiz için güzel olur

Estofre
Maşallah ikiz ikiz olsun kucagin dolsun inşallah çok sevindim bizede umut oldun sağlıkla gelsin inşallah
Amin canim ama tek kese var dedi

Olsun canım benim ilk ogkumda çift embriyo transferi yapildi tek tuttu şimdi 4 yaşında olacak inşallah bide kardeşi olsun diye ugrasiyoruz darısı bize
Benim de bir kizizm var ona kardeş olsun diye oda 5 yaşını dolduracak ilaç tedavisiyle olmuştu inşallah tekrar kısmet olur sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…