- Konu Sahibi Melegim elif
-
Hosbuldummm 1 tane 5.gün embriyosu 31ndr test tarihim o zamana kadar dayanabilecek miyim bakalımHoşgeldin hayırlı olsun kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi
Siz kaçıncı gün test yaptınız idrar testi yaptınız mi belirtiniz oldumuHayırlı olsun daha yolun başındasin inşallah birsuru dolu yumurtan olur hepsi dollenir
Hadi inşallah canımAminnn canım inşallahben 6 gündür iğne kullanıyorum dün doktora gittim yumurtalar güzel yanıt vermiş büyümüşler dedi cmtesi tekrar kontrole gidicem inşallah olması gereken büyüklüğe gelmiş olurlar heyecanlıyım ayın sonu gibi sanırım yumurta toplama işlemi olacak transfer eylülün başında olur bakayım hayırlısı
Hayırlı olsun canımİyi geceler bende tedaviye başladım bugün Eylül'de dondurulmuş transfer olacağım siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Olurmu öyle şey 8. Gün test yaptım .belirti diyebileceğim karnım taş gibi çok gazim vardı .Siz kaçıncı gün test yaptınız idrar testi yaptınız mi belirtiniz oldumubiraz fazla soru oldu amaaa
Hayır olsunİyi geceler bende tedaviye başladım bugün Eylül'de dondurulmuş transfer olacağım siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Transfer gününü sayıyormsunOlurmu öyle şey 8. Gün test yaptım .belirti diyebileceğim karnım taş gibi çok gazim vardı .
Hayır transfer günü haric 8. GunTransfer gününü sayıyormsun
Yaaaa söyle pozitif testleri görmeyi bayılıyorum bende sonucumu yazarım inşallah senin adına çok sevindimmHayır transfer günü haric 8. Gun
Sağol canım inşallah seninde güzel haberini alırızYaaaa söyle pozitif testleri görmeyi bayılıyorum bende sonucumu yazarım inşallah senin adına çok sevindimm
AminnnSağol canım inşallah seninde güzel haberini alırız
Sağol canım sana da hayırlı olsun ben Haziran'da basladim fazla yumurta çıktığı için rahmi dinlendirdi şimdi transfer olacağım bu ay da sadece ismini unuttum da saat gibi dönen mavi bı hap başladım günde dört defa bide vitaminHayırlı olsun canımBenim iğnelerin 3. Günü henüz gonal f kullanıyorum sadece yarın kontrolüm var ilave olarak cetrotide vericek yarın sanırım öyle bahsetmişti doktorum kontrol sonucunda yine yazarım sana Sen başladın mı iğnelerle ?
Maşallah ikiz ikiz olsun kucagin dolsun inşallah çok sevindim bizede umut oldun sağlıkla gelsin inşallahHayır transfer günü haric 8. Gun
Sağol canım sana da hayırlı olsunHayır olsun
Ohh sen sonuna gelmişsin ne güzelSağol canım sana da hayırlı olsun ben Haziran'da basladim fazla yumurta çıktığı için rahmi dinlendirdi şimdi transfer olacağım bu ay da sadece ismini unuttum da saat gibi dönen mavi bı hap başladım günde dört defa bide vitamin
EstofreSağol canım sana da hayırlı olsun ben Haziran'da basladim fazla yumurta çıktığı için rahmi dinlendirdi şimdi transfer olacağım bu ay da sadece ismini unuttum da saat gibi dönen mavi bı hap başladım günde dört defa bide vitamin
Amin canim ama tek kese var dediMaşallah ikiz ikiz olsun kucagin dolsun inşallah çok sevindim bizede umut oldun sağlıkla gelsin inşallah
Olsun canım benim ilk ogkumda çift embriyo transferi yapildi tek tuttu şimdi 4 yaşında olacak inşallah bide kardeşi olsun diye ugrasiyoruz darısı bizeEstofre
Amin canim ama tek kese var dedi
Sagol canım hepimiz güzel sonuç alırız inşallahOhh sen sonuna gelmişsin ne güzelİnşallah sonuç hepimiz için güzel olur
Benim de bir kizizm var ona kardeş olsun diye oda 5 yaşını dolduracak ilaç tedavisiyle olmuştu inşallah tekrar kısmet olur sanadaOlsun canım benim ilk ogkumda çift embriyo transferi yapildi tek tuttu şimdi 4 yaşında olacak inşallah bide kardeşi olsun diye ugrasiyoruz darısı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?