- 1 Eylül 2022
- 102
- 106
- 18
- 45
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Aminnn hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin rabbimAllah hayırlı pozitif sağlıklı sonuçlar versin
AminnnAminnn hepimize hayırlısıyla evlat nasip etsin rabbim
İkinci denemem donmustu öyle gebe kaldım insallqh sende güzel sonuç alırsın.obtarihe kadar kafanı dagitEvet hem rahmin dinlenmesi için gittiiim yere güveniyorum yani güvenmek istiyorum o yüzden çok sorgulamayıp akışına bırakıyorum
İkinci denemem donmustu öyle gebe kaldım insallqh sende güzel sonuç alırsın.obtarihe kadar kafanı dag
Aminnnn öyle olsun pozitif sağlıklı sonuçlarımız olsun tüm isteyenlerin benim ilk denemem şu opu ağrıları geçsin bi salıcam zaten kendimi dışarıyaİkinci denemem donmustu öyle gebe kaldım insallqh sende güzel sonuç alırsın.obtarihe kadar kafanı dagit
Benim de öyleydi. 6.gun falan iyi oldum şükür. Geçer senin de insallah yürüyüş yaptım şu içtim burda arkadaşlar söylemişti iyi geldi.Bende 4. Gündeyim evet bugün daha iyi ama hala halsizim bi iş yapınca ağrım oluyo
Gez toz ye iç hamiş kalıncaAminnnn öyle olsun pozitif sağlıklı sonuçlarımız olsun tüm isteyenlerin benim ilk denemem şu opu ağrıları geçsin bi salıcam zaten kendimi dışarıya
Yani çok para imkanın varsa .bide sizdeki problem neydiTüp bebek merkezinden aradılar genetik test yaptırmak ister misiniz dediler bizim daha ilk tüp bebeğimiz gerek var mı sizce tek embriyo 500 dolar bu arada eşim yaptıralım diyo
Bizde bi problem yok ikimizinde her şey tam ama hamile kalmadım hiç totalda 5-6 yıldırYani çok para imkanın varsa .bide sizdeki problem neydi
Konuştum eşime kalsa yapılmalı ama dediğim gibi daha ilk deneme ikimizde 30 yaşındayız ben gerek ykk dedimYani çok para imkanın varsa .bide sizdeki problem neydi
Yani fikir sizin tabi ama makul bir fiyat olsa denenebilr derdim ilk tüp bebek bir yaptırın duruma göre ypin tabi inşallah gerek kalmazBizde bi problem yok ikimizinde her şey tam ama hamile kalmadım hiç totalda 5-6 yıldır
Aminnnn gerek kalmasın lütfenYani fikir sizin tabi ama makul bir fiyat olsa denenebilr derdim ilk tüp bebek bir yaptırın duruma göre ypin tabi inşallah gerek kalmaz
Normal bendede olmuştu dikkat et ağır iş yapma geçer parol kullaniyormusun?Ya bu opu sonrası 5. Gün kaburgalarım batıyo nefes alırken normal bunlar yoksa ben mi yaşıyorum sadece
Normal bendede olmuştu dikkat et ağır iş yapma geçer parol kullaniyormus
Bebeğini düşün ağrıların hafiflerAnladım Kİ normalmiş doktorumla da konuştum o da öyle söyledi
Evet bu bi süreç olması gereken buymuş oldu çok şükürBebeğini düşün ağrıların hafifler
Kaçıncı gündesin kaçıncı gün embriyosu canimArkadaşlar benim kan sonucumu çıktı. Hcg 6 mis. Hemşire negatif dedi. Yükselmez dimi umut etmeyim
3. Gun embriyosu 12. Günde yaptırdım testiKaçıncı gündesin kaçıncı gün embriyosu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?