Agustost ayında tüp bebek yaptıran yada yaptiracak olan varmı gelin beraber bekleyelim ☺️

Evet hem rahmin dinlenmesi için gittiiim yere güveniyorum yani güvenmek istiyorum o yüzden çok sorgulamayıp akışına bırakıyorum
İkinci denemem donmustu öyle gebe kaldım insallqh sende güzel sonuç alırsın.obtarihe kadar kafanı dagit

İkinci denemem donmustu öyle gebe kaldım insallqh sende güzel sonuç alırsın.obtarihe kadar kafanı dag
İkinci denemem donmustu öyle gebe kaldım insallqh sende güzel sonuç alırsın.obtarihe kadar kafanı dagit
Aminnnn öyle olsun pozitif sağlıklı sonuçlarımız olsun tüm isteyenlerin benim ilk denemem şu opu ağrıları geçsin bi salıcam zaten kendimi dışarıya

Kizlar opudan sonra adetiniz nasil olmuştu? Benim bugun 12.gun opu sonrasi. Azicik leke gibi geldi ama ağrım basladi
Bende 4. Gündeyim evet bugün daha iyi ama hala halsizim bi iş yapınca ağrım oluyo
Benim de öyleydi. 6.gun falan iyi oldum şükür. Geçer senin de insallah yürüyüş yaptım şu içtim burda arkadaşlar söylemişti iyi geldi.

Aminnnn öyle olsun pozitif sağlıklı sonuçlarımız olsun tüm isteyenlerin benim ilk denemem şu opu ağrıları geçsin bi salıcam zaten kendimi dışarıya
Gez toz ye iç hamiş kalınca az da olsa kısıtlanıyor insan zor da olsa transfer olacağını kafandan at red Rabbim inşallah sanada nasip eder

Tüp bebek merkezinden aradılar genetik test yaptırmak ister misiniz dediler bizim daha ilk tüp bebeğimiz gerek var mı sizce tek embriyo 500 dolar bu arada eşim yaptıralım diyo

Ya bu opu sonrası 5. Gün kaburgalarım batıyo nefes alırken normal bunlar yoksa ben mi yaşıyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…