- Konu Sahibi Melegim elif
-
Kuzum sen cetrotide kullandın mı ?Opu’dan önce ölüyordum resmen bin ihtimal geliyordu aklıma ama hayatımda en stres yapmamam gereken şeymiş kuzum hiç takma kafana valla işlem 15 dakika sürdü ben de 10 dakikaya da uyandım o kadarkoluma serum yeri açtılar doktor iyi uykular derin iki nefes al dedi birinciyi aldım ikinciyi hatırlamıyorum
Şuna cevap verebilecek olannnnKızlar cetrotide sizde hapşırık burun akıntısı gibi şeyler yaptı mı resmen şuan grip gibiyim
Kuzumm gittik kavuştuk çok şükür çok mutluyum, çok güzel bi duygu inşallah benimle kalır due edin lütfeenCanım merak ettim gidebildin mi doktora ? Transfer yapılacak mı ?
Yok canımm ben Türkiyede değilim o yüzden ilaçların adı pek uymuyor maalesefKuzum sen cetrotide kullandın mı ?
Merhaba, sabah oldum opu iyiyim çok şükürİnşallah canım cuma gününün suyu hürmetine dolu dolu yumurtalar toplansın.tazemi donmusmu transferin yapilacka
Oh çok şükür canımMerhaba, sabah oldum opu iyiyim çok şükür12 yumurta toplanmış. Çarşamba günü taze transfer olur büyük ihtimalle dedi doktor. Haber bekleyeceğim.
Yaa çok sevindim canım benim hayırlısıyla pozitif haberler al inşallah olumlu olur sağlıkla tutunur yavrunKuzumm gittik kavuştuk çok şükür çok mutluyum, çok güzel bi duygu inşallah benimle kalır due edin lütfeen
Yok canımm ben Türkiyede değilim o yüzden ilaçların adı pek uymuyor maalesefama bende tek yan etkisi tuvalet etkisi oldu
Bende olmadı canım sadece vurduğum yer bir kaç saat kızarıyor ve yanma oluyor o kadar sen sanırım grip olmuşsunŞuna cevap verebilecek olannnn
Canım gözünaydınMerhaba, sabah oldum opu iyiyim çok şükür12 yumurta toplanmış. Çarşamba günü taze transfer olur büyük ihtimalle dedi doktor. Haber bekleyeceğim.
Teşekkür ederimCanım gözünaydınAy hayırlısıyla bende bir opu olsam Nasıl geçti ağrın falan var mı ?
Kuzum bol bol su iç bi de protein shake’i alabilirsen al iç. Üşütmemeye de dikkat et öpüyorum çokkk inşallah her şey çok güzel ilerlerMerhaba, sabah oldum opu iyiyim çok şükür12 yumurta toplanmış. Çarşamba günü taze transfer olur büyük ihtimalle dedi doktor. Haber bekleyeceğim.
Çok çok çokkk teşekkür ederimm böyle mutluluğumu paylaşmak çok iyi geliyor allah razı olsun kuzummYaa çok sevindim canım benim hayırlısıyla pozitif haberler al inşallah olumlu olur sağlıkla tutunur yavrun
Sacma degil aslinda aksine mantikli. Rahim dinlendirme deniyor buna. Ilaclarin etkisinden rahim oldukca yoruluyor. 1 ay ara veriliyor ki rahim kendini toparlasin diye.Ya transfer hemen yapılıyo mu ben anlamadım bana doktor pazar günü opu olabilir transfer 35 gün sonra dedi çok saçma
Opudan korkmayin lutfen. Sonrasindaki agri durumu herkeste olan bir sey degil. Herkeste olsaydi ben agridan ölürdüm sanirim. 33 yumurta toplanmisti benden hic sorun yasamasim. Ne siskinlik ne agri.Bu gece uyuyamadım iğne kaygısından canım acıyo bi de pazar günü olabilir opu falan deyince doktor gerildim
Şimdi çıktım çok ağrım var ağrı kesici ile duruyorum 12 yumurta toplanmış 5 i döllenmiş transfer 21 ekimOpudan korkmayin lutfen. Sonrasindaki agri durumu herkeste olan bir sey degil. Herkeste olsaydi ben agridan ölürdüm sanirim. 33 yumurta toplanmisti benden hic sorun yasamasim. Ne siskinlik ne agri.
Ilk ciktiginda agri olur ama agri kesicinin etkisi gectiginde agri gitmis olur. Ben de oyle olmustu. Simdiden hayirli olsun. En zor kisimlari gecti. Allah gonlune gir eversin insallah.Şimdi çıktım çok ağrım var ağrı kesici ile duruyorum 12 yumurta toplanmış 5 i döllenmiş transfer 21 ekim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol bol su iç inşallah transferin güzel geçer bebişlerin sana tutunur bu süreçte vücudunu dinlendirŞimdi çıktım çok ağrım var ağrı kesici ile duruyorum 12 yumurta toplanmış 5 i döllenmiş transfer 21 ekim
kortizonun verilme amacı vücut embriyoyu yabancı bişey zannedip vücuttan dışarı atmasın diye doktorumun açıklaması bu şekildeKızlar transferden sonra doktor kortizon bi ilaç verdi. Dekort diye hala anlamadım sebebini. Neden verdi bu ilacı bilen var mi
Merhaba hayırlı haberler alırız inşallah bende 29 ağustosta tranfer oldum kahvaltidan sonra 1 adet prednol tablet kullaniyorum bagisikligi düşürmek için test gününe kadar kullanacakmışım biraz halsizlik yapıyor tabi doktorlarimiza güvenip dediklerini yapmamız gerekiyor ALLAH isteyipte anne baba olamayan herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Aminnkortizonun verilme amacı vücut embriyoyu yabancı bişey zannedip vücuttan dışarı atmasın diye doktorumun açıklaması bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?