- 17 Kasım 2016
- 1.346
- 1.120
- 133
- Konu Sahibi Melegim elif
-
Ben kizimdayken 11. Gün öğrenmiştim 27 çıkmıştı sonucum çok şükür şimdi 5 yaşına girecekAminn canım cumartesi test günüm o güne kadar test vermeyi düşünmüyorum daha merakla bekliyorum o günü insaAllah kat ve kat artar. Rabbim sizlere de poztif görmeyi nasip etsin benim ki şuan tam poztif sayılmaz ama teste poztif yazısını görmekte gzel
Çok mutlu oldum Allah Razı olsun. Allah bağışlasın kızını. Hayırlı ömürler nasip etsin. Bnmde artarak devam etsin insaAllahBen kizimdayken 11. Gün öğrenmiştim 27 çıkmıştı sonucum çok şükür şimdi 5 yaşına girecek
İnşallah pozitifi görürsünüz.Bu sabah tranaferimin 8. Gunu, sabah test yaptim. Sanki 2.cizgiyi ben cok hayali gorebildim. 10. Gun kan baktircam
Baskasi baksa goremez bile okadar yok gibi gölge gibi. Acaba bilgilendirebilirmisiniz beni 8. Gun bugun. 5. Gun embiryosuİnşallah pozitifi görürsünüz.
Amin inşaallah seninkide sana tutunur rabbim sana bağışlasınÇok mutlu oldum Allah Razı olsun. Allah bağışlasın kızını. Hayırlı ömürler nasip etsin. Bnmde artarak devam etsin insaAllah
İnşallah gebesinizdir.kwn verseniz daha sağlıklı olur sankiBu sabah tranaferimin 8. Gunu, sabah test yaptim. Sanki 2.cizgiyi ben cok hayali gorebildim. 10. Gun kan baktircam
Belirtim hic kalmadi biliyomusunuz ? Sadece adet olucakmis hissi var. Buna bile suan takiliyorum. Hic belirti yasamamak normalmi 8. Gunİnşallah gebesinizdir.kwn verseniz daha sağlıklı olur sanki
Canım kan testi yaptırmadan kesin bisey soylenemez.Bende kan testini beklicem idrar testine guvenmiyorum.Birkac gun daha bekle sonra kan testini yaptır.Baskasi baksa goremez bile okadar yok gibi gölge gibi. Acaba bilgilendirebilirmisiniz beni 8. Gun bugun. 5. Gun embiryosu
Belirti olmamasi normalmis.Bende de adet olucam hissi var.Belirtim hic kalmadi biliyomusunuz ? Sadece adet olucakmis hissi var. Buna bile suan takiliyorum. Hic belirti yasamamak normalmi 8. Gun
Ya çok okuyoruz formlari yazıyorlar biri diyor midem bulanıyor kasigim ağrıyor gogsum ağrıyor bunları okuyunca insan diyor bendemi tuhaflık varBelirtim hic kalmadi biliyomusunuz ? Sadece adet olucakmis hissi var. Buna bile suan takiliyorum. Hic belirti yasamamak normalmi 8. Gun
Aynen kendimize en yaptigimiz en buyuk kotuluk bu bence. Sabah idrar testi yaptim cizgi yok gibi, doktorum kizdi 8. Gunde yeni kana karisiyor ne idrari dedi.Ya çok okuyoruz formlari yazıyorlar biri diyor midem bulanıyor kasigim ağrıyor gogsum ağrıyor bunları okuyunca insan diyor bendemi tuhaflık var
Aynen öyle insan sonuca direk gitmek istiyor ne kadar oyalansakta onları okumaktan vazgeçemiyoruz test günüm ayın 15 rabbim yuzumuzu güldürsünAynen kendimize en yaptigimiz en buyuk kotuluk bu bence. Sabah idrar testi yaptim cizgi yok gibi, doktorum kizdi 8. Gunde yeni kana karisiyor ne idrari dedi.
12. Gunu sabirla beklemek lazim.
Hayırlı olsun inşallah gobuşun bebisle dolsunMerhaba kizlar transferin 3. Gunundeyim hic belirtim olmadi simdiye kadar kendime yapacagim en buyuk kotuluk suan belirtilete takilmak olurdu sanirim kendime soz verdim ben yapmayacağım bunu sadece arada guzel haberlere bakmak icin giriyorum umut doluyor icimisimlerinizi bilmiyorum ama duaya ihtiyaci olan ben gibi herkese yetissin dualarim
Aminnnn canim benimmm ne guzel dualar bunlarHayırlı olsun inşallah gobuşun bebisle dolsunen güzelini yapıyorsun aslında .ah o merak duygusu Varya inşallah isteyen herkes bu güzel duyguyu yaşar
Benimde :) ama 5. Gun emb oldugu icin 10. Gunde bakabiliriz dediler o da ctesiye geliyor. 3 agustosta transfer oldum. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insAllahAynen öyle insan sonuca direk gitmek istiyor ne kadar oyalansakta onları okumaktan vazgeçemiyoruz test günüm ayın 15 rabbim yuzumuzu güldürsün
Amin inşallah ama hiç ümitli değilim ben .inşallah güzel sonuçlar elde edersinBenimde :) ama 5. Gun emb oldugu icin 10. Gunde bakabiliriz dediler o da ctesiye geliyor. 3 agustosta transfer oldum. Allah emeklerimizi bosa cikarmasin insAllah
Benim bir kızım var annelik duygusu çok guzel inşallah bu duyguyu yaşarsınız .şuan hasta gece 3 kere kadar hastanedeydik şimdide hastanedeyiz rabbim evlatlarimizi korusunAminnnn canim benimmm ne guzel dualar bunlarbiranda mutlu oldum bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?