- 26 Nisan 2022
- 1.468
- 1.647
- 83
- 35
- Konu Sahibi Melegim elif
Âmin canım Allah razı olsun.Etmezmiyim inşallah rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Âmin canım Allah razı olsun.Etmezmiyim inşallah rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin![]()
İstyim vakit geçmiyor kan vercem zaman gecmiyorÂmin canım Allah razı olsun.![]()
Yaa sevinmelisin stres yapmaİstey
İstyim vakit geçmiyor kan vercem zaman gecmiyor
İlk testi bugün yaptım yemek molasında . Kasık ağrısı başladı gaz .bugün ağzım sürekli kuruyorduBelirtin oldu mu? İlk testi ne zaman yaptın ?
Ay gözün aydıııın kacıncı günün bugünMerhaba kizlar kan sonucum 206 cikti
Teşekkürler 8.gun transfer günü haricAy gözün aydıııın kacıncı günün bugün
Anladım canım Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benimde yarın 7. Günüm bende sabah erken gebelik testi yapsam diyorum ama cesaretim yok hiçTeşekkürler 8.gun transfer günü haric
Bu benim ikinci transferim hiç umidum yoktu eczaneye şırınga almaya gittim alıp almamakla kararsız kaldım hadi alıyım dedim damlatir damlatmaz ikinci çizgi çıktı halen inanamıyorum.insallah seninde gebeliğin vardır kaçıncı gün embriyosuAnladım canım Allah hayırlı uğurlu etsin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah benimde yarın 7. Günüm bende sabah erken gebelik testi yapsam diyorum ama cesaretim yok hiç
Ben 8. Gün yaptım11Ağustos da ilk transferimi oldum. Dondurulmuş 5. Gün embryosu. Günler geçmiyorrr. İdrar testi yapmayı düşünmüyorum yanlış yönlendirmesin beni diye. 22 si kan testi dediler bana. Sizce en erken ne zaman yaptırabilirim doğru sonuç almak için?
Gözünüz aydın hayırlı olsunBen 8. Gün yaptım
TeşekkürlerGözünüz aydın hayırlı olsunkaçıncı gün ebriyosuydu
Hayirli olsun canimbenim darisi bekleyen bizlereTest böyle çıktı idrarı damlatir damlatmaz ikinci çizgi cikti
Teşekkürler canım rabbim siziede en kısa sürede nasip eder inşallahHayirli olsun canimbenim darisi bekleyen bizlere![]()
Hiç belli olmaz sen yine iki gün sonra baktır belki kana geç geçiyordur Allah'tan umut kesilmez1.80 cikti test sonucum 10. Gun bugun. Sizce 12. Gune baktirmama gerek varmi ?
Oyle ornekler varmi ? Bide sabah 07.00 de baktirdim tam 0.0 cikti saat 09.30 baktirdim 2 oldu. InsAllah 12.gun artmis olur. Bellide olmaz dedigini gibi, cok sagolunHiç belli olmaz sen yine iki gün sonra baktır belki kana geç geçiyordur Allah'tan umut kesilmez
Bende sabah yaptım test hemen ikinci çizgi cıktıBu benim ikinci transferim hiç umidum yoktu eczaneye şırınga almaya gittim alıp almamakla kararsız kaldım hadi alıyım dedim damlatir damlatmaz ikinci çizgi çıktı halen inanamıyorum.insallah seninde gebeliğin vardır kaçıncı gün embriyosu