- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
Bence birer gün arayla deneyin canımHamilelik icin adetimden sonra bi dolu bi bos mu yapmak daha etkili yoksa ovulasyonu mu takup edeyim kizlar?
Siz oyle mi yaptiniz ? Bu arada hamilesin dimi canim?Bence birer gün arayla deneyin canım
Şu an hamile değilim canım yani bugün adet günümdü olmadım bekliyorum inşallah adet olmam. Ama nisanda hamile kalıp mayısta öğrenmiştim hamile oldupumu. Haziran da kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. O ay birer gün arayla ilişkiye girdik biz tabi özellikle yumurtlama günlerindeSiz oyle mi yaptiniz ? Bu arada hamilesin dimi canim?
Ay insallah olmazsin ya. Nasil 1 ay sonra ogrendin ki canim? Yumurtlama gunlerinde sancin oluyor mu oyle mi anliyosun yoksa adetinden baslayip 14 gun sayarak mi anliyosun ? Kusura bakma cok soru sordum :/Şu an hamile değilim canım yani bugün adet günümdü olmadım bekliyorum inşallah adet olmam. Ama nisanda hamile kalıp mayısta öğrenmiştim hamile oldupumu. Haziran da kalbi atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım. O ay birer gün arayla ilişkiye girdik biz tabi özellikle yumurtlama günlerinde
28 gün sonra test yapıp öğrendim canım idrarda. Yumurtlama günlerinde sancım ve akıntım oluyor bide adet takvimi diye bi program var ona da bakıyorum hangi günler yumurtlama diye. Ama adetin bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye gir. Bi sorun yoksa ve ilişkiyi sadece çocuk olsun diye görev gibi yapmaz zevk almaya bakarsan eminim Allah ın izniyle bebişin seninle olacaktir. Biraz açık yazdım kusura bakmaAy insallah olmazsin ya. Nasil 1 ay sonra ogrendin ki canim? Yumurtlama gunlerinde sancin oluyor mu oyle mi anliyosun yoksa adetinden baslayip 14 gun sayarak mi anliyosun ? Kusura bakma cok soru sordum :/
Ayda bir mi oluyosun canım adeti yoksa 28 gunde bir mi benim 30 gunde bir oluyor ve yumurtlamam takvime gore 16 17.gunlerinden sonrayi gosteriyor. Sen adet olmana yakin mi yaptin testi?28 gün sonra test yapıp öğrendim canım idrarda. Yumurtlama günlerinde sancım ve akıntım oluyor bide adet takvimi diye bi program var ona da bakıyorum hangi günler yumurtlama diye. Ama adetin bittikten sonra 2 günde bir ilişkiye gir. Bi sorun yoksa ve ilişkiyi sadece çocuk olsun diye görev gibi yapmaz zevk almaya bakarsan eminim Allah ın izniyle bebişin seninle olacaktir. Biraz açık yazdım kusura bakma
Yok canım sorun değil sorabilirsin. Ben normalde 24-25 günde bir adet oluyordum. 3 gün gecikince test yapıp öğrenmiştim. Ama kürtajdan sonra 27. Gün geldi. Bugün 27. Gün ama henüz olmadım. Sancı olduğu dönemler yumurtlama dönemini gösteriyor o dönemlerde ilişkiye gir. Ama adet ten hemen önce hamile kalan da var yapabiliyorsan adet bitimşnden adet başlangıcına kadar 2 günde bir ilişkiye girAyda bir mi oluyosun canım adeti yoksa 28 gunde bir mi benim 30 gunde bir oluyor ve yumurtlamam takvime gore 16 17.gunlerinden sonrayi gosteriyor. Sen adet olmana yakin mi yaptin testi?
Canim o sanci bende de oluyor o sanci oldugu zaman da iliskiye gireyim mi sanci olurken yumurtlama gerceklesiyor mu catlamis mi oluyor ? Ben gecen sefer sancidan sonraki gun yani sanci bittiği zaman yapmistik. Estafuullah canim kadin kadinayiz burda ne olacak. Asil sen kusura bakma cok soru soruyorum :/
2 gunde bir ovulasyona denk gelmezse kacirmis olmam dimi nasilsa spermler belli bi sure canli kalabiliyorlar? Gun asiri da olabilir bana kalsa ama erkeklere görev gibi gelince sıkıcı oluyor bazen :/Yok canım sorun değil sorabilirsin. Ben normalde 24-25 günde bir adet oluyordum. 3 gün gecikince test yapıp öğrenmiştim. Ama kürtajdan sonra 27. Gün geldi. Bugün 27. Gün ama henüz olmadım. Sancı olduğu dönemler yumurtlama dönemini gösteriyor o dönemlerde ilişkiye gir. Ama adet ten hemen önce hamile kalan da var yapabiliyorsan adet bitimşnden adet başlangıcına kadar 2 günde bir ilişkiye gir
Günaşırı demek 2 günde bir demek zaten canım. Kaçırmazsın çünkü 1 gün boş bırakıcaksın. Spermler zaten rahim içerisinde 48 saat canlı kalabiliyor. Böylelikle sen bir gün ilişkiye giriceksin birgün boşluk 2. Gün yani 48 saat sonra tekrar ilişkiye girmiş olacaksın. Bir gün ara vererek sperm kalitesi de artmış oluyor. Doktorlar da zaten hergün ilişki önermiyorlar sperm kalitesi düşüyor diye2 gunde bir ovulasyona denk gelmezse kacirmis olmam dimi nasilsa spermler belli bi sure canli kalabiliyorlar? Gun asiri da olabilir bana kalsa ama erkeklere görev gibi gelince sıkıcı oluyor bazen :/
Canım tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başıma inşallahKizlar bende hamileyimm 3 gün önce ögrendim hamile oldugumu 3. Gebeligim insallah ilk cocugum olcak daha doktorada gidemedim 22. Austosda randevum varEyila23 canim bence hic ovulation testiyle ugrasma adetin bitigi günden itibaren bir gün arayla iliskiye girin elbet tutacakdir diger türlü baya stress oliyor kacirdimmi kacirmadimmi diye :)
Sagol canim allah isteyen herkeze nasip etsin insallahCanım tebrik ederim. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı başıma inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?